16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Sabah:1 kepekli sandvic(icine 2 tane salam ve biraz kasar koydum) ve 1 bardak süt
Ögle:1 tane elma
Aksam:7 kasık bezelye ,1 dilim tam bugday ekmek ,1 kase yogurt
Ve leslie 3 mile yaptim
Ilerleyen saatlerde acikirsam yogurt veya meyve yerim . Ve bugun de boyle biter

kızlar merhaba okulda fırsat bulamadım
ancak giriyorum
ben geldim siz gittiniz yine :)))

kahvaltı 07.45
domates
2 kk süzme peynir
5 yeşil zeytin
salatalık
bir dilim tam buğday ekmek

öğle 13.20
ekşi bir elma
yarım tost

akşam henüz yemedim
hamsi tava

akşamı daha yemedim.

Ya ben cevaplama işlemini siz gibi yapamıyorum neden acaba? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Geçen benimkide böyleydi düzeldi.. sende bekle belki duzelir :)

MERHABA KIZLAR , bende size katılmak istiyorum hangi günler bildirim yapıyorsunuız. doğum kiloların birçocopundan kurtuldum az kaldı 7-8 kilo versem mutlu olcam.
Çarşamba tartı gunumuz yarın başlamış sayılırsın senle başlayan 2 arkadaş daha var

Sabahı beyenmedim ama gun guzel debam etmiş

Bugun oğunlerim karıştı hadtalığın verdiği duzensizlik..
Sabah ne yedim ya hatırlamıyorumki :)
Yarım dilimden az çavdarla az peynirdi sanırım

Oğlende köfte yemiştim 2 dilim çavdarla

Saat 4 gibide çorba içtim ekmeksiz

Aralarda 1 nescafe şekersiz
Çay

Açlık hissim yok heralde yemem daha

Geçen benimkide böyleydi düzeldi.. sende bekle belki duzelir :)

Çarşamba tartı gunumuz yarın başlamış sayılırsın senle başlayan 2 arkadaş daha var

Sabahı beyenmedim ama gun guzel debam etmiş
Sabah genelde hep ayni okula getirecek baska bisey bulamiyorum o yuzden :/ salam ve kasar kalorili diye mi dediniz

Sabah genelde hep ayni okula getirecek baska bisey bulamiyorum o yuzden :/ salam ve kasar kalorili diye mi dediniz
sana 2 örnek kalori kahvaltı listesi. Kaşar light hesapladığım halde
Çavdar ekmeğinin kalorisi tam buğdaya göre çok düşükmüş bilmiyordum. Eknekleri 1.5dilim hesaplamışım ama 2 listedede aynı sorun yok :) oosalam 2 miş ben 1 hesapladım :)

Ay beni doğru yapıyorum ki

Hadi ya bu kadar fazla fark olcani hic bilmiyodum artik sandvicin icine peynir zeytin koyar gotururum .
Ayyy beni zayiflatmadan gitmeyin nolurrr

Verirsin inşallah yeter ki inanalım zor değil gerçekten. Bugün bi programda izledim 300 kiloyu aşkın bi adam 160 küsur kilo vermiş. 10-15 nerdeé 160 nerdeeee? Acayip motive oldum ama yaaa.

Verirsin inşallah yeter ki inanalım zor değil gerçekten. Bugün bi programda izledim 300 kiloyu aşkın bi adam 160 küsur kilo vermiş. 10-15 nerdeé 160 nerdeeee? Acayip motive oldum ama yaaa.
Insallah ya . Ne bilim ben de goruyorum oyle insanlar tvde . Nasi bi azim anlayamiyorum . Helal olsun .

dünü menüsünü hemen paylaşıyorumm

Kahvaltı: 1 kase tavuk çorbası
ara: 1 elma +1 salatalık
öğle : 1 wasa +5 zeytin
akşam :1 kase tavuk çorbası +salata
Dünkü akşam arkadaşımda idim kurupasta ve çerez ikram etti ve hiç birini yemedimmmmm

spor : km sayacını açmadım ama dün yürüşte tam 10 000 adım attım muhtemelen 7km yapıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…