- 20 Mart 2014
- 294
- 367
- 303
içine kabuk tarçın karanfil felan atınca da güzel oluyor ama yine de içemiyorumbende su içemiyoreum bu çok büyük sorun
önceden içmek için içine limon atıyordum bir buçuk anca içiyordum
şimdi midemi bulandırıyor yarım litre anca üffff
aynen dün çubuk tarçın attım bu sefer de çok bekletmişim aroması fazla diye içemedimmiçine kabuk tarçın karanfil felan atınca da güzel oluyor ama yine de içemiyorum
kabuk tarçını bende denedim bir süre sonra suyun dibine doğru çok yoğun bi tat bırakıyo ağır geliyo, bende taze nane atıyorumiçine kabuk tarçın karanfil felan atınca da güzel oluyor ama yine de içemiyorum
Bugün 63.8 çıktım . Okulda yatım litre su içtim. Bugün yeterince yürüdüm ve ayakta kaldım çok yorgunum aslında kıza bakan olsa biraz dinlenip tekrar çıkabilirim ama öyle eş nerde
Ooo kızlar ne çok konusmussunuz. Ben bugün çok yoğundum sabah 7 buçukta 4.5 eti form yedim 11 buçukta şekersiz çikolatalı duble türk kahvesi içtim. 3 buçukta 1 elma 1 kase tarçınlı zerdecalli yoğurt ve 4 eti form yedim. Akşam ise ızgara balık yada tavuk göğsü yiyeceğim inşallah. Benim sorunum su ile . İçemiyorum bir kaç gün içecek gibi oluyorum ama içemiyorum en iyi içtiğim zamanlar 1 litre taş çatlasın 1 buçuk . Normalde bir iki bardakla gün bitiririm
Agzından bal damlıyorBenim de hedefim 55 kilo . İnşallah yeni yıla 55 olarak girerim. Ondan sonra bi mucize olsa ve ben sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam etsem ve 50 kilo olsaamm bir daha o kiloları geri almasam offfff ne hoş olurdu yahuuuu
Üye Adı | Hedef Kg | Başlangıç Kilo | 26.09.2016 | 03.10.2016 | 10.10.2016 | 17.10.2016 | 24.10.2016 |
| 57.00 kg | 64.04 | .... | ... | ... | .. | ... |
| .. | ... | .... | ... | ... | .. | ... |
T Tombulgelin | .. | ... | .... | ... | ... | .. | ... |
F frenzy80 | .. | ... | .... | ... | ... | .. | ... |
hoşçakal canımkızlar ben çıkıyorum. Yarın görüşmek üzere
1 tane ye nefsin körelsin ama abartma sakınya bu saatte bir iki tane sigara böreği yesem olur mu akşam hiç ekmek yemesem
akşam büyük ihtimal hamsi olacak bol salata
Tmm canım ekliyorumDry benim
hedef 55 kilo
Başlangıç 64.5 yaz
Öpüldünüz
Eveeett 3 kaşık çorba ve küçük bir levrek , domates, roka ve dereotu ile yapılmış limonla tatlandirilmus balık salatası oldu akşam yemeğim. Bir de erken yemiş olsaydım çok iyiydi
Benim bilgileri de girebilirsiniz başlangıç kilo 64.0 hedef 55
Bilgileri ekledim cnm, menüde superEveeett 3 kaşık çorba ve küçük bir levrek , domates, roka ve dereotu ile yapılmış limonla tatlandirilmus balık salatası oldu akşam yemeğim. Bir de erken yemiş olsaydım çok iyiydi
Bende sözümü tuttum o yüzden yeniden paylaşıyorum güncel olsun
Kuzum sen nettin çok karışık ama ıvır zıvır yemeklik degil4 adet incir
3 küçük yudum çig keçi sütü
2 kasik puding
1 bardak Form cayi
2 fındıklı gofret
2 adet şeftali
2 kucuk salatalik
1 dalak
1 top dondurma
1 kizarmis yufka
2 yumurta
kavun
acılı tarhana
egzersiz
android programı caylak 1.bolumler
100 ip
serbest karın hareketleri
Niye çiğ ya heidi ye mi özendin4 adet incir
3 küçük yudum çig keçi sütü
2 kasik puding
1 bardak Form cayi
2 fındıklı gofret
2 adet şeftali
2 kucuk salatalik
1 dalak
1 top dondurma
1 kizarmis yufka
2 yumurta
kavun
acılı tarhana
egzersiz
android programı caylak 1.bolumler
100 ip
serbest karın hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?