CNM 6 aydır kullanıyorum kan hapı hiç böyle birşey ile karşılaşmadım doktor bana kesinlikle çay içmeyeceksin dedi
zaten feritin yükseleceği yere düşmüş gene bu sefer hemetolijiye sevk etti yani kısaca tedavi başa döndü
hemetolojı ya araştırma has ya da tıp fakültesine dahile uzmanına gidip 3-4 ay takip edecek eğer yükselmezse hemetolojiye öyle sevk edecekkkkkk
bende daha önceden 6'şar aydan olmak üzere 2 tur kullandım bu 3.turum ama ilk defa böyle oldu,bide yemeklerden sonra kaşıntı tutuyo acaba karaciğerdemi bişey var diye aklıma geliyo
benimde ferritin düşüktü, perşembe ö.s. randevu aldım baktırcam bakalım ne alemde
gerçi biliyosundurda ben yinede diyeyim
ıspanakla,etle/köfteyle yoğurt yeme, kara kuru üzüm,kayısı,kuru dut kan yapar ara ara bunlardanda ye
keçi boynuzu pekmezi ye,ben bunlara dikkat ede ede yükselttim ama kaçak varsa o başka tabi
o zaman mide ya da bağırsakta kaçak ararlarCNM sağol hepsini biliyorumm yapıyorum ama kesin sonuç alamıyor hiçbir zamannnn
bende rand alam dedim te 25 sonrasına var bakalım tanıdık var o ayarlarsa çarşambadan gidecemmm
o zaman mide ya da bağırsakta kaçak ararlar
varmı mide rahatsızlığın falan
olabilir canım, bende geçen kan değerlerime baktım ferritinim spor ve diyete başladıktan sonra düşmüş,demekki o aralar beslenmeyi ihmal etmişim, aslında etmedim gibi ama yapmışım bişeylerMidede herhangi bir sıkınıtım yok allaha şükürler olsunnnn
ben kendimce strese bağlıyorummmmmm
olabilir canım, bende geçen kan değerlerime baktım ferritinim spor ve diyete başladıktan sonra düşmüş,demekki o aralar beslenmeyi ihmal etmişim, aslında etmedim gibi ama yapmışım bişeyler
sende stres yapma herşey olacağına varıyo, güzel şeylerin olması içn sabret,yoksa sağlık gidiyo bak elden,kimseden de fayda gelmez
öğle yemeği 14.30
zencefil, zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
henüz 1,5 litre su içtim
Toplamda iyi gitmişsin cnm kızartma olnası dışında sorun yok.Off akşam yemeyecektim durdukça yedim.
Sabah yarım dilim kek yemiştim çikolata soslu
Öğle bir avuç çıtır leblebi 4.5 kayısı kurusu
Akşam üç dört parça karnabahar kızartması. Aslında aç da değildim yemedim yemedim sonradan yedim
Kuzum sen ne yedinki hiçbişey yok!Ara
Nektari
Akşam yemeği yiyemedim
Midem kötü.bir şey alası yok
15 e yakın badem yedim
Suyu da 2 yaptım
2.5 olacak o
Benim kilom hiç eksi olmuyor ya canım çok sıkılıyor. Acaba yarın elma günü felan mi yapsam bir günlük detoks gibi. Sıkıldığım konular aklıma gelince yiyorum ben istemesem de yiyorum. Bi ara sırf bunun için Dr a mi gitsem diye dudunmuslugum varToplamda iyi gitmişsin cnm kızartma olnası dışında sorun yok.
Öğlende yemek yememişsin kek tek başına bişey yapmaz arada iyi gelir moral verir
Bende senin gibiyim çok zor kilo veriyorum ve mutsuz yada sinirliyken yemeğe saldırıyorumBenim kilom hiç eksi olmuyor ya canım çok sıkılıyor. Acaba yarın elma günü felan mi yapsam bir günlük detoks gibi. Sıkıldığım konular aklıma gelince yiyorum ben istemesem de yiyorum. Bi ara sırf bunun için Dr a mi gitsem diye dudunmuslugum var
Kuzum sen ne yedinki hiçbişey yok!
Zerdaçal zencefil tarçın karışımı muhteşem etkili biz ona kusaca zzt diyoduk :) ilk kez yediysen midene dokunmuştur
Bende senin gibiyim çok zor kilo veriyorum ve mutsuz yada sinirliyken yemeğe saldırıyorumdoktora git tabi belki pisikolojik belkide fizyolojiktir ona göre davranırsın. Ben strese bağlıyorum seninkini . Belki bikaç hafta olcak burda yazışalı bukadar zamanda çözdüm azçok seni , hassas bir yapın var bundan kaynaklı herseyi dertlenip acısını yemekten çıkarıyosun.
Kilo vermeme olarakta tam olarak öğünlerini hatırlamıyorum , bikaçgün sen yoktun bikaçgünde ben.. ya az yiyorsun , yada az yediğini düşünüyosun :)
En iyisi doktora gitmen bence çünkü bazı hemogram degerleri düştüğünde kilo vermeyi engelliyor
D vitamini ampul alayım diyordum önceki yıl diyetisyene gitmiştim ilk ay 15 gün arayla iki ampul almamı söylemişti ki tahlil yapmamıştım D vitamini için. Fırsat bulup alamıyorum bi türlü . Burda da diyetisyen yok merkeze gitmek sıkıntı oluyor benim için . Adet olacam yakında bitince şu rus diyetini bi yapayım diyorum vücudum bi şok olsunBende senin gibiyim çok zor kilo veriyorum ve mutsuz yada sinirliyken yemeğe saldırıyorumdoktora git tabi belki pisikolojik belkide fizyolojiktir ona göre davranırsın. Ben strese bağlıyorum seninkini . Belki bikaç hafta olcak burda yazışalı bukadar zamanda çözdüm azçok seni , hassas bir yapın var bundan kaynaklı herseyi dertlenip acısını yemekten çıkarıyosun.
Kilo vermeme olarakta tam olarak öğünlerini hatırlamıyorum , bikaçgün sen yoktun bikaçgünde ben.. ya az yiyorsun , yada az yediğini düşünüyosun :)
En iyisi doktora gitmen bence çünkü bazı hemogram degerleri düştüğünde kilo vermeyi engelliyor
Geçmiş olsun cnmyok daha önce de yedim ondan
midemi üşüttüm sanırım
midem hiçbir şey almıyor
kahvaltıdan sonra başladı
yediklerimi de güç bela yedim
bugün böyle oldu
yarın bir şeyciğim kalmazsa eski düzen devam
Kıss sen burayamı yazmıyonben de sizdenim hatta boş durdukça yiyorumlaf aramızda gözlerimi kapatıp şöylece bir tartıya çıkayım bugün dedim gram eksilmemiş gösterdi tartı zaten hafta sonu kaçırdım ipin ucunu diye üzülüyordum vermediğimi görünce bir daha üzüldüm.
dirayetle veririz umarım hep beraber
Sana şimdi ihmal etme dicem benimde b12 tedavim yarım kaldı. Bu haftaiçi gidip yeniden baktırayım dedim fırsat yok, hastane uzak, 2 çocukD vitamini ampul alayım diyordum önceki yıl diyetisyene gitmiştim ilk ay 15 gün arayla iki ampul almamı söylemişti ki tahlil yapmamıştım D vitamini için. Fırsat bulup alamıyorum bi türlü . Burda da diyetisyen yok merkeze gitmek sıkıntı oluyor benim için . Adet olacam yakında bitince şu rus diyetini bi yapayım diyorum vücudum bi şok olsun
Yok öyle değilllllKıss sen burayamı yazmıyonnezaman yiyonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?