öğlen yemek çıkmıyomu işyerinde??
akşamın gerçekten hafif yatana kadar acıkmıyomusun yaa,ben duramıyorum
gidecek gidecek bu sene son diyet senem, bundan sonra sadece spor olcak hayatımda diyet olmıycak
16 da mesai bitiyo servisin hareket saati 16:20, bende 16:10 gibi pc yi kapatıp hazırlanıyorum canım
bizim yemek kartlarımız var dışardan istediğimiz yiyebiliyoruz ama ben sevmiyorum dışardan yemeyi
evden getirsen ısıtacak yer yok
hafta başı yoğurt süt yulaf getiriyorum sonra meyve ile çeşitlendiriyorum
salata falan getirdim sulanıyor bende sulanınca sevmiyorumm
diyet değil sağlıklı beslenmeeee ömür boyu böyle gidecekkk ,
bende 17,00 çıkıyorum eğer araba ile geldiysem 17,10 geçe evde oluyorummm yürüyerek geldiysem 17,20 evde oluyomm
aynen o şekilde salatayı bende hiç sevmem, öğlenleri arada çorba,tavuk falandamı yemiyosun?hergün yoğurtmu yiyon kız??
amin amin inşallah öyle olacak
oo seninde çok iyi bende 16,45-16,50 de ancak evde oluyorum
Hazırlandım kapıdan dondum işim ipyal oldu :)
10 kg ustunu kabul ediyorlar. Ben 71 kg iken gittim gataya vermedi liste gonderdı. Arkadaşımda araştırma hastanesine gitti 67 ile boyumuz aynı onuda gönderdiDiyetisyendemi bakmiyor?
Hoşgeldin ,Merhaba.
Aranıza katılayım bende.
Evlenmeden önce 55-60 kilolardan evlendikten sonra 67 e kadar çıktım. 67 iken hamile kaldım. 89 ile doğuma girdim. Doğum sonrası pek veremedim. Şu an 79 um. Vermek istiyorum ama yemek yemeyi de seviyorum. Bir yerden başlamam gerek artık. Bana da yardımcı olun motive olmaya ihtiyacım var sanırım.
Göbeğimle başım dertte. Herkes hamile sanıyor. Spor yapmaya vaktim yok küçük çocuğum var ve çalışıyorum.
Bana bir akıl verin.
Hoşgeldin ,
Bebeğini gülegüle buyut ama şu varki ben hamileyken kilo almayanlardanım , ilkinde 6 kg verdim hatta hamileyken ama ona ragmen 2 doğumumdada 2 seneyi buldu karnımın çekilmesi. Ben dpor yapmadım belki spor yapsaydım karın etkisi olan giderdi...dikişlerimde sıkıntı çektim sezeryandı o yuzdenhareket etmekte bile zorlanmıştım 1 sene
Harikasınvalla yoğurt yulaf meyve
bazen evden sandw. getiriyorum
bazen çorba getiriyorum (çorbanın içine sıcak su koyup karıştırıp içiyomm)
semiz otu ayıklayıp getirip yoğutluyomm
ama bana en kolayı yulaf meyve yoğurtt
dışarda seçenek çok ama çok yağlı oluyor
Benim gevşekliğim var ama erken yiyip ve akşamları hafif atlatırsam şişlik olmuyo en azından. 5 karın ameliyatı oldum karın kaslarımda sıkıntı var drda eski sıkılığı napsan bulamazsın dediBenim doğumla ilgili sorunum olmadı şükür. Benim göbek tamamen boğazla ilgili.
Kızım 2 yaşında artık doğum gerekçesini de sunamıyorum.
5 ameliyat mıBenim gevşekliğim var ama erken yiyip ve akşamları hafif atlatırsam şişlik olmuyo en azından. 5 karın ameliyatı oldum karın kaslarımda sıkıntı var drda eski sıkılığı napsan bulamazsın dedi
oooo sizler ne kadar erken çıkıyorsunuzaynen o şekilde salatayı bende hiç sevmem, öğlenleri arada çorba,tavuk falandamı yemiyosun?hergün yoğurtmu yiyon kız??
amin amin inşallah öyle olacak
oo seninde çok iyi bende 16,45-16,50 de ancak evde oluyorum
Hoşgeldin bende çlıştığım için spor yapmaya vaktimden çok halimde kalmıyorMerhaba.
Aranıza katılayım bende.
Evlenmeden önce 55-60 kilolardan evlendikten sonra 67 e kadar çıktım. 67 iken hamile kaldım. 89 ile doğuma girdim. Doğum sonrası pek veremedim. Şu an 79 um. Vermek istiyorum ama yemek yemeyi de seviyorum. Bir yerden başlamam gerek artık. Bana da yardımcı olun motive olmaya ihtiyacım var sanırım.
Göbeğimle başım dertte. Herkes hamile sanıyor. Spor yapmaya vaktim yok küçük çocuğum var ve çalışıyorum.
Bana bir akıl verin.
oooo sizler ne kadar erken çıkıyorsunuzmemur sunz heralde ben altıda çık kızımı al eve git 8
Hoşgeldin bende çlıştığım için spor yapmaya vaktimden çok halimde kalmıyor
ama evde ip atlayabilirsin bi arkadaşıma doktor demiş hayali ipin demi yok diye
200-300-400 ne kadar atlayabilirsien
ben bi ara yapmıştım hergün 3 kilo vremiştim ama bol su içmeye zorluyodum kendimi
AYNEN bende dayanamıyorumİp atlamayı deneyebilirim.
Sabah ve öğlen işte dikkat ediyoruz. Fakat akşam biraz şaşıyor bende. Burada kontrollü gidersem belki bu defa daha dikkat eder yemem birşey.
benim asıl derdim tatlı. Dayanamıyorum
yok nerdee keşke memur olsaydım,özel bişirkette çalışıyorumoooo sizler ne kadar erken çıkıyorsunuzmemur sunz heralde ben altıda çık kızımı al eve git 8
ben bi ara yapmıştım hergün 3 kilo vremiştim ama bol su içmeye zorluyodum kendimi
oooo sizler ne kadar erken çıkıyorsunuzmemur sunz heralde ben altıda çık kızımı al eve git 8
İp atlamayı deneyebilirim.
Sabah ve öğlen işte dikkat ediyoruz. Fakat akşam biraz şaşıyor bende. Burada kontrollü gidersem belki bu defa daha dikkat eder yemem birşey.
benim asıl derdim tatlı. Dayanamıyorum
yok sporla uğraşmıyorum ama yemekle uğraşıyorumyok nerdee keşke memur olsaydım,özel bişirkette çalışıyorum
sende baya bir geç evde oluyosun,o saatten sonra nasıl yemek-spor vs ile uğraşıyosun
yok be ben memur ddeğil özeldeyimmmmm ama çalışma saatlerim memur gibiii
hergün 3 kg mu vermişşşş
o tatlı isteği bende de var bıraksam kendimi sabah tatlı ile kahvaltı yaparım o dereceee
şu an bugun 3 günüm nerdeyse ağzıma sürmedimm tatlı ihtiyacımı meyve ile karşılamaya çalışıyorummmm
yok sporla uğraşmıyorum ama yemekle uğraşıyorum
yeni yeni başlıcam bu ara midemi tutmaya
diyet demek istemişyorum daha çok yiyorum sanki sonra özeller de böyle çıkış saatim benmde malesef
yok kız ne hergün 3 kilosu o arkadaş diyette yapıyodu 10 kilo falan verdi
ben hergün atladım hergün dediğim 10 günde 3 kilo verdim
sonrası hüsran bıraktım
AYNEN bende dayanamıyorum
aşmaya çalışıcam göbekten yana sıkıntım var benimde
o zman napıyoruz buraya takılıp kendimizi frenliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?