Simdi gecenin bu vakti o guzel ellerinizi yordugum icin öncelikle ozur diliyorum ben 19 yaşında sirinmi sirin bi kizim tanisaniz seversiniz 16 yasinda tecavuze ugradim cok aci cektim tedavi oldum korktum hastaneler saglik raporlari vajinal muayeneler hakimler ve sonra bi hissizlik hissetmeme hic duygusuzluk basladi bende beni kimse sevmeyecek vs vs biraktim ipin ucunu dengem bozuldu ve hem sevilmek istedim ne olursa olsun yanimda olacak biri olurmu acaba diyede dusundum cunku sevilmeye ihtiyacim vardi ama bir yanimda artik kadinsin kimse seni sevmez yat bosver dedi bi anlık zaaflarima kapildim yada acimami demeliyim bilmiyorum inanin su kafam olsa asla yapmazdim nasil olsa kiz degilim deyip 4 kisiyle birlikte oldum ve sadece 1 sefer surdu birdaha gorusmedik bu beni cok yaraladi cunku isleri bitmisti evimin biricik kiziyken bu konuma dusmek beni cok yaraladi asiri uzuldum ve zamanla aska inanmamaya evli bir kadinin bile seks kolesi oldugunu dusunmeye basladim artik hissizlestim ve benim ilk askim döndü ben gozumu onunla actim cok sevdim onu cok kucuktum ve ayrildik simdi yillar sonra hayat onu bana verdi ben onu cok seviyorum ama hayat o bıraktığı masum seven kiz degilim artik kadin oldum ve bana gecen gun 4 yildir ne yaptin bilemem ben kimseye guvenmem dedi normal birsey soyledi ama benim aklima bu olay geldi ben soylemek istemiyorum hala biraktigi gibi ruhun peki ya bedenim artik kadinim ve bunu bilmemeli bilirse digerleri gibi yapar illaki akli kayar ve soyle bi durum var yillarin verdigi hasretle benim hala bakire olduğumu dusunup sadece benimle sevismek istiyo ben bunu yapmak istemiyorum bekar olmadigimi soyledigim adamlar yapti beni bir kez dusunmeden gittler bu cok farkli annem ameliyat olursun evlenirsin senin sucun degil bu durumda olman dedi ama ben onu durduramiyorum ozlemis cok dokunmak istiyor ben cok asiri uzuluyorum onun da beni bırakmasından korkuyorum en cok bu yaralar beni ve ben beni bulamam artik su kafa olur sevdigim asik oldugum adam bile zevkini aldi gitti ben herseyi kaldiririm bunu kaldiramam bide o cok asidir dinlemez beni ve insaniz bekar melek gibi eski halimde olmak var bide tecavuze ugramis nasil olsa yatarim ven bununla kafasi var onun gozunu kestiremiyorum sonuçta insanlar nankor ona herseyi verip eglenilecek kadin olmak bana gire degil kalbimi hissediyorum onunla simdi size bi soru biz sevissek onu kirmak istemiyorum ve oral sex yapsa haliyle dis dudaklarda acilma oldu hafif bakire olmadigimi anlarmi lutfen bana kizmayin yapsam ayrilacak yapip yapip gidecek bu sefer kotu kadin gibi hissedicem bekar degilim desem akli karisacak durumu anlatsam bile erkekleri biliyosunuz almak istedigini alacak ve benimle evlenmeyi dusunmeyecek digerleri gibi yapip yapip beni bir kenara aticak yapmazsam sen beni istemiyorsun diyo ondan korktugumu dusunuyo bekaretine dokunmayacagim diyor inanin cok uzuluyorum ne yapicam ben sevisipte anlamamasinin bir yolu yokmu illaki vajinami gorecek sadece oral sexle anlarmi ablalarim canlarim bi yorum yapin vallahi cinsel bi arayisim yok ben zaten sevmiyorum sirf onun icin nolur benim ruhum gibi bedenimide masum nasil gorur soyleyin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 Yaşında tecavüze ugradim simdi 19 ve ilk askim döndü
- Konu Sahibi Sumiller
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
sen bi suru mahkemeler muayeneler atlatmışsınki tecavüz vakaları oyle kolay kapanmaz ustune dört tanede herifle beraber olmuşsun sen bu b.kları ne ara yedin?onu gectım tecavüze ugrayıp nasıl yenıden başka erkeklerden tekrar bu kadar kolay sevgı bekledın?anan baban yokmu senın?Yasmi mesele simdi ben bunumu sordum yaziyla yas tabikide anlasilmaz ama aklinizi mesgul etmesin bu soru 19 yasindayim abla
Oncelikle agzinizi bozmamanizi rica ediyorum cok zor bi donemdi ve ben 3 yil tedavi gordum osuruktan yorumla ne cektigimi ve o yasananlari hangi kafayla yasadigimi bilemezsin ben bunlar icin geri doktora gittim bu normal dedi ama vajinamla ilgilenmedi bu gibi olay sonrasi bunlar normal dedi ve yargilamadi olan seylermis ve ben pisman oldum o yuzden hissedemiyorum hic bi duygu zaten ayrica allah var kesinlikle zor durumda bir insana boyle bi on yargiyi kimse hak etmez benim organim benim annem babam sizi ne ilgilendirir siz simdi annen baban nerdeydi tecavuz olurkende dersiniz sizin gibilerin beyninde koca bi duvar laf anlatilmaz susalim en iyisisen bi suru mahkemeler muayeneler atlatmışsınki tecavüz vakaları oyle kolay kapanmaz ustune dört tanede herifle beraber olmuşsun sen bu b.kları ne ara yedin?onu gectım tecavüze ugrayıp nasıl yenıden başka erkeklerden tekrar bu kadar kolay sevgı bekledın?anan baban yokmu senın?
Haklisin soyledim ama durmuyo benimde aklim beynim bulandi seviyorum seni ozldim diyo ama ozlemssi sevişmek demekmi. Yahu ben bunu nasil atlatirim ameliyat olana kadar dengem bozulduCinsel bi arayisin yoksa neden adami memnun etme pesindesinki ?? İstemiyorm sevmiyorum der gecersin seninle sevismek icin birlikteyse eger hic olmasin daha iyi bence
- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Tecavuzcune ne oldu ki...aklima fatmagulun sucu ne geldi biran...kendine tekrar ayni kotulugu 4 kisiyle birden niye yaptin peki...Allah korusunda insan o durumda tiksinir kacar hem ruhen hem bedenen yani zor durum..kendini niye kullandirdin ki..yasadigin yer kucuk bir yerse yada ortak arkadaslariniz varsa boyle seyler vakalar cabuk duyulur hele ki erkeklerin duymayacagini sanmam..bence duymusta gelmis olabilir...dikkatli ol..agzini yoklasana bir anda nerden neden geldi onxa zaman nerdeydi ve bence saklama soyle derim.sana o niyetle yaklasicaksa kov kullandirtma kendini ki adam degilmis derim o niyete girerse...tipki bahsettigin digerleri gibiymis derim..bence karsina yasadiklarina ragmen seni anlayan biri cikar mutlaka oyle bir insan evladi vardir...niyetini ogrenmis olursun eski askinin...burnuma iyi kokular gelmiyor nedense..
- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
bak ben seni düşünüp senın psıkolojinle alakalı yorum yapıyorum sen hala vajinamda vajinam diyosun neyse bu da son ossuruklu yorumum olsunOncelikle agzinizi bozmamanizi rica ediyorum cok zor bi donemdi ve ben 3 yil tedavi gordum osuruktan yorumla ne cektigimi ve o yasananlari hangi kafayla yasadigimi bilemezsin ben bunlar icin geri doktora gittim bu normal dedi ama vajinamla ilgilenmedi bu gibi olay sonrasi bunlar normal dedi ve yargilamadi olan seylermis ve ben pisman oldum o yuzden hissedemiyorum hic bi duygu zaten ayrica allah var kesinlikle zor durumda bir insana boyle bi on yargiyi kimse hak etmez benim organim benim annem babam sizi ne ilgilendirir siz simdi annen baban nerdeydi tecavuz olurkende dersiniz sizin gibilerin beyninde koca bi duvar laf anlatilmaz susalim en iyisi
- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
Birincisi o iyi bir Ada'm olsa gelır once senı aılrnden ıster bı adını koyar ama Ada'm senı baska turlu görüyo daha anlamamışsın sen belkıde aldı haberlerını ikincisi sen bence gercekcı ol soyleyecegın yalanla ve yapacağın rolle ancak kendını kandırırsın baska kimse kanmaz hele de bu sekılde !!!
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
Tecavüz yaaa bundan bahsediyorsunuz ve son olarak hala sevgilim vajinama bakmasında oral vs diyorsunuz. Ben mi bilmiyorum artık bu konular mı basitleşti. Size tecavüz eden adama ne oldu bu konudan hiç bahseden yok. Sadece 4 yıl geçmiş ama siz hala neyin peşindesiniz. Yalan konu açın diyecek bişey yok fakat bu kadar vicdansız olmayın. Tecavüz diyorsunuz hanımefendi. Bu kadar basite indirgenemez. O kadar dr vs diyorsunuz ama hala kafa başka yerlerde. Yazık.