Şu kurabiyeleri onlerine çayla koy bitsin bence . Hee bitmedimi ozaman at buzluğa sonra çıkarırsın lazım olurarkadaşlar aynı zamanda yemeğede geliyo,dünden kalan kırmızı mercimek çorbam var,mantarlı tavuk sote yapıcam,makarna yapıcam,yine bol yeşillik salata+turşu+yoğurtaslında taze fasulyemde var ama hepsi çok olur gibime geldi ,daha kurabiyeler bitmedi onları bitirsinler demi ama
Pazartesi gunu en az 500gr eksiyle bildirim bekliyorum. Benim aşağı yukarı 2 kilo olduhaftasonu kaçırdım,
Misafir vardı kestane yedim , kurabiye yedim yok
arkadaşlar aynı zamanda yemeğede geliyo,dünden kalan kırmızı mercimek çorbam var,mantarlı tavuk sote yapıcam,makarna yapıcam,yine bol yeşillik salata+turşu+yoğurtaslında taze fasulyemde var ama hepsi çok olur gibime geldi ,daha kurabiyeler bitmedi onları bitirsinler demi ama
Kızlar 5 e kadar giremem arkadaşımı bekliyorum
Oğlen yemedim arada sadece çay içtim.
Taze fasulye yaptım onu yicez
Yanında yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği ile
Akşamda boylece biter benim için
Maşallah 20 kilo diyetsiz nasıl yaw..ben açç açç 16kg verdim be canımvalla ben diyet yapmadan 20 kg verdim megerse benim kilolarım hantallık kilosuymus yeme içme değil:) ama sizedde maşşallah iyi kilo vermişsnz
valla ben diyet yapmadan 20 kg verdim megerse benim kilolarım hantallık kilosuymus yeme içme değil:) ama sizedde maşşallah iyi kilo vermişsnz
evet sorma biraz minik yaptım heralde bolca çıktı, bide 2 çeşit yapmıştım haliyle bitmedine bereketli imiş şu kurabiyelerinnnnn
bende yemek yokkk yaaa
Al sana kalorisi ..ekmeğe bak bide böreğe1 börek yesem nası olurrrr
ekmek yemiyorum ben diye kendimi kandırabilir miyim öğlen ve akşam ekmek lerim yerine onu yesem
fasulyenin son demleri herkes fasulye yiyiyo demekbugün taze fasulye günü arkadaşlar
öğlen yedim normalde akşamda yapıcaktım evde ama eşime de aynı yemek şirketi götürüyor
şimdi napcamı bilmiyorum düşüneyim durayım bakalım
evet sorma biraz minik yaptım heralde bolca çıktı, bide 2 çeşit yapmıştım haliyle bitmedi
aynen al bana kaloriAl sana kalorisi ..ekmeğe bak bide böreğe
Eki Görüntüle 1891732
Bende 1 aydan fazla oldu 5apmıyorum. Ben çok severim eşim zorlamalı yer. Ona kurufasulye yaptım pzrt , oda bana dokunuyor yiyemiyorum:))))) canım çekti bayadır yapmıyodum. En sevdiğim sebzedir kabak ve fasulyefasulyenin son demleri herkes fasulye yiyiyo demek
kızlar size iyi akşamlar iyi hafta sonları ben yarın işe gelebilirim henüz net değil, gelirsem buralar ıssız olur sanırım gerçi gelmezsemde ıssız olur hafta sonları pek uğranmıyo buraya ,sağlıcakla ve bol eksiyle kalın
aynen al bana kalori
kediye verimeye karar verdim böreyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?