16. ve 18.sayfalarda S,M,L,XL yazlık,kışlık her şey burada

mavimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.255
19
40
İyi alışverişler hanımlar,inşallah beğenirsiniz. (isteyene kıyafetlerin ölçülerini verebilirim) TAKASA AÇIĞIM

Son düzenleme:
kırmızı XSİDE marka xs beden ama s ve m bile olabilir. 7.5 tl

XSİDE marka xs beden ama bu da s bedene uyar. önü cepli 7.5 tl

XSİDE marka s beden ama m ye de olur 7.5 tl

MİSSPOEM s beden m ye de olur bence aldığım zaman bir dizide oyuncunun üzerinde görmüştüm farklı bir kumaşı var 7.5 tl

COLLEZİONE M 38 Beden,1-2 kez giyebildim,aynısından iş arkadaşımın da olunca giyemedim omuzları çıtçıtlı model 7.5 tl

ADİLIŞIK beden yazmıyor ama S M bedene uyumlu,delikli kumaş,mor renk,kayık yaka 5 tl

JIMMYKEY s beden harika bir kazak, 2 şekilde giyilebiliyor,yani bolero da oluyor,alt kısmı kafadan geçerek,isteyene resim gönderirim ama şuan bana biraz dar oluyor 7.5 tl, tek fiyata 2 kazak

ADİLIŞIK beden yazmıyor ama s ye uyar 6 tl

BAYKAL TRİKO beden yazmıyor ama s ye uyar 4 tl

ESPRİT s beden,hediye gelmişti,sanırım Almanyadan alınmış. ama benim tarzım değil 1-2 kez giyildi.ön kısmında leke var gibi çıkmış ama hiç bir sorun yok 5 tl

38 beden,şapkası da vardı ama şuan bulamadım,isteyen olursa bakarım. sadece 15 tl KAÇIRMAYIN

çok az giyildi 12 beden yazıyor 38 bedene uygun,ön kısmı düğme detaylı,kanca ile kapanıyor15 Tl

sağ üst düğmesi çıktı ama dikilerek gönderilecek,eksik değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…