- Konu Sahibi zamanyok_75
-
bence eğitimin herşeyden önemli, düzgün bir eğitim alıp düzgün bir iş bulacaksın ki, annenede gerçekten kol kanat gerebilesin
bencede başka şehir yazarsan iyi olur, bu yaşta çok kötü şeyler yaşamışsın ve başka şehirde yaşamak, değişik hayatlar tanımadık sana iyi gelecek ufkunu açacak, umarım kazanırsın, hırslı azimkar bi kıza benziyorsun bence yaparsın
nasıl olacak şehir dışı yazsam annem ne olur ? ayrıca derslerim iyi .İyi bi anadolu lisesi kazandım ama burdakini kazanamdım diye gidemedim .çlaışıyodum sonuçta.Şimdi düz lisedeyim ama derslerim hep iyi oldu iyi yerde hedefliyorum.babam ne olur o kadına kalsaaaaa.... Onlara bişe olsa ne yaparım,bana bişe olsa onlar ne yapar kimse bakmaz.of
Bende 16 yaşındayım lise3'e geçtim çok zor şeyler yaşamış iyi dayanmışsın bence sadece düşündüğün okuyup meslek sahibi olmak olsun sonra nasilsa anneni kurtarirsin onlar konustugunda dinleme icinden gecir ben sizi gorucem diye ve hic bir seyi takmadan gecmise de bakmadan calis en azindan ben öyle yapiyorum ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hangi şehirdesin yakın bir şehri yazar sık sık gelip gidersin, olmadı olduğun şehri yaz, işinide bırakmamış olursun... yeterki kazanda gerisi bir şekilde hallolur
ya bence onlardan uzak bi yere tasınmalısınız hiç ihtimali yok mu sen baska bi yer kazansan annenler sizle gelse orda bi hayat kursanız. abim ablam var yazmıssın annen de calısabiliyomus. gideceğiniz yerde onlar calıssa üçü bir sen de okusan gül gbi geçinirsiniz. gerekirse boşansın annen. babanın nasıl biri oldugunu tam anlayamadım ama kötu biriyse bosansın iyi biriyse ikna edin o da sizle gelsin uzaklasın onlardan. her aile kendi çaresine baksın. onlardan uzaklasmanız lazım. ama sen tek gidemem diyosun hepsi senle gelsin o zaman. çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. benim kardeşim dersaneler özel dersler içinde hiç bi yer kazanamadı her dediği yapıldı aferin sana sakın eğitimi bırakma. ne olursa olsun iyi ki diyeceksin emin ol iyi ki okumusum diyeceksin
inşallah ablacım .ama hepsi evli onların.Hepsi bizimle dert yemiş gibi başımıza kalkıp küserler.Babamın ne olduğunu ben bile anlamadım.Ama tek gayem okumak başka çarem yok
canım sen üniversite kazan ve aileni de al ordan git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?