kurtlar vadisi
aynen katılıyorum sana, son kalanlar kolay gitmiyo ve kesinlikle ek bi sporla metabolizmayı canlandırması lazım,zaten az yiyo hepten metabolizma yavaşladı sanırım
Birde b12 den olduğunu düşünüyorum kilo vermeye engelini konuşmuştuk . Benimkide çok düşük bidaha doktorada gitmedim fırsat yok 2 çocuk, hastane uzak bilmiyorum yakurtlar vadisi
aynen katılıyorum sana, son kalanlar kolay gitmiyo ve kesinlikle ek bi sporla metabolizmayı canlandırması lazım,zaten az yiyo hepten metabolizma yavaşladı sanırım
Sagol cnm bi sınavdayız herkesin sıkıntısı var ama bu aralar bizimki üstüste geldi. Bazen diyorumki çokmu şükürcüyüz ne bileyim ...
Neyse diyete gelirsek grip oldugum için agzımın tadı yok sadece sıcak bişeyler içmek istiyorum. Normalde farkına vardım ben 1000 kalori altına inince duruyorum. Moralde bozuk olunca iştah falan kalmıyor biraz dertleşmeye ihtiyacım var ama konuşmakta istemiyorum kendi kendime bile konuşmak istemiyorum..
kahvaltı önemli haklısın ama kestaneler baya tok tutmuş hala aç değilim
bide biliyosun 11:50 de öğlen yemeğim geliyo ona güvenerekten nasılsa çok geç olmadan yiyicem diye de kahvaltıyı es geçtim,belkim dengeler diye düşündüm
kestane yorumun süperama geçenlerde yerken vıcık diye bişey geldi ağzıma meğer kurtu ısırmışım gittim yıkadım ağzımı yemeye devam ettim,insan sevince böyle şeyler bile etkilemiyo ama inan önceki senelere göre çok çok az yiyorum
Balla kız iğrenmemiş ayyy ben çok iğrenirim yazarken bile fena oldum ama bizim hatun protein niyetine yiyor :))))ıyyyyyy ne iğren ben olsam birdaha yiyemezdim o kasteneyi nasıl iştahlı yiyorsannnn
dry_ik kurtta fayda etmediiiii
Birde b12 den olduğunu düşünüyorum kilo vermeye engelini konuşmuştuk . Benimkide çok düşük bidaha doktorada gitmedim fırsat yok 2 çocuk, hastane uzak bilmiyorum ya
Balla kız iğrenmemiş ayyy ben çok iğrenirim yazarken bile fena oldum ama bizim hatun protein niyetine yiyor :))))
Sagol canım burda tanımadıgın yuzlerr anlatmak daha kolay aslında ama şuaralar içimde kalsın istiyorum sanki dilime vurursa etkisinde kalıp daha kötü olcamcnm ne zaman istersen biz seni dineleriz içine atmak ta iş değilllllll
sanma ki herkes dörtlük değil ama raabim bugunlerimiz aratmasınn
darda kaldın mı 2 rerat namaz kıl o kadar rahatlarsın kiiiii
başka şey olsa yemezdim belki ama ne bileyim sevdiğimden heralde hiç etkilenmedimıyyyyyy ne iğren ben olsam birdaha yiyemezdim o kasteneyi nasıl iştahlı yiyorsannnn
dry_ik kurtta fayda etmediiiii
Bende dahiliye gittim beni yonlendirsin diye çünkü tamamen pisikolojim berbattı. Hayaller , hanisünasyonlar , uyku bozukluğu dipteydim geceleri karşımda biri var gibi sesler duyup konuşuyodum. Doktor tahlil istedi ve çoğu doktor direk amtidepresan veriyor aslında b12 sinir sistemini etkileyen vitamin eksikliği sadece fisyolojik değil demişti.b12 ferittin eksikliği depresyona girmeyi bile yol açıyorrrrrrrr
ben geçen sene doktora başladığımda anlatmıştım derdimi ilaçaları kullan eğer şikatler geçmese psikolğa giedersin demişti
ve düzenli kullanınca geçti şükür ama ferittin yükselmedi o ayrı regş bitsin gidecem inş...
Sagol cnm bi sınavdayız herkesin sıkıntısı var ama bu aralar bizimki üstüste geldi. Bazen diyorumki çokmu şükürcüyüz ne bileyim ...
Neyse diyete gelirsek grip oldugum için agzımın tadı yok sadece sıcak bişeyler içmek istiyorum. Normalde farkına vardım ben 1000 kalori altına inince duruyorum. Moralde bozuk olunca iştah falan kalmıyor biraz dertleşmeye ihtiyacım var ama konuşmakta istemiyorum kendi kendime bile konuşmak istemiyorum..
Protein diyeti yapıyor beleşten :)))))))))güzeldi proteinnnn
bu iyimi kötümü bilemedim,beni çok yanlış tanıyosunuz ona şeediyorumkızım alemsin sen yaaaa
b12 im çok iyi çıktı sorun yokBirde b12 den olduğunu düşünüyorum kilo vermeye engelini konuşmuştuk . Benimkide çok düşük bidaha doktorada gitmedim fırsat yok 2 çocuk, hastane uzak bilmiyorum ya
sana çok katılıyorum,herkesin kendine göre ne dertleri var bu sabah bdv de okuyorum yarım kaldı hatta işlerim hafifleyince okuyacak,sabah sabah içim şişti,neler neler var diyorumcnm ne zaman istersen biz seni dineleriz içine atmak ta iş değilllllll
sanma ki herkes dörtlük değil ama raabim bugunlerimiz aratmasınn
darda kaldın mı 2 rerat namaz kıl o kadar rahatlarsın kiiiii
Balla kız iğrenmemiş ayyy ben çok iğrenirim yazarken bile fena oldum ama bizim hatun protein niyetine yiyor :))))
başka şey olsa yemezdim belki ama ne bileyim sevdiğimden heralde hiç etkilenmedim
Sagol canım burda tanımadıgın yuzlerr anlatmak daha kolay aslında ama şuaralar içimde kalsın istiyorum sanki dilime vurursa etkisinde kalıp daha kötü olcam
Neyse hersey guzel yolunda ben regli sendromundayım ah bu hormonlarrr
Bende dahiliye gittim beni yonlendirsin diye çünkü tamamen pisikolojim berbattı. Hayaller , hanisünasyonlar , uyku bozukluğu dipteydim geceleri karşımda biri var gibi sesler duyup konuşuyodum. Doktor tahlil istedi ve çoğu doktor direk amtidepresan veriyor aslında b12 sinir sistemini etkileyen vitamin eksikliği sadece fisyolojik değil demişti.
olsun şükretmez sabretmek iyidir mükafatını alırsın,Rabbim herşeyi görüyor
kilo vermeni durduran şeyleri biliyosun tebbirinide ona göre almaya başlamalısın
çok samimi olduğun bir arkadaşın vardı onla paylaş bazı şeylerini,çünkü paylaştıkça azalıyo sıkıntılar,hep içine atıp kafanda kurarsan dönme dolap gibi döner durursun,psikolojinide bozarsın
sana çok katılıyorum,herkesin kendine göre ne dertleri var bu sabah bdv de okuyorum yarım kaldı hatta işlerim hafifleyince okuyacak,sabah sabah içim şişti,neler neler var diyorum
ve namaz kılmak,kuran okumak gerçekten insana manevi huzur veriyor, dry_ik canım çocuklar okuldayken şu mübarek ayda yapmak ne büyük sevap
bizde öyle hem k.hidrat hem protein
ayy başkasına yazsam bende iğrenirdim heralde de ne bilem yerken iğrenç gelmemiştiyani yemedim hemen tükürdüm ağzımı yıkadım ama
Dua etmeyide bilmiyoruz işte. Aslında bi dönem namaz kılıyordum ve insan huzur buluyor ah bu şeytan işte nefsimizi nasıl bastırıyorolsun şükretmez sabretmek iyidir mükafatını alırsın,Rabbim herşeyi görüyor
kilo vermeni durduran şeyleri biliyosun tebbirinide ona göre almaya başlamalısın
çok samimi olduğun bir arkadaşın vardı onla paylaş bazı şeylerini,çünkü paylaştıkça azalıyo sıkıntılar,hep içine atıp kafanda kurarsan dönme dolap gibi döner durursun,psikolojinide bozarsın
Bende dahiliye gittim beni yonlendirsin diye çünkü tamamen pisikolojim berbattı. Hayaller , hanisünasyonlar , uyku bozukluğu dipteydim geceleri karşımda biri var gibi sesler duyup konuşuyodum. Doktor tahlil istedi ve çoğu doktor direk amtidepresan veriyor aslında b12 sinir sistemini etkileyen vitamin eksikliği sadece fisyolojik değil demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?