aynen aynen aynen bende acayip tatlıcıyım, hatta öyleki bazen tatlı krizim geldiğinde diyorum ki şurda şerbetli tatlı olsa şerbetine ekmek banıp yerim o dereceyok be ben memur ddeğil özeldeyimmmmm ama çalışma saatlerim memur gibiii
hergün 3 kg mu vermişşşş
o tatlı isteği bende de var bıraksam kendimi sabah tatlı ile kahvaltı yaparım o dereceee
şu an bugun 3 günüm nerdeyse ağzıma sürmedimm tatlı ihtiyacımı meyve ile karşılamaya çalışıyorummmm
aynen aynen aynen bende acayip tatlıcıyım, hatta öyleki bazen tatlı krizim geldiğinde diyorum ki şurda şerbetli tatlı olsa şerbetine ekmek banıp yerim o derece
bana hepsi uyarŞERBETLİ DEĞİL
çikolat nutella sütlü tatlılar veee yaş pastaaaaaaaaaa
5 ameliyat mıgeçmiş olsun canım,spor yaparken fazla zorlama sakın kendini
Aklın yolu birr o yuzden ben bu diyet topiclerini seviyorummm
Tablo ise ayy sinirimi bozuyaa
Üye Adı | Yaş | Son Adet Tarihi | Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Bebek | Bebek İsmi | Başlangıç Kilosu |
A anne | 35 | 13.04.2016 | 23.04.2017 | Erkek | 1 | Kuzey Ege | 60 |
aman dikkat et sağlık herşeyden önemli,zaten kilo verirken heryerden gidiyo orasıda gider illaki,hem aşırı kilon yok kıyafetllerle sarkanları kamufle edersinKarına yuklenemiyorum işte geçen sene kötü bi anım oldu sporda ..napim bi göbeğem sarksın
Bende çikolatalı tatlıları seviyorum çokta tüketmiyorum tatlıcı degilim çok şükür. Eşim ve çocuklar çok seviyor mutlaka evde olur yaparım ,misal dün mozaik pasta vardı yemedimaynen aynen aynen bende acayip tatlıcıyım, hatta öyleki bazen tatlı krizim geldiğinde diyorum ki şurda şerbetli tatlı olsa şerbetine ekmek banıp yerim o derece
Ayyy canım nasıl yaptınnnn ay valla çok sagol ama çatladım ben bulana kadar. Alt alta bilgi eklemeyi yapamadım sürunu çözdümde..Bu nasıl canım satır sütun yeterli mi
Hoşgeldinn gayet iyisin arkadaşım enerjini hissettim vallabu topiği takip edicembende dün kesin karar aldım ve başladım aksam twist yaptım 20 dk, 10 mekin çektim hulahop çevirdim 10 dk, birazda açtım müzği göbek attım hem düşen enerjim yukseldi hemde baya ter attım. günde 1 saat yürücem 2 litre su içiyorum zatn yediklerimide yarından itibaren ara ara yazıcam
tesekkur ederim canim destegin icin2 kere diyet ve spor tecrübem oldu,hem spor hem diyet yaptığım halde ilk 1 ay gram oynamadım,artık sinirimden ağlayacak hale geldim, dedim ben bu işi bırakıyorum yok olmuyo,kardeşim sağolsun destek oldu devam ettim ve sanki onla konuşmayı bekliyomuş gibi birkaç gün sonra tartıda eksileri görmeye başladım, ve tabiki devam ettim
geçen sene 9 ekimde tekrar diyet ve spora başladım,bu sefer ilk 2 ay yine kilo veremedim,hatta bu arada 2 kilo bile aldım,9 aralıkta eksilere düşmeye başladım
demek istediğim şuki asla pes etme,kimisinde çabuk gidiyo kimisinde yavaş ama istikrarını korursan illaki gidiyo,biraz sabır.....
Bende çikolatalı tatlıları seviyorum çokta tüketmiyorum tatlıcı degilim çok şükür. Eşim ve çocuklar çok seviyor mutlaka evde olur yaparım ,misal dün mozaik pasta vardı yemedim
teşekkür ederim canım,burada hepbirlikte vereceğiz pis kiloları,yağlarıtesekkur ederim canim destegin icin
tebrik ediyorum seni bu arada masallah diyelim :)
Ayyy canım nasıl yaptınnnn ay valla çok sagol ama çatladım ben bulana kadar. Alt alta bilgi eklemeyi yapamadım sürunu çözdümde..
Şimdi ..
Ad , hedef kilo , başlangıç tarihi, başlama kilo ve haftalık bilgi dersek 6 hafta +4 bilgi 10 sütun iyi.
Satırsa bizimle bırakmadan kim devam etcek:))) 8 kişi yani satır iyidir , sonrasını ekleriz
Üye Adı | Yaş | Son Adet Tarihi | Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Bebek | Bebek İsmi | Başlangıç Kilosu | Başlangıç Kilosu | Başlangıç Kilosu |
A anne | 35 | 13.04.2016 | 23.04.2017 | Erkek | 1 | Kuzey Ege | 60 | Başlangıç Kilosu | Başlangıç Kilosu |
A anne | 35 | 13.04.2016 | 23.04.2017 | Erkek | 1 | Kuzey Ege | 60 | Başlangıç Kilosu | Başlangıç Kilosu |
Saol kuzuumm şuan ki kılom 75 süt çok iyi geliyo içine biraz bal ve keçiboynuzu pekmezi katıyoruz tatlı isteğim filanda kalmıyo (eşimle içiyoruz enerji tavan yapıyoHoşgeldinn gayet iyisin arkadaşım enerjini hissettim valla
Bende evi süpürdüm peşinden kızımla 4 kere tarkanın cumbasında dans ettik .hem o eğlendi hem ben bahaneyle call harcadım
bende su içemiyoreum bu çok büyük sorunOoo kızlar ne çok konusmussunuz. Ben bugün çok yoğundum sabah 7 buçukta 4.5 eti form yedim 11 buçukta şekersiz çikolatalı duble türk kahvesi içtim. 3 buçukta 1 elma 1 kase tarçınlı zerdecalli yoğurt ve 4 eti form yedim. Akşam ise ızgara balık yada tavuk göğsü yiyeceğim inşallah. Benim sorunum su ile . İçemiyorum bir kaç gün içecek gibi oluyorum ama içemiyorum en iyi içtiğim zamanlar 1 litre taş çatlasın 1 buçuk . Normalde bir iki bardakla gün bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?