16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kızlar günaydın

Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 dilim ekmek
* 4 zeytin
* peynir
* yumurta
* 3 ceviz

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45 )
* bulgur pilavı
* nohut

Akşam (saat 19:00)
* nohutlu buğday çorbası
* taze fasulye
* havuç-turp salatası

Son Öğün (saat 22:00)
* 15 kestane

eşimin kuzeni çaya çağırdı,kestane olduğunu bilseydim akşam yemeğini yemezdim,gofret kek falan da vardı onlardan ağzıma sürmedim

F frenzy80 heleki özel günün sonunda çok rahat 1 kilo kaybedeceğini düşünüyorum

afiyet olsunnnn
inşallah canımmmmm
ama kendimi çok hafiflemiş hissediyorum

kız ne bitmezmiş bu kastaneeeee

o zaman sende eşe komuşya dağıt kastaneleri yoksa iş zor olacak

ben öle yapıyomm
bende çok az kaldı onlarda çok minnaklar, dağıtılmaz ki,hem dağıtırsam eşim ne der dağıtmak için mi topluyoruz biz onu der,eşim aşırı çok seviyo
bu zamanlar bizim buralarda bi misafir gelince hemen kestane yapılır hani evde yapmasam gittiğim yerde yakalanıyorum

çok tatlısın begüm boşver verme ozaman

yediğin kastaneleri her yediğinde bir eksik yeeeee çözüm bulalum bu kastane işine demi dry_ik

çok tatlısın begüm boşver verme ozaman

yediğin kastaneleri her yediğinde bir eksik yeeeee çözüm bulalum bu kastane işine demi dry_ik

gerçekten bi çözüm lazım çünkü görüyosun menülerde öyle abartı bişey yok, en azından paketli hazır gıdalar yok sağlıklı şeyler diyebiliriz ama bu kestane benim kilo vermemi duraksatıyo bide nefsime hakim olamıyorum 1 tane tadına bakınca gerisi geliyo baştan hiç yemesem dirayet gösterebilsem öyle gidecekte

bence azalt canım hiç yeme demiyoruz sana dün 15 yedim bugun 13 ye öyle ayarla nasılsa tadını biliyorsunnnn

Kız nettin 26 kilo şaka cnm ben kilo almak yerine verdim 2 hamileliğimde fakat lohusayken yaptım yapacağımı 10 aldım
Umarım iradelisindir ve beni gaza getirirsin çünkü bu aralar kestaneler , kekler havada uçuşuyor topicimizin en küçüğü sen oldun galiba

Günaydınnnn kızlar
Ayy butun yorumları aşıntılayıp cvp yazdım ama benim yaramaz kızım bi hopladı kycağıma hepsi gitti
Yeni arkadaşınkini alıntıladım valla siz eskisiniz kusurabakmayın

Herkeste bende dahil bi reglidir tatlıdır vs şikayeti var
Ben haftasonu dahil bozmadan gitmeme ragmen fazla çıktım. Ödemimde yok çünkü kıyafetlerim aynı , yuzuklerim düşüyor yine anlamadım ben kurtulamayacam bu 62 den
Siz görüyosunuz ne yiyorum sanki neden bukadar yavaş veriyorum en candan arkadaşımla diyet yapıyoduk onun şimdi sıkınyıları var bi anda 5 kiloya yakın verdi o bile diyor sen benden az yıyosun çünkü burayıda okuyor ve beraber yiyoruz oğleden sonra brnde benim basıl bir bunyem var. 80 den 62 ye düştüm ama şu 62 den aylardır kurtulamadım moralim çok bozuk zaten özel hayatımızda eşimin iş sıkıntısı var ,çocuklar hasta gece öksürmekten uyuyamıyoruz iyice moralmen çöktüm ya herseymi ters gider ya

Akşamıda yazayım
Kahvaltıda 1 katı yumurta ve ceviz
Arada kahve ve ceviz
Oğlen 1 kase çorba
Akşam 3 kaşık karnıbahar ve yarım dilim ekmek

Yatmadan ıhlamur ve çay

Kahvaltı
Yarım dilim ekmek ve az peynir
Çay

kendime ceza verdim,bu sabah kahvaltı yapmadım kahve içtim bitek
Budz yanlış en önemli öğün kahvaltı cnm. Şu kestaneye nasıl formul nulsakta tiksinsen :)) kurt vardır onda valla yeme koca koca olur hemde kestane kurdu böyle tombul yombul kımıl kımıl :))) amlamadan yersin beyazya belli olmaz valla

canım hayatta iniş ve çıkışlar hep oluyo Rabbim dermansız dert veripte derman aratmasın,gerisi bir şekilde zamanla halloluyo tabi bu süreçte sabır gerek,Allah hepimiz yardımcısı olsun,derdi olana deva,hasta olana şifa,borçluyada ödeme kolaylığı versin(AMİN)
sen tam kırılma noktandasın,bunu kırmak bazen 1-2 ay gibi bir süreyi alabiliyor ama sabredersen kıracaksın emin ol,yanlız az yiyerek doğru yaptığını düşünme dünkü menün çok az mesela bana kalırsa bazal metabolizmanı yavaşlattın ve bedenin bu beslenme ve hergün yapılan yürüyüşlere kendini alıştırdı,veremiyorum diye dahada az yeme ve haftada 3 gün farklı bir spor yap

bence kilon korumaya geçti vucut bu kiloya alıştıktan sonra geri kiloları yavaş yavaş verecek diye umuyorum çünkü 16 kg verdin son kilolar öyle kolay gitmicekkkkk

@begum75 kurtalar varmıışşşş

kahvaltı önemli haklısın ama kestaneler baya tok tutmuş hala aç değilim
bide biliyosun 11:50 de öğlen yemeğim geliyo ona güvenerekten nasılsa çok geç olmadan yiyicem diye de kahvaltıyı es geçtim,belkim dengeler diye düşündüm
kestane yorumun süperama geçenlerde yerken vıcık diye bişey geldi ağzıma meğer kurtu ısırmışım gittim yıkadım ağzımı yemeye devam ettim,insan sevince böyle şeyler bile etkilemiyo ama inan önceki senelere göre çok çok az yiyorum

bence kilon korumaya geçti vucut bu kiloya alıştıktan sonra geri kiloları yavaş yavaş verecek diye umuyorum çünkü 16 kg verdin son kilolar öyle kolay gitmicekkkkk

@begum75 kurtalar varmıışşşş
kurtlar vadisi

aynen katılıyorum sana, son kalanlar kolay gitmiyo ve kesinlikle ek bi sporla metabolizmayı canlandırması lazım,zaten az yiyo hepten metabolizma yavaşladı sanırım

ıyyyyyy ne iğren ben olsam birdaha yiyemezdim o kasteneyi nasıl iştahlı yiyorsannnn
dry_ik kurtta fayda etmediiiii

Sagol cnm bi sınavdayız herkesin sıkıntısı var ama bu aralar bizimki üstüste geldi. Bazen diyorumki çokmu şükürcüyüz ne bileyim ...
Neyse diyete gelirsek grip oldugum için agzımın tadı yok sadece sıcak bişeyler içmek istiyorum. Normalde farkına vardım ben 1000 kalori altına inince duruyorum. Moralde bozuk olunca iştah falan kalmıyor biraz dertleşmeye ihtiyacım var ama konuşmakta istemiyorum kendi kendime bile konuşmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…