16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

amin amin canım,cümlemizi güldürsün,dert vermesin

günaydın cnm
mzlesef hepimizin zor dönemleri oluyor allaha her günümüz için şükretmemiz lazım
eşin için çok geçmiş olsun
sağlık herşeyden önemlidir inş tam anlamı ile iyileşir işini tekraradan kurar ve devaö eder .
maddi sıkıntılar bi türlü aşılır da sağlık daha önemli inşallah el birlşiği ile hepsini aşarsınız.

kiloların durması da uyku problemine bile bağlı olabnilir
uyku çok öneli imiş kilo vermede öyle okumuştum
tabi bende etkisi yok galina 1 kilo bile veremedim dah a

begüm sana kahvaltını yap didim

zaten dün akşam ilk kestanemi yedim bende fırında mis di vala

siz kestaneyi nasıl yapıyorsımız bir formülü varmı

bahar616 nerde kaldın sohbetin dibine vurduk
begum75 kestanelere çözüm bulamadıkkkkkk

geldim geldm cnm sabah biraz işim vardı
gene kestaneler havada uçuşmuş
ama bende yedimm

olmaz topik olarak kestane partisimi yapsak acaba

biz kestaneleri begum75 bıraktıralım diye uğraşıyoz ama bize mi alıştıracak bilmem

kızlar dünkü menüm

sabah: yarım simit
1 dlm çvdar ekmeği
domates salata yumurta zeytin salça üçgen peynir

ara: 2 si bir ara

öğle : 4 kaşık çorba
1 tbk tas kebabı susuz yerindn

ara: sunta

akşam : yarımm simit
azcık yoğurtlu mantar
azcık ciğer sote

ara : kestane ( ne akdar yedim hatırlamıyorum ilk eve aldığımız kestaneydi )

canım eşin için çok geçmiş olsun,Rabbim sıkıntılarınızdan kurtarıp feraha erdirsin inşallah
evde sevgi saygı huzur mutluluk varsa zorluklara göğüs gerip aşılır,dua etmeyi bilmiyoruz doğru diyosun ama olsun aklından içinden geldiği her an et,kuran oku namaz kıl peşine et,onların verdiği manevi huzurla zor günlerini atlatırsın inşallah
çekmemişe,görmemişe erersin rahatlarsın ama sabır sabır sabır

afiyet olsun canım,çok güzel oluyo demi
bende senden yim bu kestaneler mafetti beni durdu kilolar gitmiyo
ceza verdim kendime zaten 45 dk ya öğlen yemeği gelir,acıkmadım bile daha
kestanenin bi formülü yok, kesiyosun,fırında sürüyosun,pişince yiyiyosun,kimisi suda tuzlu haşlama seviyo ama biz fırında seviyoruz,gelin bi akşamda yapayım sizede

ayy bulamayız,mevsimi geçmeden bitmez benim bu kestaneler,toplanıp gelin bi akşamda size yapayım,canlansın yavaşlayan metabolizmalar

geliyoruz yola düştük
le le ley

hazırla kestaneleriii

geliyoruz yola düştük
le le ley

beni unutmaaaaaa

Canim benim ya uff
Kardeş sabir şükür etmeyi sakin bırakma sen gerçekten güclusun Allah cc. iki cihanda mukafata bogacaktir seni.namaz ve dua ile ne istersen iste.seni seven esin yanında dostun var.. Ya ben
Kardeş bende içinde olduğum için biliyorum sana uzaktan bakmıyorum stress yaptıkça komuta merkezi beyni sıkıştırdikca kilo veremezsin yüzündeki çizgiler artar yaslanirsin organlarin iflas verir hastalanirsin.senin bu halin yakın çevrene akseder onlarda huzursuz olur şu an güçlü bir anne ve eş rolündesin.. O kocan evin rızkı için uğraşıyor o çocuklar sağlıklı büyümek için uğraşıyor ama sorunlar çıkmış hep sana dayanmak isterler senden güç almak isterler sende gidersen toplu çöküş onun için sende gücünu topla biz kadınlar bedenen güçsüz olabiliriz ama ruhen dünyayı yönetebiliriz.toparlan canım regli dönemindesin biliyorum inşallah normale Döneceksin ve dahada güçlü olacaksin sana muhtaç olanlara ışığıni sevgini fazlasıyla vereçeksin umutla sağlığa paraya eski guzel cevreye kavuşacaksin..

Bahar yasemin begüm sağolun kizlar ne güzel söylediz ne güzel cümleler kurdunuz oyle bende payımi aldım Allahü Teâlâ temiz yureklerinizin mukafatini versin.

Son düzenleme:
canım benim sende çok güzel şeyler yazmışsın,hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz,hepimiz nasipleniyoruz,türkiyenin bir ucundan bir ucuna dualar ediyoruz,Rabbim hayırlısıyla kabul etsin hepsini(AMİN)Rabbim o mükafatları sabreden,dua eden tüm herkese versin

Günaydın . Biraz gec oldu ama :) sabah tartildim baslangic kilom:69.1 hedef kilom:55 . Yani hedefim 14 kg vermek

Sagolun kızlar desteğiniz için iyi geldi
Allah bugunumuzu aratacak başka dert vermesin bugunlerde her sıkıntıda geçiyor saglık olsun yeterki...

Biraz dinlendim okuldan arkadaş geldi biraz dohbet kahve iyi geldi. Başım çatlıyodu açlıktanmış yemek yedim ilaç aldım daha iyiyim

Hazır hamburger köftesi vardı. Dünde az ekmek yedim, sabahta yarım dilim yedim diye 2 dilim çavdar ekmeğinin içine koydum yedim köfteyi. Valla fazla dersenizde gözüme gelmedi. Evde dolma , çorba ve karnıbahar var onlardan canım istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…