Doğru diyosun cnm ama tartıyla kanki oldum iyice takıntı oldu bende.her gün tarılmayın diye uzmanar bile uyarıyor
vücut yağ yüzdesi düşüp, kas kitlesi artmıştır. Fakat biz bunu, tartıda kas kitle artışını, kilo artmış gibi görürüz. Oysa vücutta kas artışı çok sağlıklıdır belkide vücutta ödem oluşmuş olabilir.sen aynada kendine bak sadece inceldiğini o şekilde de fark edebilrisnnn
Seninki adetten ve gecikmişHiç deme yaaa
Dün kilo bildirmek için sabah tartıldım 62.5
Bu sabah aynı koşullar altında 63.0
11 gün gecikti adet ondan diyorum
Adet sürecinde normal diyorum
Ama teselli olmuyor bana
Çok mutsuzum
Ben kaç kiloyum((
oo yeter süper daha ne olsun ,tabikide afiyet olsun
Doğru diyosun cnm ama tartıyla kanki oldum iyice takıntı oldu bende.
Aslında kas oranı muhabbetini biliyorum bak bu doğru bunu anlayaniliyorum. Şuan elimden düşüp defalarca kaybedip bulduğum yuzugum tam geliyor. Benimki şişlik malesef
Seninki adetten ve gecikmiş
Evlimisin bilmiyorum hamilelik ihtimalin varmı çok geçmiş
bahar616 seni dinledim ve sabah ile öğleyi birleştridimmmmm
bugun menüm kahvaltı +öğle menüü
1 domates+1 salatalık+az peynir+4 zeytin+1 dilim ekmek
afiyet olsun cnm ama az gibi geldi bana yediklerin yettiyse ne güzel
Yok kızz katı diyet değil bu bak az önce ne yedimGördüm duydum:)) tek tip beslenmeye karşıyım
İlk bu tarz kısa ve katı diyetleri çok denedin ama başarılı olamadın ve olamazsın. Ha oldu diyelim fazlasını alman mumkun sende biliyosun çünkü yanlışşş
öğle :
4 kaşık çorba
4 kaşık kuru fasulye
cacık
1 dlm kadayıf tatlısı
öğle :
4 kaşık çorba
4 kaşık kuru fasulye
cacık
1 dlm kadayıf tatlısı
pişman değilim yemessem aklımda kalırdı yedim karnımda kaldıafiyet olsun datlummmmmm
yediklerinden hiç bir zaman pişman olmaaa
Günaydın kızlar sabah yarım poğaça yedim iki kere de ikisi bi arada içtim. Öğle yemeği 6 kaşık kabak yemeği 1 domates yarık kaşe yoğurt ve acı biber turşusu.
Canım çok sıkkın okulda bi öğrencim yaralandı. Nasıl olduysa masayı düşürmüş ve parmag kesilmiş hem de çok derin. Hala aklım almıyor nasıl olur çok üzüldüm. Ailesi hastaneye götürdü 7.8 dikiş atmışlar. Çocuk geçen hafta tuvalet görevlisi ile basit bi şey yaşamıştı ve bunu buyutmuştu kendi içinde. Bugün ikna oldu geldi okula üstüne böyle bir olay yaşadı. Ailesi çok kotu oldu başta konuşmadı benimle. İki haftadır burnumuzdan geldi dedi o an meslegi bırakmak istedim.Watsap veli grubum vardı baktık ordan da ayrılmış. Çok çok üzüldüm bi çocuk benim yüzümden okuldan soğuyacak biliyorum artık aile de getirmeyecek. Ben olsam ben de bur daha goturmezdim parmağı çok derin kesilmiş. Ağladım üzüntümden. Yarın okula gidince sürekli uyarı alacağım buna ben sepep olmuşum gibi bi muamele olacak. Hala kendimde değilim
Günaydın kızlar sabah yarım poğaça yedim iki kere de ikisi bi arada içtim. Öğle yemeği 6 kaşık kabak yemeği 1 domates yarık kaşe yoğurt ve acı biber turşusu.
Canım çok sıkkın okulda bi öğrencim yaralandı. Nasıl olduysa masayı düşürmüş ve parmag kesilmiş hem de çok derin. Hala aklım almıyor nasıl olur çok üzüldüm. Ailesi hastaneye götürdü 7.8 dikiş atmışlar. Çocuk geçen hafta tuvalet görevlisi ile basit bi şey yaşamıştı ve bunu buyutmuştu kendi içinde. Bugün ikna oldu geldi okula üstüne böyle bir olay yaşadı. Ailesi çok kotu oldu başta konuşmadı benimle. İki haftadır burnumuzdan geldi dedi o an meslegi bırakmak istedim.Watsap veli grubum vardı baktık ordan da ayrılmış. Çok çok üzüldüm bi çocuk benim yüzümden okuldan soğuyacak biliyorum artık aile de getirmeyecek. Ben olsam ben de bur daha goturmezdim parmağı çok derin kesilmiş. Ağladım üzüntümden. Yarın okula gidince sürekli uyarı alacağım buna ben sepep olmuşum gibi bi muamele olacak. Hala kendimde değilim
Seninki adetten ve gecikmiş
Evlimisin bilmiyorum hamilelik ihtimalin varmı çok geçmiş
Sagol canım oyleydim doğru diyosun verecem kalanı . Yağlarmı inat benmi :)Yok kızz katı diyet değil bu bak az önce ne yedim
2 soğan 1 patates 1 kirmizi biber kozleme
Küçük salkım kara üzüm
1 seftali
1 bardak türk kahveli süt
5 tane kadar ceviz
Bundan sonra köyden gelen organik elma(organik olmasını kurtcuklardan anlayabilirsiniz)
Ama dun aksam epey ceviz yemistim.
Paket gıda şeker falan yok çok rahatladı vücudum.
Aksamda bi sinir krizi geçirdim öyle böyle değil beynimde rahatladı. Yaşam savaşına devam.
Kilo konusunda Üzülme canım elinden geleni yapıyorsun hem senin çok takılma noktaların oldu böyle ama aşip 16 kilo verdin buda o noktalardan biri beynini rahat tut verirsin bak gör.
O kadar cabana rağmen veremez isen kaslarını sıkılaştırmaya bak yavaştan yavaştan.
ince görünürsun her şeye çare var.
:) arada bir kaçamak yapmak lazım mutluluk için :)pişman değilim yemessem aklımda kalırdı yedim karnımda kaldı
hem erir o ekmek falan da yemedim zaten
Senle ne ilgisi var canım ya .. oğlumda 4.sınıfa gidiyor bizimkilerden biliyorum çocuklar çok yaramaz. Üzülmenden belli hassaslığın o yuzden canını sıkma. Aileler bayılır hemen suçlu aramaya. İlgisiz kalsaydın suçlu olurdun çünkü bizim okulda buna benzer bi olay oldu okul aileyi arayıp tekbaşına yolladı hastaneye hemde hastane çok uzakta . O olaydan sonra tırstılar veakıllandılar ambulans geliyor.Günaydın kızlar sabah yarım poğaça yedim iki kere de ikisi bi arada içtim. Öğle yemeği 6 kaşık kabak yemeği 1 domates yarık kaşe yoğurt ve acı biber turşusu.
İhmal etme belki kist falan vardır doktora git bence geçiştirme hep böyle diyeEvli değilim
Benimki arada böyle gecikir
Şu an adet görüyorum
Adet dönemindeyim ve gecikmiş olması çabası
Hepsinin toplu farklı bir etkisi var mıdır diye düşünüp duruyorum sadece
Can sıkıcı her şekilde
Üzülme ya herkes çocukları bilirGünaydın kızlar sabah yarım poğaça yedim iki kere de ikisi bi arada içtim. Öğle yemeği 6 kaşık kabak yemeği 1 domates yarık kaşe yoğurt ve acı biber turşusu.
bahar616 seni dinledim ve sabah ile öğleyi birleştridimmmmm
bugun menüm kahvaltı +öğle menüü
1 domates+1 salatalık+az peynir+4 zeytin+1 dilim ekmek
gayet güzel canım,afiyet olsunara öğün
3 kuru kaysı+10 adet badem+1 bardak süt çokmu olmuşşş
gayet güzel canım,afiyet olsun
sen ara öğün yapmazdın diye hatırlıyorum acıktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?