Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta yemedim valla zorlanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum. Yediğim zaman daha zor veriyorum amca yarımkilo oynuyoröğlen yemiceğini şimdiden nasıl kestiriyosun
belki çok miden kazıncak olmuyomu öyle ya
genede dayanıyor musun
Kurufasulyeyi tek yemen çok iyi olmuş. Pilav ve ekmek yeseydin 3 çeşit nişasta dolayısıyla karbonhidrat yicektin. Yanında çorba yada salata olsa iyi olurmuş. 5 ceviz fazla gibi geldi ama çalışıyosun halsiz kalırsın yemezsenkızlar bugünkü tem menü yemek listem
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim patatesli börek
*3 zeytin
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* kuru fasulye
yanında pilav vardı yemedim,ekmeğide yemedim
bugün evden acele çıkmaktan ara öğün yoğurdumu meyvamı unuttum,napıcam bilmem kesin acıkırım yanımda cevizim var olmadı 5 tane ceviz yerim![]()
Sagol canım.AFİYET OLSUN
bende 2 si bir arada içtim şimdi
Kurufasulyeyi tek yemen çok iyi olmuş. Pilav ve ekmek yeseydin 3 çeşit nişasta dolayısıyla karbonhidrat yicektin. Yanında çorba yada salata olsa iyi olurmuş. 5 ceviz fazla gibi geldi ama çalışıyosun halsiz kalırsın yemezsen
bide üstüne çalışsan bunu düşün ne zor ne zorr anlatamamEvi süpürdüm topladım. Markete gittim , yemeklerimde pişti birde utu yapsam super olcak ..daha okula gitcem , çocukları yıkayacam of ya kadın olmak ne zor
2 haftadır beraber yedik içtikte dikkatimi çeken bişe var:)
Palamut
Kurufasulye
Nohut
Taze fasulye
Et
Bu gruptan başka yemek çeşiti yok:)))
Ben yaptıklarımı herzaman yemediğim için paylaşmıyorum ama kış yemeklerine hızlı giriş yapmışız hava soğuyunca.
Dipnot
Ben bezelya ve yayla çorbası yaptım:))
Ayy turşudan tiksindim yaa :))canım işyerinde olunca kısıtlı oluyo
bugünkü menü, kuru fasulye,pilav,turşu idi
mecbur bitek kuru yedim,turşunun hazırını sevmiyorum, zaten elime sürdüm böyle kaygan kaygan geldi elimebıraktım hemen
evde olsa yerim affetmem biliyosun
![]()
Çalışma hayatınıds yaşadığım için ben çalışmayı tercih ederim. Göya çalışmıyorum ama butun gun koşturma içindeyim. Çalışırken daha rahattım. Gerçi bu göreceli çünkü kimi ev kadınları var 3 gunde evi süpürür , butun gun evde oturur çay keyfi tv keyfi yapar. Bende hastalık temizlik yatarken bile evi siliyorum topluyorum bitmek bilmiyor. İnan akşam çocuklar uyuyunca elime kumanda alıp koltuk yuzu goruyorumbide üstüne çalışsan bunu düşün ne zor ne zorr anlatamam
cumartesi yorgunluktan iş yaparken ağlıyodum nerdeyse
Eskiden çok şeşit değişik şeyler yapardım ama çocuklar olunca degişti. Çok yemek seçiyorlar. Sebze olarak sadece fasulye ve bezelye yiyorkar. Kızım kofte et yemiyor. Oğlanı yine ikna ediyorum ama birimizin yediğini diğeri yemiyor bıktım yemek derdindennnkuru fasulye yaz kış pişer bende
palamut zaten tam mevsimi balığın taze olduğu zaman yemeliyiz /mesela bu akşam da yapıcam ama eşime söyliycem bu sefer kendikimi fırında yapıcam
taze fasulyede son demleri artık iyi hatırlattın evde pişiremediğim bi fasulyem vardı yarında onu yapayım
etin mevsimi mi olmaz bizde, tabi bunun köfte çeşidi olarak düşünelim oğlum et yemez,eşimde eti pek sevmez ama ikiside köftecidir![]()
Bende dışardan ev yemeği yiyemiyorum. Dışarda tercih ettiğim genelde tavuk şiştir. Donere guven olmuyor bildiğim yer olacakki öyle yerim. İşiniz zor sizinde, evden getirebilceğin şeyler olursa bence oyle yapben de aynı dertten muzdaribim
çalışırken yiyecek sıkıntısı çekiyorum.
ya ekmek arası döner hamburger tarzı bir şey yiyeceğim
ya dışarıdan çorba söyleyeceğim ki o da geç geliyor yetişmiyor
ya da meyveyle geçiştireceğim
Ayy turşudan tiksindim yaa :))
Çalışma hayatınıds yaşadığım için ben çalışmayı tercih ederim. Göya çalışmıyorum ama butun gun koşturma içindeyim. Çalışırken daha rahattım. Gerçi bu göreceli çünkü kimi ev kadınları var 3 gunde evi süpürür , butun gun evde oturur çay keyfi tv keyfi yapar. Bende hastalık temizlik yatarken bile evi siliyorum topluyorum bitmek bilmiyor. İnan akşam çocuklar uyuyunca elime kumanda alıp koltuk yuzu goruyorum
Eskiden çok şeşit değişik şeyler yapardım ama çocuklar olunca degişti. Çok yemek seçiyorlar. Sebze olarak sadece fasulye ve bezelye yiyorkar. Kızım kofte et yemiyor. Oğlanı yine ikna ediyorum ama birimizin yediğini diğeri yemiyor bıktım yemek derdindennn
Bende dışardan ev yemeği yiyemiyorum. Dışarda tercih ettiğim genelde tavuk şiştir. Donere guven olmuyor bildiğim yer olacakki öyle yerim. İşiniz zor sizinde, evden getirebilceğin şeyler olursa bence oyle yap
Çalışmanın en guzel yanı guvencen var. Yıllarca çalışıp kendi paranı kazanan biri olarak eşimin eline bakmak zor geliyor. Sagolsun benden esirgemez ama imkanlar dahilinde yapıyosun harcamaları. Kızımı seneye anaokuluna vercem bu sene almadılar. Ozaman bileyler duşunuyorum. Şimdş bile aklımda bişeyler var işallah yolunda giderde uygulamaya geçebilirim. Hayat acımasız ne zaman ne yaşayacağını bilmiyosun. Hersey yolunda giderken neler yaşıyor insan birden. Bdv den etkileniyorum sanırım :) kadınların çalışması şart ne olursa olsun ssk odemsin yeterkesinlikle çalışmak güzel bişeyhayatı düzeni koyuyor,bazıları demen gibi 3 günde ya da haftada bir evi süpürüyor,ama sen gibi temizlik düşkünleri olunca evde de olsan işte bitmiyo
ayy yemek seçilmesi çok zor bir olaybenimkilerin ikiside genelde aynı şeyi yerler o konuda pek sıkıntım yok, bizdede bezelye ve bamya hiç pişmez,bezelye ancak arada garnitür olarak yenir
sana %100 katılıyorum, bir kadının çalışması şart, bdv dn bende çok etkileniyorum, bazen abartılı bulduklarım olsada hayat bu belkide gerçektir diyorumMutfag
Çalışmanın en guzel yanı guvencen var. Yıllarca çalışıp kendi paranı kazanan biri olarak eşimin eline bakmak zor geliyor. Sagolsun benden esirgemez ama imkanlar dahilinde yapıyosun harcamaları. Kızımı seneye anaokuluna vercem bu sene almadılar. Ozaman bileyler duşunuyorum. Şimdş bile aklımda bişeyler var işallah yolunda giderde uygulamaya geçebilirim. Hayat acımasız ne zaman ne yaşayacağını bilmiyosun. Hersey yolunda giderken neler yaşıyor insan birden. Bdv den etkileniyorum sanırım :) kadınların çalışması şart ne olursa olsun ssk odemsin yeter
ben de aynı dertten muzdaribim
çalışırken yiyecek sıkıntısı çekiyorum.
ya ekmek arası döner hamburger tarzı bir şey yiyeceğim
ya dışarıdan çorba söyleyeceğim ki o da geç geliyor yetişmiyor
ya da meyveyle geçiştireceğim
Canım çok sıkkın. Hiç bişey yemiyorum nerdeyse ama gitmiyor bu kilolar . Bugün gidip devit ampul alacağım. D vitamini eksikliği de zorlastiruyirmus kilo vermeyi. Ve kilo bildiririm 63.5![]()
Mutfag
Çalışmanın en guzel yanı guvencen var. Yıllarca çalışıp kendi paranı kazanan biri olarak eşimin eline bakmak zor geliyor. Sagolsun benden esirgemez ama imkanlar dahilinde yapıyosun harcamaları. Kızımı seneye anaokuluna vercem bu sene almadılar. Ozaman bileyler duşunuyorum. Şimdş bile aklımda bişeyler var işallah yolunda giderde uygulamaya geçebilirim. Hayat acımasız ne zaman ne yaşayacağını bilmiyosun. Hersey yolunda giderken neler yaşıyor insan birden. Bdv den etkileniyorum sanırım :) kadınların çalışması şart ne olursa olsun ssk odemsin yeter
geçmiş olsun canım,inşallah değerlerin yükselmiştirbende sendendim
dışardan yemek yemeği sevmem oldum olası
evden getiriyorum bazen ondan sıkılıyorummm
bende var d vitrami eksikliği bakalım yarın kontrol varrr
geçmiş olsun canım,inşallah değerlerin yükselmiştir