Senin bir kadın olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Tecavüze uğramış bir kadın bu olayı bu kadar basit kelimelerle anlatmaz. Verdiğin cevaplardan bile belli kadın olmadığın, ossuraktan bir yorummuş. Fake konu açacaksanız başka bir şey bulun, tecavüz diyorsun ya tecavüz. Hiç mi kadın yok ailende. Ayıp ya. Rezil. Ne farkın var senin tecavüzcülerden?
Karar vermiştim bdv ye yazmıcaktim ama dayanamadım kadın ve kız arasındaki fark bakire olup olmamak değil yalnız kadın bizim cinsiyetimizdir hani kadın erkek deniyo ya biz bakireliğimizi kaybedince kadın olmuyoruz
Bu lafı asla kabul etmem
Ya isteyen istedigiyle herseyi yasasin cidden umrumda degil ama bu kadar detayli anlatmayin be kardesim. Konu tecavuzden nasil sevgilinin seni yalamasina geldi aklim şaştı ya. Tiksindim valla ya.
Sen buraya 3 senelik sey mi yazdın benim şirin mi şirin masum mu masum 'KADIN' olma mutasyonuna erişmiş de haksızlıga uğramış 19 yaşındaki minik kardeşim benim (!)
Kesinlikle fakesin gercek de olsan tam bir ...o kadar öfkelendim ki sana daha fazla yazamıyorum ve bildigim bütün küfürleri ediyorum Cuma Cuma !
Bak dostum eger sahteysen tuuhh sana.
Insanlarin acilarini hafife almayin, dalgaya vurmayin. Tecavuz ciddi bir travma, ruhsal yaradir.. Sadece kadinlarin basina gelmez. Erkeklerde tecavuze ugrayabilir ve psikolojik etkileri aynidir sadece disavurumlari farkli olabilir. Hele hele cocuk istismarlarindan hic bahsetmeyeyim sana.
Ergen misin yoksa kafa bulmaya calisan bir yetiskin mi bilmem ama ac google akademik'i tecavuz vaka ve sonuclarini tedavi oku. Sonra kendini baskalarinin acilariyla alay edecek seviyeye dusurdugun ve saygini yitirdigin icin kendinden ozur dile ve bir daha asla kimsenin acisiyla dalga gecme!.
Evet konu gercekse yorumum su ...nasilsa bakir degilim ne fark eder seklinde dusunme kendine saygin olsun hic bir erkekge kendini kulandirtma tamm bir zulme maruz kaldiysan bu senin sucun degil ama sonrasi yaptiklarin senin sucun ve sevdigini dusundugun kiiside senden faydalamk istiyor alistilar bekarete zarar vermeden kadinlari kullanmaya bunu anliyorum seven insan kiyamaz saygi duyar ,derhal tevbeni yap o adamdan kurtul boyle seyler dusunmesin hakkinda bundan sonra dusununenide hayatinda barindirma cunku kullanip atar kenara
Anne adayları... Lütfen yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.. Vitamin şart, anne sütü kesinlikle şart.. Kim bilir bu trolleri anne babaları ne umutlarla doğuruyor.. Ama görüyorsunuzki kadın sitelerinde zaman öldürüp, korkunç fanteziler paylaşıyorlar.. Merak ediyorum kız kardeşleri yada aşık oldukları kadınların başına ne gelecek..
Birisi konu sahibine ilk mesaj silmenin ceza sebebi olduğunu söylememis neyse ben söyledim mune gelince görür artik bu arada konu ne merak ettim neyse artık fake demişsiniz sanirsam