- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versinBen bugün çoook hastayım lütfen dua edin bana da toparlanayım
Menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk süzme peynir
6 zeytin
Domates
Maydonoz
Bir avuç çiğ fındık
Şekersiz çay
Küçük parça pişmaniye ( 15 gr kadar)
Öğle yok
Akşam
Bir kase tarhana çorbası, 2 küçük dilim lahmacun ( tamamını yiyecektim yiyemediim iyi de oldu) 3 lt su içtim. Maalesef spor yapamadım. Kafamı kaldıramadım bugün
günaydın canımGünaydın Kızlarrrr
Dünün Menüsü :
sabah öğle: yarım por serpme börek+2 çeri domates+1 biber
akşam: 1 kepçe çorpa+çeyrek balık +salata
spor: 1 saat yürüş
günaydın canım
por serpme börek te nekiafiyet olsun
akşam ki pek çok güzelçeyrek ne balığı yedin?(hamsi diyomuşsun )
ooohhh misss afiyet olsun çok güzel görünüyorpalamutt yedim cnm balık pek sevemem sırf vitamin olsun diye yiyiomm
porsiyon serpme börek
bunun yarısından da azz
tövbe yarabbim bunlar insan değil yaa,nasıl bir mantıkla yapabiliyolar bunu,Allah hepsinin elinde patlatsın o bombalarıevet kızlarrr antalya da yine bir patlama olmuşş
http://www.kadinlarkulubu.com/2016/gundem/son-dakika-antalya-ticaret-odasinda-patlama-1467111/
kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:40)
* 1 dilim ekmek
* kuru fasulye
* azcık turşu
Ara Öğün (saat 15:40)
* yarım elma
Akşam (saat 19:00)
* mercimek çorbası
* 2 yuvarlak dilim palamut
* salata
Son Öğün (saat 20:30)
* 1 dilim yaş pasta
kızlar dünkü telkinler işe yaradı,dün hiç ekmek yemedim,başka yemekler vardı onlardan yemedim,patlak mısır,meyva yemedim,incecik küçük bir pastayala geceyi kapattım ve yatarken midem bomboştu,teşekkür ederim
tövbe yarabbim bunlar insan değil yaa,nasıl bir mantıkla yapabiliyolar bunu,Allah hepsinin elinde patlatsın o bombaları
bu sabahta bizim işyeri yolunda jandarmlar ellerinde silahla bekliyodu normalde orası polis durma yeriydi,sabah sabah hayrolsun ihbar mı varki dedim
Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin
gerçekten şans eseri yaşıyoruz artık neyin nerde ne zaman olacağı belli değilsorma canım zaten gergindim sabah sabah daha da gerildi elimizden sadece dua etmek geliyor başka birşey gelmiyorrrr
gerçekten şans eseri yaşıyoruz artık neyin nerde ne zaman olacağı belli değil
hayırdır sen neden gerildin sabah sabah
Canim bu topikten haberdar ettiğin için sana minnettarım çok çok ihtiyacım vardi.begum75
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/page-326
burayı takip et birde kitap var pdf fırsat budukça oku düşüncelerini böylelikle değişecekkkk
Canim bu topikten haberdar ettiğin için sana minnettarım çok çok ihtiyacım vardi.
Antalya ya geçmişler olsun
Dry cim bizim için sarfettigin emeklerin sana kabul olmuş hayır dua olarak geri donsun harika tüyolar veriyorsun
Hastalara geçmiş olsun
İnsallah şu cakilip kaldigimiz kilolara kısa zamanda elveda deriz
Waowwww supersin işte budurrkızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
* 1 dilim ekmek
* peynir
Ara Öğün (saat 09:00)
Öğlen (saat 11:40)
* 1 dilim ekmek
* kuru fasulye
* azcık turşu
Ara Öğün (saat 15:40)
* yarım elma
Akşam (saat 19:00)
* mercimek çorbası
* 2 yuvarlak dilim palamut
* salata
Son Öğün (saat 20:30)
* 1 dilim yaş pasta
kızlar dünkü telkinler işe yaradı,dün hiç ekmek yemedim,başka yemekler vardı onlardan yemedim,patlak mısır,meyva yemedim,incecik küçük bir pastayala geceyi kapattım ve yatarken midem bomboştu,teşekkür ederim
Geçmiş olsun ben yeni atlattım dikkat et sende gripse uzun suruyor malesefBen bugün çoook hastayım lütfen dua edin bana da toparlanayım
Menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk süzme peynir
6 zeytin
Domates
Maydonoz
Bir avuç çiğ fındık
Şekersiz çay
Küçük parça pişmaniye ( 15 gr kadar)
Öğle yok
Akşam
Bir kase tarhana çorbası, 2 küçük dilim lahmacun ( tamamını yiyecektim yiyemediim iyi de oldu) 3 lt su içtim. Maalesef spor yapamadım. Kafamı kaldıramadım bugün
Lanet olsun yaa durum nedir ?işallah kayıp yokturevet kızlarrr antalya da yine bir patlama olmuşş
http://www.kadinlarkulubu.com/2016/gundem/son-dakika-antalya-ticaret-odasinda-patlama-1467111/
Sagol canımİnşallah arkadaşlar bu fazla kilolardan kurtulacaz.
Netim bitti kaç gündür giremedim. Ama aklım burdaydi
Dry maşallah sana yairadene hayran kaldim. O kadar yemeğe ragmen yememissin. Çok istikrarli bir kadınsin. sağol bilgilerin icin
Bana gelirsek bende bir ilerleme yok diyet adına. Ha bire yedim
Yasemin8085 sana da teşekkür ediyorum. Verdiğin bilgiler icin
İyi gidiyorsunbugünkü menüm kızlar
* 1 dilim ekmek
* peynir
* 2 zeytin
Ara Öğün (saat 09:30)
Öğlen (saat 11:45 )
* et sote
* bulgur pilavı (2-3 kaşık kadardı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?