16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Doğru diyosun cnm ama tartıyla kanki oldum iyice takıntı oldu bende.
Aslında kas oranı muhabbetini biliyorum bak bu doğru bunu anlayaniliyorum. Şuan elimden düşüp defalarca kaybedip bulduğum yuzugum tam geliyor. Benimki şişlik malesef

Hiç deme yaaa
Dün kilo bildirmek için sabah tartıldım 62.5
Bu sabah aynı koşullar altında 63.0
11 gün gecikti adet ondan diyorum
Adet sürecinde normal diyorum
Ama teselli olmuyor bana
Çok mutsuzum
Ben kaç kiloyum((
Seninki adetten ve gecikmiş
Evlimisin bilmiyorum hamilelik ihtimalin varmı çok geçmiş

Son düzenleme:

o zaman panik yokkkk

kiraz sapı mısır püskülü çayı demle iç sdece 3 gün fazlası zararr

Yok kızz katı diyet değil bu bak az önce ne yedim
2 soğan 1 patates 1 kirmizi biber kozleme
Küçük salkım kara üzüm
1 seftali
1 bardak türk kahveli süt
5 tane kadar ceviz
Bundan sonra köyden gelen organik elma(organik olmasını kurtcuklardan anlayabilirsiniz )
Ama dun aksam epey ceviz yemistim.
Paket gıda şeker falan yok çok rahatladı vücudum.
Aksamda bi sinir krizi geçirdim öyle böyle değil beynimde rahatladı. Yaşam savaşına devam.
Kilo konusunda Üzülme canım elinden geleni yapıyorsun hem senin çok takılma noktaların oldu böyle ama aşip 16 kilo verdin buda o noktalardan biri beynini rahat tut verirsin bak gör.
O kadar cabana rağmen veremez isen kaslarını sıkılaştırmaya bak yavaştan yavaştan.
ince görünürsun her şeye çare var.

Günaydın kızlar sabah yarım poğaça yedim iki kere de ikisi bi arada içtim. Öğle yemeği 6 kaşık kabak yemeği 1 domates yarık kaşe yoğurt ve acı biber turşusu.
Canım çok sıkkın okulda bi öğrencim yaralandı. Nasıl olduysa masayı düşürmüş ve parmag kesilmiş hem de çok derin. Hala aklım almıyor nasıl olur çok üzüldüm. Ailesi hastaneye götürdü 7.8 dikiş atmışlar. Çocuk geçen hafta tuvalet görevlisi ile basit bi şey yaşamıştı ve bunu buyutmuştu kendi içinde. Bugün ikna oldu geldi okula üstüne böyle bir olay yaşadı. Ailesi çok kotu oldu başta konuşmadı benimle. İki haftadır burnumuzdan geldi dedi o an meslegi bırakmak istedim. Watsap veli grubum vardı baktık ordan da ayrılmış. Çok çok üzüldüm bi çocuk benim yüzümden okuldan soğuyacak biliyorum artık aile de getirmeyecek. Ben olsam ben de bur daha goturmezdim parmağı çok derin kesilmiş. Ağladım üzüntümden. Yarın okula gidince sürekli uyarı alacağım buna ben sepep olmuşum gibi bi muamele olacak. Hala kendimde değilim

canım senle ne alakası varki, bunlar küçük çocuk daha,malesef yaramazlık yapıyolar,evde tutamadıkları bir çocuk senden istiyolar 10-15 çocuğa bir anda göz kulak olmanı,tabiki sende istemezsin böyle bir durumu ama o kadar çocuğuda aynı anda nasıl kollayacaksın robot değilsin ya
sen olmadı ziyarete gidersin, sevdiği bir oyuncağı alırsın,arkadaşların seni çok özledi,senide yanımızda görmek istiyoruz falan dersin
kendini harap etme

canım senle ne alakası var bu durumun

olacağı varmış olmuş kendini hiç yıpratma allah aşkına

Seninki adetten ve gecikmiş
Evlimisin bilmiyorum hamilelik ihtimalin varmı çok geçmiş

Evli değilim
Benimki arada böyle gecikir
Şu an adet görüyorum
Adet dönemindeyim ve gecikmiş olması çabası
Hepsinin toplu farklı bir etkisi var mıdır diye düşünüp duruyorum sadece
Can sıkıcı her şekilde

Sagol canım oyleydim doğru diyosun verecem kalanı . Yağlarmı inat benmi :)
Beslenme şeklin guzel begendim ama kurt olayı beni benden alıyorrrr

pişman değilim yemessem aklımda kalırdı yedim karnımda kaldı
hem erir o ekmek falan da yemedim zaten
:) arada bir kaçamak yapmak lazım mutluluk için :)

Senle ne ilgisi var canım ya .. oğlumda 4.sınıfa gidiyor bizimkilerden biliyorum çocuklar çok yaramaz. Üzülmenden belli hassaslığın o yuzden canını sıkma. Aileler bayılır hemen suçlu aramaya. İlgisiz kalsaydın suçlu olurdun çünkü bizim okulda buna benzer bi olay oldu okul aileyi arayıp tekbaşına yolladı hastaneye hemde hastane çok uzakta . O olaydan sonra tırstılar veakıllandılar ambulans geliyor.

İhmal etme belki kist falan vardır doktora git bence geçiştirme hep böyle diye

Okuldan geldim, oğle yemeği niyetine 2 tane naget attım agzıma . Artık oğlen yemeye karar verdim aceleden boyle oldu. Birazdanda arkadaşıma gitcem ordada yerim bişeyler

Üzülme ya herkes çocukları bilir
bilerek sen düşürmedin ya böyle kazalar hep olur çocuk bunlar bizim başımıza bile geliyor
aile bunun farkına varıcaktır çocuğu okula göndericektir üzülme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…