ayy hatırlatma ,salı günü pazardan almadım da eşim diyo neden almadın diyeama kilo gram oynamıyo o ne olacakk şimdiiiii
begüm bugunde kastane yer kesin
kesin yer ya misafirliğe gider ya kestane yer
yok yok bikaç gün ekşın yokkesin yer ya misafirliğe gider ya kestane yer
ayy hatırlatma ,salı günü pazardan almadım da eşim diyo neden almadın diye
TÜH ÇOK ÜZÜLDÜM BAK ŞİMDİ
kesin akşama alır gelirr ee maç şimdi kastanesiz olmazzz
maşallah erken kaltıyorsun o zamanbu sefer utandım, gerçekten çok yedim
bu akşam maç varmış televizyonda o yüzden evdeyiz,yarında eşimin halı sahası var o yüzden evdeyiz cumartesi pazar balığa gider eşim o sebepten evdeyizevimi özledim yaa
aslında çevremiz öyle geniş sayılmaz sık görüştüğümüz arkadaşlarımız ve akrabalarımız var sadece
kahvaltıyı evde yapıp çıkıyorum canım,her sabah çay demlerim
maşallah erken kaltıyorsun o zaman
ben 6:30 da kalkıyorum anca giyinp çıkabiliyorum
yanıma kahvaltılıp alıp çıkıyorum
yanımdaki arkadaşımda getiriyor
oda diyette ona doktor liste verdi
ben kafama göre yapıyorum ama işe yarıyor gibi sanki
dikkat et canım kendine,sıcak tut,bide 1 mandalina ye direncini artırırKahvaltım
1 katı yumurta
1 zeytin
Bi lokma ekmek
Boğazım batıyor , tüm kemiklerim kırılıyorben her adet dongusunde bademciklerim olmadığı halde anjin oluyorum çayın tadı tuhaf geldi nedense az yaptıgım zaman çayı tadı tuhaf oluyor. Oğlum bike farketti..3 farklı demlik degiştim , çay degistim aynı..akşam çayım yada kalabalığa yaptıgım guzel oluyor anlamıyorum
Neyse lafı uzattım :) kahve yaptım 2si1 içim ısınsın diye. Çok üşüyorumm
Bugun temizlik yapmayacam dinlencem yemek yapsam yeter
Oyle yapcam antibiyotik içmek istemiyorum bitkilerle atlatmaya çalışacam. Ihlamur,kuşburnu,elma kabuğu,portakal,limon,bal,zencefil yani ne bulsam koyduğum bi çayım var zımba gibi yapıyordikkat et canım kendine,sıcak tut,bide 1 mandalina ye direncini artırır
geçmiş olsunKahvaltım
1 katı yumurta
1 zeytin
Bi lokma ekmek
Boğazım batıyor , tüm kemiklerim kırılıyorben her adet dongusunde bademciklerim olmadığı halde anjin oluyorum çayın tadı tuhaf geldi nedense az yaptıgım zaman çayı tadı tuhaf oluyor. Oğlum bike farketti..3 farklı demlik degiştim , çay degistim aynı..akşam çayım yada kalabalığa yaptıgım guzel oluyor anlamıyorum
üzülme üzülme,bu akşamda siz gelin kestane yapalım
ne yapacağı belli olmaz,sokakta satan çoktur akşam elinde alıp gelirse hiç şaşırmam
bu akşam palamut alcakmış,geçenki fırın palamudu sevemediler,kızartırsın dedi ama ben kendime ufak fırında yapıcam
maşallah erken kaltıyorsun o zaman
ben 6:30 da kalkıyorum anca giyinp çıkabiliyorum
yanıma kahvaltılıp alıp çıkıyorum
yanımdaki arkadaşımda getiriyor
oda diyette ona doktor liste verdi
ben kafama göre yapıyorum ama işe yarıyor gibi sanki
Kahvaltım
1 katı yumurta
1 zeytin
Bi lokma ekmek
7 de uyanıyorum canım
7,55 de evden çıkıyoruz
az çok bilinçlendik hani neyin yenip yenmiyceğini yada ölçüsünü biliyoruz,bide listesi olanlardan kopya çekiyoruz
heran herşey olur diyorsunn
bende evde hazırlıyorum bazen burda yapıyorum
ama burda yapmak daha iyi evde koştur koştur anlamıyorumm
dikkat et kendine kış yüzünü gösterdi ufuaktannn
dinlen kız hergün temizlik mi olurrrr
bende 07, kalkıp evden 7,45 çıkıyozzzz
olabilir olabilir
kestane bulamayınca paltak mısır yaparız,çareler tükenmez
O ZAMAN bize ne olur bir ileri bir geri giderizz
bu yüzden istikrarımı koruyamıyorum yasemin,ya biri geliyo, ya biz gidiyoz,onlar olmazsa eşim akşamları kestane,patlak,çay yaynına ıvır zıvır,yemekten sonra meyvabunlar hiç bitmez bizde bende birinden kaçsam birine tutuluyorum,iradeyi korumak zor oluyo ,sonrada yavaş kilo veriyorum işte
birtek meyva konusunda birşey diyemiyorum,bütün gün işte eve gelincede aç karna yiyemiyo yemekten 1-2 saat sonra yiyiyo meyvayı, saat geç oluyo ama günün hangi saati yiyim başka zaman yok diyo o konuda da haklı
yorum yok hafta içi sakinliği koruyabiliyorum ama hafta sonu özellikle pazar günü nevrim dönüyor desemmmm
heleki birde dışarda iseekkkkk
anlatmak istediğim o sürekli dışarda olunca istikrarı korumak güçleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?