Protein diyeti yapıyor beleşten :)))))))))
amin amin canım,cümlemizi güldürsün,dert vermesinbugun beni güldürdün ya allah seni güldürsün
boşver düşünme o zaman dünde ben bunalım gibiyimdim bugun iyiyim şükürrrr
bana da dahileye anllatı bu konuları ve ilk defa devlet has.böyle bir doktorla karşılaştımmmmmmm
bende uyuyamıyordum çabuk sinirleniyordum otu b... kafaya takıyordummmm
şimdi şükür iyiyimm
Günaydınnnn kızlar
Ayy butun yorumları aşıntılayıp cvp yazdım ama benim yaramaz kızım bi hopladı kycağıma hepsi gitti
Yeni arkadaşınkini alıntıladım valla siz eskisiniz kusurabakmayın
Herkeste bende dahil bi reglidir tatlıdır vs şikayeti var
Ben haftasonu dahil bozmadan gitmeme ragmen fazla çıktım. Ödemimde yok çünkü kıyafetlerim aynı , yuzuklerim düşüyor yine anlamadım ben kurtulamayacam bu 62 den
Siz görüyosunuz ne yiyorum sanki neden bukadar yavaş veriyorumen candan arkadaşımla diyet yapıyoduk onun şimdi sıkınyıları var bi anda 5 kiloya yakın verdi o bile diyor sen benden az yıyosun çünkü burayıda okuyor ve beraber yiyoruz oğleden sonra brnde benim basıl bir bunyem var. 80 den 62 ye düştüm ama şu 62 den aylardır kurtulamadım moralim çok bozuk zaten özel hayatımızda eşimin iş sıkıntısı var ,çocuklar hasta gece öksürmekten uyuyamıyoruz iyice moralmen çöktüm ya herseymi ters gider ya
kahvaltı önemli haklısın ama kestaneler baya tok tutmuş hala aç değilim
bide biliyosun 11:50 de öğlen yemeğim geliyo ona güvenerekten nasılsa çok geç olmadan yiyicem diye de kahvaltıyı es geçtim,belkim dengeler diye düşündüm
kestane yorumun süperama geçenlerde yerken vıcık diye bişey geldi ağzıma meğer kurtu ısırmışım gittim yıkadım ağzımı yemeye devam ettim,insan sevince böyle şeyler bile etkilemiyo ama inan önceki senelere göre çok çok az yiyorum
günaydın cnm
mzlesef hepimizin zor dönemleri oluyor allaha her günümüz için şükretmemiz lazım
eşin için çok geçmiş olsun
sağlık herşeyden önemlidir inş tam anlamı ile iyileşir işini tekraradan kurar ve devaö eder .
maddi sıkıntılar bi türlü aşılır da sağlık daha önemli inşallah el birlşiği ile hepsini aşarsınız.
kiloların durması da uyku problemine bile bağlı olabnilir
uyku çok öneli imiş kilo vermede öyle okumuştum
tabi bende etkisi yok galina 1 kilo bile veremedim dah a
begüm sana kahvaltını yap didim
zaten dün akşam ilk kestanemi yedim bende fırında mis di vala
siz kestaneyi nasıl yapıyorsımız bir formülü varmı
geldim geldm cnm sabah biraz işim vardı
gene kestaneler havada uçuşmuş
ama bende yedimm
Ben az uzanayım çok üşüyorum kombiyide açtık bismillah dedik :)) size iyi sohbetler kızlar kızım duruyoken dinleneyim
Dua etmeyide bilmiyoruz işte. Aslında bi dönem namaz kılıyordum ve insan huzur buluyor ah bu şeytan işte nefsimizi nasıl bastırıyor
Arkadaşımın annesi geldi bu hafta goruşemeyeceğiz direk eve geçiyor. Bu aralar onunda sıkıntıları var benden daha ciddi o yuzden bunaltmak istemiyorum. Aslında buda ornek insan başkalarının hayatlarından ders almamız gerek.. benim olan sıkıntılarımdı hep ama adetin verdiği etki sanırım bide çocuklar hasta olunca bende hastayım , hasta hasta uykusuz öksürük nöbetleri yordu beni. Eskiden aileme yakındım ablam sagolsun gelirdi hep yardıma en azından o geldiğinde tam uyurdum. Elim ayağım tutmuyor çok yorgunum okula gitgel , yemek yap gece uykusuz kal yıprandım. Zaten en buyuk sıkıntım bu eşimin işyeri buyudu ve şuan oturduğumuz semte şube açtı. Eşimde sorumlu oldu. Bize araba verdiler o şartla geldim zaten buradı yeni gelişen biyer ve hastane yok , ailemize çok uzagız hem anneme yakındım hemde kvalidemler bi sokak otemizdeydi bişey olduğunda onlar ilgilenirdi arardım. Biz taşındık çocuklar zor alıştı tam duzen kurduk derken işyeri battı, eşim işsiz kaldı peşinden kolu kırıldı ve ameliyat olmadı gerekirken yanlış alçıyla sakat kaldı. Uzun donem fiziktedavi gördü şimdi daha iyi ama ameliyat olması lazım fakat olursada 2 sene yi bulurmuş iyileşmesi. Anlayacağınız özeti bu biraz bi anda tüm hayatımız değişti. Eski mahalkemi çok özlüyorum komşularımla aile gibiydik burada çocugumu emanet edio doktora gidebileceğim kimse yok kimseye guvenemiyorum.
günaydın cnm
mzlesef hepimizin zor dönemleri oluyor allaha her günümüz için şükretmemiz lazım
eşin için çok geçmiş olsun
sağlık herşeyden önemlidir inş tam anlamı ile iyileşir işini tekraradan kurar ve devaö eder .
maddi sıkıntılar bi türlü aşılır da sağlık daha önemli inşallah el birlşiği ile hepsini aşarsınız.
kiloların durması da uyku problemine bile bağlı olabnilir
uyku çok öneli imiş kilo vermede öyle okumuştum
tabi bende etkisi yok galina 1 kilo bile veremedim dah a
begüm sana kahvaltını yap didim
zaten dün akşam ilk kestanemi yedim bende fırında mis di vala
siz kestaneyi nasıl yapıyorsımız bir formülü varmı
geldim geldm cnm sabah biraz işim vardı
gene kestaneler havada uçuşmuş
ama bende yedimm
ayy bulamayız,mevsimi geçmeden bitmez benim bu kestaneler,toplanıp gelin bi akşamda size yapayım,canlansın yavaşlayan metabolizmalar
afiyet olsun canım,çok güzel oluyo demi
bende senden yim bu kestaneler mafetti beni durdu kilolar gitmiyo
ceza verdim kendime zaten 45 dk ya öğlen yemeği gelir,acıkmadım bile daha
kestanenin bi formülü yok, kesiyosun,fırında sürüyosun,pişince yiyiyosun,kimisi suda tuzlu haşlama seviyo ama biz fırında seviyoruz,gelin bi akşamda yapayım sizede
gelin gelin başladım kesmeyegeliyoruz yola düştük
le le ley
afiyet olsun canım,çok güzel oluyo demi
bende senden yim bu kestaneler mafetti beni durdu kilolar gitmiyo
ceza verdim kendime zaten 45 dk ya öğlen yemeği gelir,acıkmadım bile daha
kestanenin bi formülü yok, kesiyosun,fırında sürüyosun,pişince yiyiyosun,kimisi suda tuzlu haşlama seviyo ama biz fırında seviyoruz,gelin bi akşamda yapayım sizede
geliyoruz yola düştük
le le ley
Canim benim ya uffGünaydınnnn kızlar
Ayy butun yorumları aşıntılayıp cvp yazdım ama benim yaramaz kızım bi hopladı kycağıma hepsi gitti
Yeni arkadaşınkini alıntıladım valla siz eskisiniz kusurabakmayın
Herkeste bende dahil bi reglidir tatlıdır vs şikayeti var
Ben haftasonu dahil bozmadan gitmeme ragmen fazla çıktım. Ödemimde yok çünkü kıyafetlerim aynı , yuzuklerim düşüyor yine anlamadım ben kurtulamayacam bu 62 den
Siz görüyosunuz ne yiyorum sanki neden bukadar yavaş veriyorumen candan arkadaşımla diyet yapıyoduk onun şimdi sıkınyıları var bi anda 5 kiloya yakın verdi o bile diyor sen benden az yıyosun çünkü burayıda okuyor ve beraber yiyoruz oğleden sonra brnde benim basıl bir bunyem var. 80 den 62 ye düştüm ama şu 62 den aylardır kurtulamadım moralim çok bozuk zaten özel hayatımızda eşimin iş sıkıntısı var ,çocuklar hasta gece öksürmekten uyuyamıyoruz iyice moralmen çöktüm ya herseymi ters gider ya
canım benim sende çok güzel şeyler yazmışsın,hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz,hepimiz nasipleniyoruz,türkiyenin bir ucundan bir ucuna dualar ediyoruz,Rabbim hayırlısıyla kabul etsin hepsini(AMİN)Canim benim ya uff
Kardeş sabir şükür etmeyi sakin bırakma sen gerçekten güclusun Allah iki cihanda mukafata bogacaktir seni.namaz ve dua ile ne istersen iste.seni seven esin yanında dostun var.. Ya ben
Kardeş bende içinde olduğum için biliyorum sana uzaktan bakmıyorum stress yaptıkça komuta merkezi beyni sıkıştırdikca kilo veremezsin yüzündeki çizgiler artar yaslanirsin organlarin iflas verir hastalanirsin.senin bu halin yakın çevrene akseder onlarda huzursuz olur şu an güçlü bir anne ve eş rolündesin.. O koca evin rızık için uğraşıyor o çocuklar sağlıklı büyümek için uğraşıyor ama sorunlar çıkmış hep sana dayanmak isterler senden güç almak isterler sende gidersen toplu çöküş onun için sende gücünu topla biz kadınlar bedenen güçsüz olabiliriz ama ruhen dünyayı yönetebiliriz.toparlan canım regli dönemindesin biliyorum inşallah normale Döneceksin ve dahada güçlü olacaksin sana muhtaç olanlara ışığıni sevgini fazlasıyla vereçeksin umutla sağlığa paraya eski guzel cevreye kavuşacaksin..
Bahar yasemin begüm sağolun kizlar ne güzel söylediz ne güzel cümleler kurdunuz oyle bende payımi aldım Allahü Teâlâ temiz yureklerinizin mukafatini versin.
unuturmuyum kız en batıda benim yoldan herkesi toplamaya başlayımhazırla kestaneleriii
beni unutmaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?