afiyet olsun canım çok değil kesinlikle ama kendi yaptığın köfte olsa daha iyi olurdu sadeceSagolun kızlar desteğiniz için iyi geldi
Allah bugunumuzu aratacak başka dert vermesin bugunlerde her sıkıntıda geçiyor saglık olsun yeterki...
Biraz dinlendim okuldan arkadaş geldi biraz dohbet kahve iyi geldi. Başım çatlıyodu açlıktanmış yemek yedim ilaç aldım daha iyiyim
Hazır hamburger köftesi vardı. Dünde az ekmek yedim, sabahta yarım dilim yedim diye 2 dilim çavdar ekmeğinin içine koydum yedim köfteyi. Valla fazla dersenizde gözüme gelmedi. Evde dolma , çorba ve karnıbahar var onlardan canım istemedi
Cok gecmis olsun .Sagolun kızlar desteğiniz için iyi geldi
Allah bugunumuzu aratacak başka dert vermesin bugunlerde her sıkıntıda geçiyor saglık olsun yeterki...
Biraz dinlendim okuldan arkadaş geldi biraz dohbet kahve iyi geldi. Başım çatlıyodu açlıktanmış yemek yedim ilaç aldım daha iyiyim
Hazır hamburger köftesi vardı. Dünde az ekmek yedim, sabahta yarım dilim yedim diye 2 dilim çavdar ekmeğinin içine koydum yedim köfteyi. Valla fazla dersenizde gözüme gelmedi. Evde dolma , çorba ve karnıbahar var onlardan canım istemedi
Menün süper olmus . Ekmek hic yemiyo musun ? :)kızlar bugünkü menüm, akşamada dünden kalan nohutlu buğday çorbası,taze fasulye yerim
15,30 gibi belki 3-4 tane ceviz yerim,çünkü pazara çıkıcam,pazar yoruyo beni enerci lazım dimi ama
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* mercimek çorbası
* karışık yeşillikli salata
unuturmuyum kız en batıda benim yoldan herkesi toplamaya başlayım
kızlar bugünkü menüm, akşamada dünden kalan nohutlu buğday çorbası,taze fasulye yerim
15,30 gibi belki 3-4 tane ceviz yerim,çünkü pazara çıkıcam,pazar yoruyo beni enerci lazım dimi ama
* mercimek çorbası
kızlar bugünkü menüm, akşamada dünden kalan nohutlu buğday çorbası,taze fasulye yerim
* mercimek çorbası
normalde yerim bugün yemedim ama birazdan 15,30 da 1 dilim ekmekle 3 ceviz yiycem,ekmeğim beyaz değil ekşi mayadan hakiki buğday ekmeği,sabırsızlıkla 15,30 u bekliyorumMenün süper olmus . Ekmek hic yemiyo musun ? :)
ayy yok kız dün akşamki kestanlerin cezası bu menüVAY YARIN TARTI GÜNÜ DİYE DİKKAT MI ediliyor acaba
bizim bi planımız yok ama akşama ekstra bi davet olur bişey olur bilemem ondan ben mesul değilimaman sen enerjini kayıp etmeee akşam gömersin yine kastaneleriiii
ben seni hatırlıyorum bizim grupta takılmıştın bir araMERHABA KIZLAR , bende size katılmak istiyorum hangi günler bildirim yapıyorsunuız. doğum kiloların birçocopundan kurtuldum az kaldı 7-8 kilo versem mutlu olcam.
EVT OLABİLİR. ŞUANKİ KİLOM 67,50 .HANGİ GÜN BİLDİRİM YAPIYORSUNUZben seni hatırlıyorum bizim grupta takılmıştın bir ara
EVT OLABİLİR. ŞUANKİ KİLOM 67,50 .HANGİ GÜN BİLDİRİM YAPIYORSUNUZ
bizim bi planımız yok ama akşama ekstra bi davet olur bişey olur bilemem ondan ben mesul değilim
EVT OLABİLİR. ŞUANKİ KİLOM 67,50 .HANGİ GÜN BİLDİRİM YAPIYORSUNUZ
mesaj alınmıştırhe bahanemizde hazırrrr yarın tartı günü
mesaj alınmıştır
bu akşam spor yapamlıyım o zaman,ne dizisi vardıki dizi izlerken sporumu yapsam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?