16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kızlar bugünkü tem menü yemek listem
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim patatesli börek
*3 zeytin

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* kuru fasulye

yanında pilav vardı yemedim,ekmeğide yemedim :KK12:
bugün evden acele çıkmaktan ara öğün yoğurdumu meyvamı unuttum,napıcam bilmem kesin acıkırım yanımda cevizim var olmadı 5 tane ceviz yerim :kk77:
iyi yapmışsın pilav yememekle bende yemedim vala
gerçi yemeğe çıkasım yoktu da sonra çok acıkırım ekmeğe saldırıım diye çıktım :21::21::21:
adiyet olsun
1 hafta yemedim valla zorlanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum. Yediğim zaman daha zor veriyorum amca yarımkilo oynuyor

bünyen alışmış artık senin ne güzel
gerçi oruç tutarken ne güzel yemeden durabiliyruz normal günde duramıyoruz

8 kilo vermem lazım bakalım sonuca gidebilecek miyim yavaş yavaş olabililr zamanım bol :sopa::sopa:

Evi süpürdüm topladım. Markete gittim , yemeklerimde pişti birde utu yapsam super olcak ..daha okula gitcem , çocukları yıkayacam of ya kadın olmak ne zor

evde de hiç iş bitmez maşallah yapmışsın her şeyi
evde sanki daha çok yoruluyor insan
yada benim tek gün tatil ondan mı bilmiyorum ama bana bir gün yetmiyor :KK17::KK17:

2 haftadır beraber yedik içtikte dikkatimi çeken bişe var:)
Palamut
Kurufasulye
Nohut
Taze fasulye
Et

Bu gruptan başka yemek çeşiti yok:)))
Ben yaptıklarımı herzaman yemediğim için paylaşmıyorum ama kış yemeklerine hızlı giriş yapmışız hava soğuyunca.
Dipnot
Ben bezelya ve yayla çorbası yaptım:))

iyi hatırlattın vbende akşam taze fasulye pişircem
kurbandan çıktığımız için et evde bulunuyor
balık mevsimi
taze fasulyeyi de evde yenilen tek yeşil yemek o yüzden pişiriyorum kocam herşeyi yemiyor malesef :olamaz:

Mutfag

Çalışmanın en guzel yanı guvencen var. Yıllarca çalışıp kendi paranı kazanan biri olarak eşimin eline bakmak zor geliyor. Sagolsun benden esirgemez ama imkanlar dahilinde yapıyosun harcamaları. Kızımı seneye anaokuluna vercem bu sene almadılar. Ozaman bileyler duşunuyorum. Şimdş bile aklımda bişeyler var işallah yolunda giderde uygulamaya geçebilirim. Hayat acımasız ne zaman ne yaşayacağını bilmiyosun. Hersey yolunda giderken neler yaşıyor insan birden. Bdv den etkileniyorum sanırım :) kadınların çalışması şart ne olursa olsun ssk odemsin yeter
güvence güzel bişi
birde benim kızım 3,5 yaşında şimdi anneannesi bakıyor şu sırlar ne yapabilirsek kar diyorum
okula başladığında yanında olmak istiyorum
yoksa ben pek çalışma taraftarı değilim ev hanımı olmak cazip geliyor ama ev kredisi ödüyoruz
mecbur çalışıyorum

Canım çok sıkkın. Hiç bişey yemiyorum nerdeyse ama gitmiyor bu kilolar . Bugün gidip devit ampul alacağım. D vitamini eksikliği de zorlastiruyirmus kilo vermeyi. Ve kilo bildiririm 63.5 :KK43:
D ve b12 iştahsızlık , yorgunluk yapar. Kilo vermeyi yavaşlatır çünkü özellikle b12 eksikliği yediklerimi enerjiye donusmesini engelleyip depolamayı arttırırmış. Bendede b12 eksikliği var çok düşük ama tedavimi bıraktım

Canım çok sıkkın. Hiç bişey yemiyorum nerdeyse ama gitmiyor bu kilolar . Bugün gidip devit ampul alacağım. D vitamini eksikliği de zorlastiruyirmus kilo vermeyi. Ve kilo bildiririm 63.5 :KK43:
D ve b12 iştahsızlık , yorgunluk yapar. Kilo vermeyi yavaşlatır çünkü özellikle b12 eksikliği yediklerimi enerjiye donusmesini engelleyip depolamayı arttırırmış. Bendede b12 eksikliği var çok düşük ama tedavimi bıraktım

öğle yemeği 13.20
1 kase mercimek çorbası

1,5 litre su içtim şimdiye kadar

kilo vermenin durmasını uzmanlar bedenin yiyecek yokluğu çekmesinden olduğunu da söylüyor
vücudumuz yeterli besin gelmeyince ne kadar az yersek yiyelim
olanı depolayıp aç kalmaktan kurtulmaya çalışıyormuş

neden bıraktın canım?diğer rahatsızlıklarından dolayı mı?

Bu sabah 77.5 tim artık 76 olim sonrası da gelsim hemen yaa :/ sabah 1,5 dilim kepek ekmegi ile yagsiz menemen yedim icinde az birsey lor peynirde vardi. Yaninda birkac yesil zeytin biraz peynir ve yesil cay ictim saat 11 gibi de iki elma yedim ve yarim muz yedim canım cok tatli cekiyo napim :/ neyse sonra 45 dk spor yaptım şimdi yine elma yiyecem ve acıktigimi hissedersem biraz salata ve bir haslama yumurta yerim saat 5 olmadan son bulur bugunku menüm

neden bıraktın canım?diğer rahatsızlıklarından dolayı mı?
Tablet ve iğne verdi 1 senelik 9tedavi. Bizim burda iğne vurulcak yer yok sadece saglık ocagı var. Saglık ocagıda çok uzak gidilcek gibi bi yol degil . Otobanın kenarından gidiyosun..bizim ansaglık doluymuş başka şubeye verdiler.. haplarda çok agır kokuyor yazın rahatsız etti diye bıraktım:KK43:

Bu sabah 77.5 tim artık 76 olim sonrası da gelsim hemen yaa :/ sabah 1,5 dilim kepek ekmegi ile yagsiz menemen yedim icinde az birsey lor peynirde vardi. Yaninda birkac yesil zeytin biraz peynir ve yesil cay ictim saat 11 gibi de iki elma yedim ve yarim muz yedim canım cok tatli cekiyo napim :/ neyse sonra 45 dk spor yaptım şimdi yine elma yiyecem ve acıktigimi hissedersem biraz salata ve bir haslama yumurta yerim saat 5 olmadan son bulur bugunku menüm
Meyve çok yemişsin gunde 1 tane yemelisin. Aç karnına doyurmazki tam tersi onun yerine yoğurt yesen hem iştahını bastırır hem yag yakmana yardım eder.

Kpederim ve kvalidem kalp hastası, hastanede yattıkları donemde meyvenin peşine yoğurt yediriyolarmış . Sebebini unuttum şimdi

Bugun doymadım nedense :( balık ortaboy doyuruyordu ufak diye doymadım sanırım. Birazdan yoğurt yerim başka bişey yemem

Back