16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

arkadaşlar aynı zamanda yemeğede geliyo,dünden kalan kırmızı mercimek çorbam var,mantarlı tavuk sote yapıcam,makarna yapıcam,yine bol yeşillik salata+turşu+yoğurt:kk77: aslında taze fasulyemde var ama hepsi çok olur gibime geldi:işsiz:,daha kurabiyeler bitmedi onları bitirsinler demi ama :KK48:
Şu kurabiyeleri onlerine çayla koy bitsin bence . Hee bitmedimi ozaman at buzluğa sonra çıkarırsın lazım olur

arkadaşlar aynı zamanda yemeğede geliyo,dünden kalan kırmızı mercimek çorbam var,mantarlı tavuk sote yapıcam,makarna yapıcam,yine bol yeşillik salata+turşu+yoğurt:kk77: aslında taze fasulyemde var ama hepsi çok olur gibime geldi:işsiz:,daha kurabiyeler bitmedi onları bitirsinler demi ama :KK48:

ne bereketli imiş şu kurabiyelerinnnnn

bende yemek yokkk yaaa

Kızlar 5 e kadar giremem arkadaşımı bekliyorum

Oğlen yemedim arada sadece çay içtim.
Taze fasulye yaptım onu yicez
Yanında yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği ile

Akşamda boylece biter benim için

bugün taze fasulye günü arkadaşlar :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

öğlen yedim normalde akşamda yapıcaktım evde ama eşime de aynı yemek şirketi götürüyor
şimdi napcamı bilmiyorum düşüneyim durayım bakalım :KK75:

1 börek yesem nası olurrrr
ekmek yemiyorum ben diye kendimi kandırabilir miyim öğlen ve akşam ekmek lerim yerine onu yesem :cry::cry::cry:

1 börek yesem nası olurrrr
ekmek yemiyorum ben diye kendimi kandırabilir miyim öğlen ve akşam ekmek lerim yerine onu yesem :cry::cry::cry:
Al sana kalorisi ..ekmeğe bak bide böreğe
Screenshot_2016-09-30-16-02-54.png

kızlar size iyi akşamlar iyi hafta sonları ben yarın işe gelebilirim henüz net değil, gelirsem buralar ıssız olur sanırım gerçi gelmezsemde ıssız olur hafta sonları pek uğranmıyo buraya ,sağlıcakla ve bol eksiyle kalın :KK24::KK24::KK24:

fasulyenin son demleri herkes fasulye yiyiyo demek:KK48:
Bende 1 aydan fazla oldu 5apmıyorum. Ben çok severim eşim zorlamalı yer. Ona kurufasulye yaptım pzrt , oda bana dokunuyor yiyemiyorum:))))) canım çekti bayadır yapmıyodum. En sevdiğim sebzedir kabak ve fasulye

Back