16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

[/QUOTE]

benim bugünkü kilomu yazmayı unutmuşsun canım 61,6 gelmiştim, dry_ik

ne yaptın kız sen?kabız mısın sende yoksa

İlk sen bi gun çozutmuştun, sonra oruç tutup dikkat etcem diyodun. Herkes paylaşsın balalım paylaşayım tabloyu
Canim evet oruç tuttum dikkat ettim ama abur cubur kafası fenaydi bende düşünsene yarım kilo yağlı hazır dondurmayı bi oturuş yedim ne iğrençmisim ama geçen hafta psikolojim çok bozuktu arkadaşım ya tatlılar beynimi azda olsun rahatlatmisti.Kokain almis gibi
Şeker orucuna başladım abur cubur bıraktım artık bundan sonra kimseye değil kendime bakcem mutlu olcem uzun yasıcem oh be hafifledim

bir oturuşta yarım kilo dondurmayı bende yerim çok severim ama bundan sonra yasak bize
bu şeker orucu süper birşey gerçekten herkese tavisye ederim, videosunu izledin mi? ben şu anda 2.parttayım,bugün bitiririm inşallah ve gerçekten direk ve gizli şeker hayatımızda çok etkili

kızlar sizede tavsiyem 'THAT SUGAR' belgeselini ailecek izleyin,hep birlikte bilinçlenelim

moralinin neden bozuk olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ama kafana takma bu işi birlikte destek olarak başaracağız ve kendine güvenin gelecek hiç üzülme

Bu durum çok karışık 3 seneyi bulan zor bi dönem geçirdim. Teşhis konmadı.. gaz , kolit,çölyak,chron , kolon kanseri derken acil ameliyata aldılar apandistim sızmış , bagırsagıma yapışmış o yuzden zehirlenme yavaş olmuş 3 sene yani dayanmışım. 1 gun arayla 2 ameliyat oldum kalın bagırsagımda sıkıntı vardı alındı bi kısmı. İnce bagırsagımda ödem var onu çözemediler. Sıkıntı uzuntu anında kanama geçiriyorum. Kronik banızlık var işte, çiğ sebze ve kurubaklagil yasak. Meyveyi bile 5dk kaynar suda bekletip yemem gerekiyor

yaa çozuttum evet haklısın, kötü örnek oluyorum ama bundan sonra daha dikkatli olucam ve bugünde spor yapıcam

benim bugünkü kilomu yazmayı unutmuşsun canım 61,6 gelmiştim, dry_ik [/QUOTE]
Kaçmış cnm giriyorum

İşallah canım. Senin sıkıntın buyuk haklısın ama yemekten çıkarma bunu kendine zarar. Ben stresliyken çok guzel temizlik yapıp evden bolca şey atarım:))) dıkkatli ol ilk bak vermeyi geçtim alıyosun. Aynı kiloda kalsan bile kardır. 1.5 kilo çok olmuş ama şu var hızlı alınan kilo hızlı veriliyor hemen dengelemeye başlarsan verirsin

Sağolasın canım ya iyi ki varsiniz konu kilo ama arkası dostluk arkadaşlık.
That sugar tabi seyrettim sonuna kadar şahane bir deney ondan sonra kafama dank dedi

bende yerim yarım kilo değil 1 kg bile yerim dondurma

şeker orucu bende yapmak istiyorumm fakat 3 gün yapıp 4 günü mutlaka bozuyorummm

the sugar bende izledimm izleyince uzun süre yemedim fakt gelgörki nefsime hakim olmıyorummmm m

oyy oyy oyy çok geçmiş olsun,gerçektende büyük şeyler atlatmışsın rabbim birdaha yaşatmasın
bu apandist bazen büyük sıkıntı olabiliyo, çok şükür sağlığı şuanda iyi dikkat et kendine,kurubaklagil ve çiğ sebze yiyememen kötü olmuş ama,biz burda menüde yazarken canın çekmiyo demi kötü oldum bak şimdi

bazı şeylerin değişimi bir anda olmuyor, bilinçlenmeyle başlıyor herşey, biz azaltabildiğimiz kadar azaltalımda yavaş yavaş gerisi gelir, sonuçta ne kadar çok zararlıyı hayatımızdan çıkarırsak o kadar kardayız
hem biz bilinçli olur uygularsak etrafımızıda bilinçlendiririz

Bana uyar hatta daha iyi olur hafta sonu kaçamakları gözden kaçar belki
hem seni mi kırıcaz hepimize uysun yani
[/QUOTE]

benim 10 gr gitti

ama dnkü kilom

60,30

bugün daha az çıkablilridm ama tartılamadımm

Canım istemiyor rahat olun. Zaten çok sevmem, canım isterse arada az yiyorum.

Bana uyar hatta daha iyi olur hafta sonu kaçamakları gözden kaçar belki
hem seni mi kırıcaz hepimize uysun yani

benim 10 gr gitti

ama dnkü kilom

60,30

bugün daha az çıkablilridm ama tartılamadımm [/QUOTE]
10 degil 100gr gitmiş. Benimde kafam karışmıştı ilk duzeltti beni. Tartımı ayarladım artık 100gr dan başlıyor tartmaya.
Ozaman haftaya çarş başlayalım herkws onayladı
Ay alıntılar karışmış noldu yaw

Son düzenleme:
Bende tatlı sevmem ama profiterolle dondurmaya hayır diyemiyorum. Bi oturuşta bende dibini getirebilirim. İşte bu yuzden diyet yapmaya karşıyım. Ufacık çocuklar bile fazlasının zararlı oldugunu biliyor . Normal miktarda yersek arada hiç zararı olmaz. Hersryin fazlası zarar o yuzden diyet degil saglıklı beslenme saglıklı yaşam

Kahvaltımı unuttum yazmayı
Okula gitmedim sabah eşim goturdu oğlanı. O yuzden yuruyus yapamadım

8.00
Alkalı su
1 kurukaysı

9.30
Klasik kahvaltı..
2 çatal b.peynir,
3 zeytin
Yarımdan az domates
1 dilim çavdar ekmegi
Yarım katı yumurta
Çay

Oğlen yemeyecem
Akşamada 5 de ton balığı yicem

Etli bezelye yapıyorum ama etin kokusu tiksindirdi beni o yuzden balık yicem.

öğlen yemiceğini şimdiden nasıl kestiriyosun
belki çok miden kazıncak olmuyomu öyle ya
genede dayanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…