iyi yapmışsın pilav yememekle bende yemedim valakızlar bugünkü tem menü yemek listem
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim patatesli börek
*3 zeytin
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* kuru fasulye
yanında pilav vardı yemedim,ekmeğide yemedim
bugün evden acele çıkmaktan ara öğün yoğurdumu meyvamı unuttum,napıcam bilmem kesin acıkırım yanımda cevizim var olmadı 5 tane ceviz yerim
gerçi yemeğe çıkasım yoktu da sonra çok acıkırım ekmeğe saldırıım diye çıktım
adiyet olsun
1 hafta yemedim valla zorlanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum. Yediğim zaman daha zor veriyorum amca yarımkilo oynuyor
bünyen alışmış artık senin ne güzel
gerçi oruç tutarken ne güzel yemeden durabiliyruz normal günde duramıyoruz
8 kilo vermem lazım bakalım sonuca gidebilecek miyim yavaş yavaş olabililr zamanım bol
Evi süpürdüm topladım. Markete gittim , yemeklerimde pişti birde utu yapsam super olcak ..daha okula gitcem , çocukları yıkayacam of ya kadın olmak ne zor
evde de hiç iş bitmez maşallah yapmışsın her şeyi
evde sanki daha çok yoruluyor insan
yada benim tek gün tatil ondan mı bilmiyorum ama bana bir gün yetmiyor
2 haftadır beraber yedik içtikte dikkatimi çeken bişe var:)
Palamut
Kurufasulye
Nohut
Taze fasulye
Et
Bu gruptan başka yemek çeşiti yok:)))
Ben yaptıklarımı herzaman yemediğim için paylaşmıyorum ama kış yemeklerine hızlı giriş yapmışız hava soğuyunca.
Dipnot
Ben bezelya ve yayla çorbası yaptım:))
iyi hatırlattın vbende akşam taze fasulye pişircem
kurbandan çıktığımız için et evde bulunuyor
balık mevsimi
taze fasulyeyi de evde yenilen tek yeşil yemek o yüzden pişiriyorum kocam herşeyi yemiyor malesef
güvence güzel bişiMutfag
Çalışmanın en guzel yanı guvencen var. Yıllarca çalışıp kendi paranı kazanan biri olarak eşimin eline bakmak zor geliyor. Sagolsun benden esirgemez ama imkanlar dahilinde yapıyosun harcamaları. Kızımı seneye anaokuluna vercem bu sene almadılar. Ozaman bileyler duşunuyorum. Şimdş bile aklımda bişeyler var işallah yolunda giderde uygulamaya geçebilirim. Hayat acımasız ne zaman ne yaşayacağını bilmiyosun. Hersey yolunda giderken neler yaşıyor insan birden. Bdv den etkileniyorum sanırım :) kadınların çalışması şart ne olursa olsun ssk odemsin yeter
birde benim kızım 3,5 yaşında şimdi anneannesi bakıyor şu sırlar ne yapabilirsek kar diyorum
okula başladığında yanında olmak istiyorum
yoksa ben pek çalışma taraftarı değilim ev hanımı olmak cazip geliyor ama ev kredisi ödüyoruz
mecbur çalışıyorum