Kız çok az yemişsin brawo sana. Ben bukadar az yiyince kilo vermem duruyo dikkat et sendede olmasın
Vay gözlerime inanamıyorum helal
Ruşeym çok çok faydalı hemde doğalını bulmuşsun kıymetini bil
benimde benimdecnm dün biraz akşam saatlerinde yoğundummm ondan böyle olduuu bugun normale dönerim inş.
evetbegum75 3 kestane ile günü kapatmış gözlerim yaşardı resmennnnn
Bende hayretteyimcnm dün biraz akşam saatlerinde yoğundummm ondan böyle olduuu bugun normale dönerim inş.
evetbegum75 3 kestane ile günü kapatmış gözlerim yaşardı resmennnnn
Şakasını yapıyodum gerçek çıktıbenimde benimde
ama midem çok kötüydü bu sabah kendini belli etti sabah direk ağzımdan dolu bir kan geldi gece baya hırpalamış yaramı
Şakasını yapıyodum gerçek çıktı
Biliyorum canım konuşmuştuk. Dikkat et kendine
midem rahatsız canım,uzun süre aç kalamıyorum o yüzden aç kalınca mide asidi reflümden dolayı yemek borumda yara yaptı aç kalınca yara kanıyor bi ara çoşmuştu sonra toparladı şimdi yine başladı
benimde benimde
ama midem çok kötüydü bu sabah kendini belli etti sabah direk ağzımdan dolu bir kan geldi gece baya hırpalamış yaramı
Tek çocuk olduğumdan küçüklüğümden beri hedefsizim bi baltaya sap olamadımha mide rahatsız olmasa afetmiyecekmiydinnnnnn
afiyet olsunnn
ooo sabah yapılan spor herzaman iyidirrrr
cnm akşam midem boş kalmasın diye yiyip çıktım acil bir yere gitmem gerektiiii ondan böyle oldu değilse yemek vardıııı
o zaman ufak ufak hedefler koyyyy bu hafta 2 gün de haftaya 3gün yapıcam dersen yavaş yavaş oturtursunnnn
Canim aynanın birde diğer Tarafi var onu bilemiyoruz tabi.Günaydın kızlar
Hayat nekadar boş nekadar çok şeyi kadaya takıyoruz . Dun burda sıkıntılarını paylaşan hamile bi bayanın trafik kazasında oldugunu oğrendim. Nasıl bir kader once babasını kaybediyor , sonra anneyi.. sevgilisinden hamile kalıyor yalnız yaşıyor. Baba bebeği kabul etmeyip şiddet gösteriyor ve burda hep amne babasına özlemini paylaşmış. Oğluna mektup yazmış ve 8 aylıkken kazada ölüyor geçen hafta((( oğlu hayatta ama annesinin kaderini paylaşıyor. Gece oğrendim ve pisikolojim berbat
Di mi ya en iyisi girmemek görmemek. Bazen geniş karinlilik iyidir yüke yük bindirmek daha büyük zarar getirir.bdv girmeyi yasaklıyorum bugün sana
geçen bende takıldım biraz psikolojim alt üst oldu
bazen diyorum kurgumu acaba diye ama yinede kafayı takıyorum
Canim reflü çok zor olur bi tanıdığımızin küçük çocuğunda var çaresi yok sanırım değil mibenimde benimde
Yinede ümit kesilmez
midem rahatsız canım,uzun süre aç kalamıyorum o yüzden aç kalınca mide asidi reflümden dolayı yemek borumda yara yaptı aç kalınca yara kanıyor bi ara çoşmuştu sonra toparladı şimdi yine başladı
30 lu yasa çok zor alıştım 40 li yasim berbat olur kesinaman dikkat et canım malum 40 yaşlara geliyoruzz
Tek çocuk olduğumdan küçüklüğümden beri hedefsizim bi baltaya sap olamadım
Küçük küçük başlamak en iyisi tabi
Canim aynanın birde diğer Tarafi var onu bilemiyoruz tabi.
Kız kötü olacaksın iyice dermanın kalmaz böyle iyi şeylere bakacaksin
Di mi ya en iyisi girmemek görmemek. Bazen geniş karinlilik iyidir yüke yük bindirmek daha büyük zarar getirir.
Canim reflü çok zor olur bi tanıdığımızin küçük çocuğunda var çaresi yok sanırım değil mi
Yinede ümit kesilmez
Geçmişler olsun
30 lu yasa çok zor alıştım 40 li yasim berbat olur kesin
Geçmiş olsun rabbim şifa versinbenimde benimde
amin,sağol canım,hasta olan herkese şifa versin RabbimGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Su ikondan nefret ediyorum şikayet ettim duzelten olmadı hristiyanlarin dua edis şeklini cakmislar foruma yakışmıyor kadınlar KulubüGeçmiş olsun rabbim şifa versin
aslında benimde hoşuma gitmiyor haklısın ama ne bilim kullandım,bundan sonra bende kullanmıyımSu ikondan nefret ediyorum şikayet ettim duzelten olmadı hristiyanlarin dua edis şeklini cakmislar foruma yakışmıyor kadınlar Kulubü
Sizde kullanmamaya çalışın canlar
Şikayet edin kizlar sesimiz çıkmazsa razı geldiğimizi gosterir alt tarafı bir İkon demeyin böyle boyle dünyaya hakim oluyorlaraslında benimde hoşuma gitmiyor haklısın ama ne bilim kullandım,bundan sonra bende kullanmıyım
Ya öylemi hiç dikkat etmedim iyiki uyardın. Sağol Allah razı olsunSu ikondan nefret ediyorum şikayet ettim duzelten olmadı hristiyanlarin dua edis şeklini cakmislar foruma yakışmıyor kadınlar Kulubü
Sizde kullanmamaya çalışın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?