HahahajhaaaaKesinlikle inandırıcı değil..Nick enteresan, yılbaşı sabahı hemde.. sumiller.. Ben miller e takıldım.. Üzerinede su içmişsen halüsinasyon görmüş olabilirsin Bu yaşta bünye kaldırmamıştır.. Daha yaşın küçük, kafa ancak uyduruk fantezilere basar.. Sen uzak dur bu işlerden çocuum .. Öyle kadınların has has durumlarınıda basit abazan fantazilerinizde kullanma..
Oncelikle agzinizi bozmamanizi rica ediyorum cok zor bi donemdi ve ben 3 yil tedavi gordum osuruktan yorumla ne cektigimi ve o yasananlari hangi kafayla yasadigimi bilemezsin ben bunlar icin geri doktora gittim bu normal dedi ama vajinamla ilgilenmedi bu gibi olay sonrasi bunlar normal dedi ve yargilamadi olan seylermis ve ben pisman oldum o yuzden hissedemiyorum hic bi duygu zaten ayrica allah var kesinlikle zor durumda bir insana boyle bi on yargiyi kimse hak etmez benim organim benim annem babam sizi ne ilgilendirir siz simdi annen baban nerdeydi tecavuz olurkende dersiniz sizin gibilerin beyninde koca bi duvar laf anlatilmaz susalim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?