hayır canım kırıcı şekilde yazmıyorsun,rahat ol
bu arada bugün içimi okuyosun akşam pastanın yanında kısırdamı yapsamki diye düşündüm
kesinlikle haklısın dengelemeyi ve ölçülü yemeyi bilmem lazım
mide doyuyo ama gözümüz doymuyo olay bu gerçekten
en azından erken saatte yemişsin canım,bu hafta daha dikkatli davran,gerçi söyleyene bak ben senden daha beter yedimgünaydın kızlarrr
öncelikle hafta sonundaki dirayetinden ötürüdry_ik tebrikleri bir borç bilirim
benim hafta sonum beni mutlu etmedi değil ki sizi mutlu etsin
cumartesiyi yazdım tekrar yazayım pazarla beraber bol karbonhidratlı bir hafta sonuydu
cumartesi
sabah klasik kahvaltı
öğle yarım eti kakaolu bisküvi
akşam dışarıda yedim peynirli kekikli tavuk, 3 kaşık makarna ve salata
pazar günü daha büyük fiyasko
sabah turin kahvaltı ekmek yarıma indi tam buğday ekmek
öğle bir şey yemedim okulda toplantı vardı velilerle görüşürken fırsat bulamadım
akşam ve öğle birleşti küçük boy pizza yedim saat 15.00 te
mutlu muyum
hayır
yaptığımın farkında mıyım
evet
en azından erken saatte yemişsin canım,bu hafta daha dikkatli davran,gerçi söyleyene bak ben senden daha beter yedim
bu arada bugün içimi okuyosun akşam pastanın yanında kısırdamı yapsamki diye düşündüm
anaaa ne ettun yandım benOzaman pazartesi sallaması olmasın bugun başkıyosın hemde en zor gününde !!
anaaa ne ettun yandım ben
peki o zaman bana akıl ver,
akşam yemeğimenüde,çorba (henüz karar vermedim-mercimek yada tarhana olabilir) kızarmış palamut,salata
pasta faslındada; yaş pasta,kısır bide muhtemelen kestane yaparız
ne yiyim ne yemiyim
tamam canım uygulayacağım bu akşamne diyorum ihtiyacn olduğu kadar ye lütfennnnn
önce çorba ile başlaaaaaaa düşüncelerine göre hareket ettttt
tamam canım uygulayacağım bu akşam
Ben 7 ay önce çok motive bir halde diyete başladım çok güzel kilo veriyordum. Ama hiç aklımda yokken diş teli taktıkları zorunda kaldım. Ertesi sabah öyle bi ağzıyla uyandım ki dişlerimiş birbirine değdiremiyordum bile.Diyetinde yediğim şeyleri yiyeceğim. Moral motivasyonum sıfıra düştü. Öylelikle diyeti bıraktım. Düşünüyorum da böyle bi topikte olSam bırakmazdım,bıraktırmazdınız
Şimdi ben çok mutluyum burda olduğum için
Ben de öyle düşünmüştüm.Ama yine fındık fıstık yiyorum kahvaltıda gün kurusu yiyordum.Yiyemedim. Bi de hep böyle ağrıyacak düşüncesiyle bunalıma girdim o arakız diş teli takıldığın da bir müddet sıvı besleniyor insan benim oğlum korktu ilk on gün birşey yiyemediiiii doğru dürüsttt
Ben de öyle düşünmüştüm.Ama yine fındık fıstık yiyorum kahvaltıda gün kurusu yiyordum.Yiyemedim. Bi de hep böyle ağrıyacak düşüncesiyle bunalıma girdim o araSebep değil ama bırakmış oldum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?