16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

sabah :
1 dlm çavdar ekmeği
domates peynir yumurta

onuda cnm istemiyordu ama halsiz düşmemem lazım
noldu bana anlamadım ya yemek cnm istemiyor cumartesiden beri
dün hiç su içmedim gece yatarken türk kahvesi yanında küçük bardakla 1 bardak o kadar

kızlar ben dün gece annemde kaldım tartılamadım sabah o yüzden

pazar sabahı tartıldığımda 60,3 dum

sabah :
1 dlm çavdar ekmeği
domates peynir yumurta

onuda cnm istemiyordu ama halsiz düşmemem lazım
noldu bana anlamadım ya yemek cnm istemiyor cumartesiden beri
dün hiç su içmedim gece yatarken türk kahvesi yanında küçük bardakla 1 bardak o kadar

kızlar ben dün gece annemde kaldım tartılamadım sabah o yüzden

pazar sabahı tartıldığımda 60,3 dum
salça yok :skandal::KK70:

günaydın kızlar

cumartesi burdan çıkınca akşam

sadece dondurma yedim başka bişi yemedim

düğüne gittim kurtlarımı döktüm :cool::cool::cool:

pazar günü kahvaltıda
domates ve 2 dlm et yedim
o kadar

saat iki gibi 1 parça ekmek arasına et ve patates yedim

5 gibi 1 dondurma - 1 elma

gece 12 de halley ve türk kahvesi

pazar günü de kurtlarımı döktüm :KK53::KK53:

çok sağlıksız bir beslenme şekliyid ama cnm bişi istemedi
Çok karışmış kızz:KK48:

aslında benim geçen haftaki kilom gerçek kilom değildi (62 ydim)
şöyleki wc sorunundan dolayı, bugün 61,6 geldim asıl kilom bu yani her ne kadar -400 gr gibi dursada aslında yerimde saydığımı itiraf etmeliyim:işsiz::olamaz:
Benimde oyle canım. Haftasonu kabız olup salı yada çarşamba normal wc duzenine başlayınca iniyorum:KK23:gerçi benim tersi 1 kg daha az olmus oluyorum:KK23:

Benimde oyle canım. Haftasonu kabız olup salı yada çarşamba normal wc duzenine başlayınca iniyorum:KK23:gerçi benim tersi 1 kg daha az olmus oluyorum:KK23:
benim ne hikmetse pazar günü bünye şaşıyo, pazar günleri %80-90 wc çıkmam ben, pazarteside yetişirse evde yetişmezse işyerinde çıkarım:KK70:, eee tartı olayıda mebcur evde olduğu için pazartesileri hesap şaşıyo çoğu zaman
ama bugünkü %100 saf kendi kilom,bakalım haftaya nolcek:ıslık:

senin şuan kilon ne kadar oldun sende mi 800 gr verdin
Evet canım. Cuma 61.5 dim aslında 1.800 gr vermiştim ama yazdığımı kaçırdın sanırım. Haftasonları bi hafta annemde bi haftasonu kvalidemde kalıyorum. Ben ev dışında annemde dahil wcye çıkamıyorum kabız oluyorum. Zaten bagırsak ameliyatı oldum 2 kere bende kronikti kabızlık. Evde duzene sokmuştum, haftada 1 kere çıkardım eskiden şimdi hergun çıkıyorum. Sabah su içip kaysı yiyip okula gidip gelince saatle duzene koymuştum. Hsonu kalabalık ev sıra gelmiyoki hatta kvalidemde 3 wc var ama yine çıkamıyorum. Bu yuzden fazla geldim. Oncedende aynı sorunu yaşadığım için biliyorum çarşamba ben normale donecem. Bu yuzden diyorum tartı gunu çarşambamı yapsak. Ama sizinde ne dusundugunuz onemli tek başıma yapamam

Evet canım. Cuma 61.5 dim aslında 1.800 gr vermiştim ama yazdığımı kaçırdın sanırım. Haftasonları bi hafta annemde bi haftasonu kvalidemde kalıyorum. Ben ev dışında annemde dahil wcye çıkamıyorum kabız oluyorum. Zaten bagırsak ameliyatı oldum 2 kere bende kronikti kabızlık. Evde duzene sokmuştum, haftada 1 kere çıkardım eskiden şimdi hergun çıkıyorum. Sabah su içip kaysı yiyip okula gidip gelince saatle duzene koymuştum. Hsonu kalabalık ev sıra gelmiyoki hatta kvalidemde 3 wc var ama yine çıkamıyorum. Bu yuzden fazla geldim. Oncedende aynı sorunu yaşadığım için biliyorum çarşamba ben normale donecem. Bu yuzden diyorum tartı gunu çarşambamı yapsak. Ama sizinde ne dusundugunuz onemli tek başıma yapamam
Benim icin sorun yok çarşamba uygun sekerim

Kızlar hadi bildirim yapın.
İlk sen kilo almışsınnnn
Ben demedimmi en az 500gr gitcek

Üye AdıHedef KgBaşlangıç Kilo26.09.201603.10.201610.10.201617.10.201624.10.2016
dry_ik dry_ik 57.0 64.463.362.4........
SendebenBendesen SendebenBendesen 55.064.564.065.5........
@serifeben 55.064.063.5...........
begum75 begum75 57.061.862.0...........
F frenzy80 60.069.570.069.2........
bahar616 bahar616 52.060.860.4...........
F frenzy80 58.0..63.4...........

[Tr]

[/Tr]
[/QUOTE]

geçmiş olsun canım,bağırsak ameliyatı neden oldun?yani sorun neydi?
wc işi önemli tabi,tartıda da baya farkettiriyo ,senin durumunda zormuş ama yer seçmesi kötü :işsiz:
çarşamba olması benim için sorun olmaz,ben uyarım:KK39:

Back