- 20 Mart 2014
- 294
- 367
- 303
Esin kusura bakma da bencil bir mal. İstersen 100 kilonun üzerinde ol. Zayıflamanı isterim demek ayrı bu şekildeki imalar yada düşünceler ayrı. Senin sadece etten oluşan bedenini mi sevmiş yaniİnşallah canım inşallah zayiflicam benim hatam huyunu biliyorum yemesem olurdu
Hayır dışarı çıkıyorum afetler eve geliyorum fıçı demesi canımı pek sıkmadı da
Özdemir asaf kafiyelerden masa üstüne kaydetmesi ne anlama gelir yani bu adamın niyeti nedir çok sorunluyuz şu an hayırlısı
Eki Görüntüle 1891606 Eki Görüntüle 1891607 Eki Görüntüle 1891608 Eki Görüntüle 1891609
İşte bunlar daha fazlası var
Biliyorum kilo yüzünden yapıyor
Bağırmak çağırmak yerine akıllı olup guzelleseyim kendime bakayim ağzının payını vereyim evliliğim hayırla yol alsın. Çocuklar analı babalı büyüsün
İnşallah canım inşallah zayiflicam benim hatam huyunu biliyorum yemesem olurdu
Hayır dışarı çıkıyorum afetler eve geliyorum fıçı demesi canımı pek sıkmadı da
Özdemir asaf kafiyelerden masa üstüne kaydetmesi ne anlama gelir yani bu adamın niyeti nedir çok sorunluyuz şu an hayırlısı
Eki Görüntüle 1891606 Eki Görüntüle 1891607 Eki Görüntüle 1891608 Eki Görüntüle 1891609
İşte bunlar daha fazlası var
Biliyorum kilo yüzünden yapıyor
Bağırmak çağırmak yerine akıllı olup guzelleseyim kendime bakayim ağzının payını vereyim evliliğim hayırla yol alsın. Çocuklar analı babalı büyüsün
amin amin hepimiz ömürlü olalım inşallah,kestane mevsimi bitene kadar böyle devamömürlü ol iyi miiii bugunkü sınavların kestane yineee
canım allah aşkına eğer zayıflamak istiyorsan önce kendin için yap bunları sağlığın için yatırım gibi düşünnn
eşinde çok ilgincmişş
amin amin hepimiz ömürlü olalım inşallah,kestane mevsimi bitene kadar böyle devam
cumarteside yatıya arkadaşlar gelcekti, bi fasılda onlara kestane yapcaktık da eşim demiş benim hanım pazar günü geziye gidiyo gelin ama bilginiz olsun sabah 6,30 da gidecek,sanırım eşim bunu diyince, hee tamem o zaman demiş arkadaşı ve sanırım gelmekten vazgeçtileryoksa bi kestane daha pişerdi cumartesi
artık haftaya allah kerim
sen öyle diyorsan bize laf düşmez cnmTepkinizi anlıyorum kizlar
Çok ağladım ama yapacak birsey yok karakteri çok takıntılı bir kucuk eksik onun için dünya yıkılışı once kendine hayatı zindan ediyor.
Ama işin başka boyutu var.
Benim üzerime yatırım çok yaptı
Bana çok şey kazandırdı Allah cc. Razı olsun çok boş bir insandim hakkını yiyemem.onun için bende kendime bakmak kilo vermek tez zamanda bu yonde gelişim göstermek zorundayım.. tepkisinı bastirmaliyim evliliğim hayırla selametle yurutmeliyim herkesin karakteri başka önemli olan rizaya uygun evlilik saadet.
sabah: 1 bardak süt
ara: 1 bardak ayran
öğle : az peynir+domates+salatalık+biber+ceviz+2 dilim ekmek
afiyet olsunbunlara ek olarak 1 elma yedimmmmmmmm
sorma adını andıkça bana doğru geliyolarkızım senin ne bu kastene ile sınavınnnnnnnnnn
sorma adını andıkça bana doğru geliyolar
bugün başka ara öğün yemiycem artık
ben kilo verirdimde etrafımdakiler çok tuzak kuruyolar banaee yeseydın bari
millet çatır çatır verecek kiloları sen biz bölye sürenecezzz
ben kilo verirdimde etrafımdakiler çok tuzak kuruyolar bana
desene bahane çok bizdeeeee
akşam ne yapacannnnnn yemekkk fikir ver bakemm
kastaneler cepte onu biliyoz ara araöğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?