Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Boyum kilom dediğim gibi. İnce yapılı biriyim. Omuzlarım da çok geniş sayılmaz. Doktorum kas altı 350 cc iyi olur dedi. Çok büyük olur mu? Kas altı nasil görünür?
Gayet güzel olur. 160 boy 55 kg 440cc var bende. Dolgun meme seviyorum diye ben bunu istedim. Doktorum 415 cc yapacaktı. 415 olsa o da güzel dururmuş. Ben seviyorum. 350 altı zaten çok ufak duruyor. O kadar para verip acısını çekiyoruz. Biraz yapıldığına değmeli.
Merhaba arkadaşlar. Boyum kilom dediğim gibi. İnce yapılı biriyim. Omuzlarım da çok geniş sayılmaz. Doktorum kas altı 350 cc iyi olur dedi. Çok büyük olur mu? Kas altı nasil görünür?
bence de gayet güzel olur.bende 1.64 boy 50 kiloyum 365 cc takıldı çok memnunum ki ben doktora en fazla 325 olsun daha büyüğü olmasın demiştim sen bana güven dedi..iyi ki beni dinlememiş
Ya sağdan soldan fırlayan, sürekli toparlamam gereken bir meme istemiyorum. Forumda yaptırdığı memeyi beğenmeyenler genelde küçük cc yaptırdıkları için mutsuzlar ama gerçekte meme yaptıran arkadaşlarım da büyük olduğu için tekrar ameliyat olacak. O yüzden hiç kestiremiyorum ama 350'nin altına inmeyecegim zaten o kesin
Gayet güzel olur. 160 boy 55 kg 440cc var bende. Dolgun meme seviyorum diye ben bunu istedim. Doktorum 415 cc yapacaktı. 415 olsa o da güzel dururmuş. Ben seviyorum. 350 altı zaten çok ufak duruyor. O kadar para verip acısını çekiyoruz. Biraz yapıldığına değmeli.