16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

o zaman yedikten sonra pişman olacan şeyler yapmaaaaaa

günaydın kızlarrr

öncelikle hafta sonundaki dirayetinden ötürü dry_ik tebrikleri bir borç bilirim

benim hafta sonum beni mutlu etmedi değil ki sizi mutlu etsin
cumartesiyi yazdım tekrar yazayım pazarla beraber bol karbonhidratlı bir hafta sonuydu
cumartesi
sabah klasik kahvaltı
öğle yarım eti kakaolu bisküvi
akşam dışarıda yedim peynirli kekikli tavuk, 3 kaşık makarna ve salata

pazar günü daha büyük fiyasko
sabah rutin kahvaltı ekmek yarıma indi tam buğday ekmek
öğle bir şey yemedim okulda toplantı vardı velilerle görüşürken fırsat bulamadım
akşam ve öğle birleşti küçük boy pizza yedim saat 15.00 te

mutlu muyum
hayır
yaptığımın farkında mıyım
evet

Son düzenleme:
geleyim bugüne
kahvaltı 07.45
domates
2 kk süzme peynir
yarım dilim tam buğday ekmek
5 yeşil zeytin
yumurta
1 çay kaşığı bal
maydanoz
dere otu

en azından erken saatte yemişsin canım,bu hafta daha dikkatli davran,gerçi söyleyene bak ben senden daha beter yedim

en azından erken saatte yemişsin canım,bu hafta daha dikkatli davran,gerçi söyleyene bak ben senden daha beter yedim

pasta yemek konusunda fikrine katılıyorum
bir çatal alınca duramıyor ki insan
küçük çocuklar gibi oluyoruz bazı yiyecekler konusunda maalesef
geçen hafta o kadar dikkat edip 200 300 gram verince motivasyonum düştü sanırım
veremiyorum yaaa diye saldım
ama vermem gerek

canım sen sabah güne iyi başlıyorsun da
gün içinde şeytan giriyor kanına :)

Ozaman pazartesi sallaması olmasın bugun başkıyosın hemde en zor gününde !!

Ozaman pazartesi sallaması olmasın bugun başlıyosun hemde en zor gününde !!

Ozaman pazartesi sallaması olmasın bugun başkıyosın hemde en zor gününde !!
anaaa ne ettun yandım ben
peki o zaman bana akıl ver,
akşam yemeğimenüde,çorba (henüz karar vermedim-mercimek yada tarhana olabilir) kızarmış palamut,salata
pasta faslındada; yaş pasta,kısır bide muhtemelen kestane yaparız
ne yiyim ne yemiyim

kızlar bugünkü menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir

Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:40)
* 1 dilim ekmek
* kuru fasulye
* azcık turşu

ne diyorum ihtiyacn olduğu kadar ye lütfennnnn

önce çorba ile başlaaaaaaa düşüncelerine göre hareket ettttt

tamam canım uygulayacağım bu akşam

işte çıkar aklında akşam yemek yemeği güzel düşün oğlun yeni bir yaşa giriyor onun tadını çıkar sadeceee

hafta sonu evde poğaça yaptım ağlayan kek yaptım kahvaltıya hazırladıklarımı saymıyorumm

yedim mi hayır yemedim tabiki neden çünkü hepsinin tadını biliyorum

ne yedim çeyrek fransız tostu yapmıştım onu yedim bir lokma nutellalı pankek yedim pişmamıyım hayır değilimmmm

sende düşüncelerini değiştirr lütfen tartıya değil aynadaki görüntüne odaklannnnn

Arkadaşlar hafta sonundaki hafif sallamalarıma rağmen tartı da oynama gördüm. Ama rehavete kapılmıyorum.Bugün tam gaz devam ediyorum.

dry_ik ve F frenzy80 sizleri tebrik ediyorum.

begum75 gerçekten istersen sen de onlar gibi olabilirsin. İradené sahip çık o zaman daha güçlü hissedeceksin ve daha sağlam adımlar atacaksın.. Bu topik bizim için çok faydalı.çünkü yanlız değiliz

Ben 7 ay önce çok motive bir halde diyete başladım çok güzel kilo veriyordum. Ama hiç aklımda yokken diş teli taktıkları zorunda kaldım. Ertesi sabah öyle bi ağzıyla uyandım ki dişlerimiş birbirine değdiremiyordum bile.Diyetinde yediğim şeyleri yiyeceğim. Moral motivasyonum sıfıra düştü. Öylelikle diyeti bıraktım. Düşünüyorum da böyle bi topikte olSam bırakmazdım,bıraktırmazdınız
Şimdi ben çok mutluyum burda olduğum için

kız diş teli takıldığın da bir müddet sıvı besleniyor insan benim oğlum korktu ilk on gün birşey yiyemediiiii doğru dürüsttt

kız diş teli takıldığın da bir müddet sıvı besleniyor insan benim oğlum korktu ilk on gün birşey yiyemediiiii doğru dürüsttt
Ben de öyle düşünmüştüm.Ama yine fındık fıstık yiyorum kahvaltıda gün kurusu yiyordum.Yiyemedim. Bi de hep böyle ağrıyacak düşüncesiyle bunalıma girdim o araSebep değil ama bırakmış oldum işte

bizim oğlan da 10 gün sonra döndü normal hayatına hala arka dişlerinde teller var 3 sene olacak nerdeysee

kızlar hafta sonunun kaçamaklarını kapatmam lazım
günü kapattım

sabah 07.45
domates
maydanoz
dere otu
yumurta
yarım dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal

öğle 12.00
geçenki karnabaharın geri kalanını haşlamıştım
sadece süzme yoğurtla yedim

ara 15.00
7 badem

akşam 16.30
bir kase ezogelin çorbası
yarım dilim tam buğday ekmeği
marul salatası
küçük çerez kasesinde patlıcan közleme

Oğlene kadar evi temizleyip oğlen kuzımla alışverişe çıktık. Okula gidip oğlumu aldım eve geldik ikisini yıkadım , kurutmada çamaşırlar vardı onları yerleştirdim, çamaşırlıkraki ütülencekleri ayırdım yemek yaptım, oğlumun ödevlerini yapıyoruz şimdide .. az sonra eşim gelir yemek faslı sonra çocukları uyut oyyyyyyy sorsan ev kadını evde napıyor totom yer gormediki buraya girip yazayım ya
Ben yokum burada sessizmiş heeey kızlar nerdesiniz
Bu arada öğlen yemeğim ve akşamım oldu ayrıca 1 de yedim
Sandiviç ekmeği içinde ızgara köfte

Akşamda palamut kızartacam belkii 1 dilim yerim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…