16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kızlar bugünkü menüm, akşamada dünden kalan nohutlu buğday çorbası,taze fasulye yerim
15,30 gibi belki 3-4 tane ceviz yerim,çünkü pazara çıkıcam,pazar yoruyo beni enerci lazım dimi ama

Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* mercimek çorbası
* karışık yeşillikli salata

afiyet olsun canım çok değil kesinlikle ama kendi yaptığın köfte olsa daha iyi olurdu sadece
aç koyma kendini bak başına ağrı girmiş boşyere ilaç almak zorunda kaldın

Cok gecmis olsun .
Simdi onu dusunmeyin fazla yedim diye sonra dengelersiniz nolucak o kadar kilo vermissiniz . Sagliginiz yerinde olsun yeter ki :)

Menün süper olmus . Ekmek hic yemiyo musun ? :)

Nı[QUOry_ik, post: 48489359, member: é58972"]Kız nettin 26 kilo şaka cnm ben kilo almak yerine verdim 2 hamileliğimde fakat lohusayken yaptım yapacağımı 10 aldım
Umarım iradelisindir ve beni gaza getirirsin çünkü bu aralar kestaneler , kekler havada uçuşuyor topicimizin en küçüğü sen oldun galiba[/QUOTE]
Ay sOrma abla ya gaflete düştüm resmen. Bu aralar ben de hep dışarıdayım konsantre olup başlamam lazım çünkü hamur işleri yeniyor dışarıda ben de hepiniz gibi regl dönemimdeyim şu günlerde. Bakalım ilk hafta dikkat edicem ama diğer hafta daha ç ok göstericem kendimi.bu arada evet hepiniz ablam oluyorsunuz benim

aman sen enerjini kayıp etmeee akşam gömersin yine kastaneleriiii

VAY YARIN TARTI GÜNÜ DİYE DİKKAT MI ediliyor acaba

MERHABA KIZLAR , bende size katılmak istiyorum hangi günler bildirim yapıyorsunuız. doğum kiloların birçocopundan kurtuldum az kaldı 7-8 kilo versem mutlu olcam.

MERHABA KIZLAR , bende size katılmak istiyorum hangi günler bildirim yapıyorsunuız. doğum kiloların birçocopundan kurtuldum az kaldı 7-8 kilo versem mutlu olcam.
ben seni hatırlıyorum bizim grupta takılmıştın bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…