16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Esi
Esin kusura bakma da bencil bir mal. İstersen 100 kilonun üzerinde ol. Zayıflamanı isterim demek ayrı bu şekildeki imalar yada düşünceler ayrı. Senin sadece etten oluşan bedenini mi sevmiş yani

ömürlü ol iyi miiii bugunkü sınavların kestane yineee

canım allah aşkına eğer zayıflamak istiyorsan önce kendin için yap bunları sağlığın için yatırım gibi düşünnn

eşinde çok ilgincmişş

amin amin hepimiz ömürlü olalım inşallah,kestane mevsimi bitene kadar böyle devam
cumarteside yatıya arkadaşlar gelcekti, bi fasılda onlara kestane yapcaktık da eşim demiş benim hanım pazar günü geziye gidiyo gelin ama bilginiz olsun sabah 6,30 da gidecek,sanırım eşim bunu diyince, hee tamem o zaman demiş arkadaşı ve sanırım gelmekten vazgeçtileryoksa bi kestane daha pişerdi cumartesi
artık haftaya allah kerim

Tepkinizi anlıyorum kizlar
Çok ağladım ama yapacak birsey yok karakteri çok takıntılı bir kucuk eksik onun için dünya yıkılışı once kendine hayatı zindan ediyor.
Ama işin başka boyutu var.
Benim üzerime yatırım çok yaptı
Bana çok şey kazandırdı Allah cc. Razı olsun çok boş bir insandim hakkını yiyemem.onun için bende kendime bakmak kilo vermek tez zamanda bu yonde gelişim göstermek zorundayım.. tepkisinı bastirmaliyim evliliğim hayırla selametle yurutmeliyim herkesin karakteri başka önemli olan rizaya uygun evlilik saadet.

sen öyle diyorsan bize laf düşmez cnm
inşallah eşinde sende istediğiniz gibi olursunuz
hayırlı şekilde yürür evliliğiniz

desene bahane çok bizdeeeee

akşam ne yapacannnnnn yemekkk fikir ver bakemm

kastaneler cepte onu biliyoz ara araöğün

arkadaşlar aynı zamanda yemeğede geliyo,dünden kalan kırmızı mercimek çorbam var,mantarlı tavuk sote yapıcam,makarna yapıcam,yine bol yeşillik salata+turşu+yoğurt aslında taze fasulyemde var ama hepsi çok olur gibime geldi,daha kurabiyeler bitmedi onları bitirsinler demi ama

SendebenBendesen canım eşinle durumun için çok üzüldüm. Bazı erkekler boyle bencil ve sorumluluk alamadıkları için eşlerinden acısını çıkartıyor. Eş dediğin kötü günde, yaşlılıkta hayat arkadaşlığı demek. Gençliğimizle evlenin çift taraflı yıpranıyoruz , zamana meydan okuyamıyoruz. Bazı kadınlar doğuştan şanslı yesede kilo almıyor, bakmasada kendine yaşlanmıyor. Bazılarıda parayla guzelleşiyor. Ajda pekkan gibi bi kadınla omurmu geçer:) eş dediğin dilinden anlamalı , dertleşmeli , sohbet etmeli .. senin hayallerin ve isteklerin boylemi?böyle bi eşlemi evli olmak isterdin.. sorumlulukların var bunun bilincindesin bu sorumluluklardan en başıda çocuk!
Sen önce kendin için zayıfla , aynada kendini nasıl gormek istiyorsan oyle ol. Güzellik goreceli bir kavramdır ve çirkin kadın yoktur bu klişe ama gerçek. Eşlerimiz için tabiki bakımlı olmalıyız . Bakım derken benim için başta gelen bakım kişisel temizliktir. Sen nekadar 4/4lükte olsan eşinin karakteri bozuksa yine yapar.

Benim kilo almamın sebeplerinden 1.si geçirdiğim hastalık ve tedaviler..
2.si ise eşimin balıketli sevmesi. Zorla yedirdi durdu sanki ufak çocuğu nasıl annesi yedirir ayben oyleydik. Eşim buyuyen göbeğimi bile surekli sever o derece kilolu seviyor. Ben böyle mutlumu oldum ?hayır! Kocamı mutlu ederken benim yıllarım kilolarıma olan kompleksimle geçti. Aynalara , kıyafetlere , aktabalara herseye küsmüştüm. Hayatımda hiç kilolu olmadıgım için çok zoruma gidiyordu. Kendim için başladım diyete ve senden önceki topikteki arkadaşlar şahitti resmen benle savaş verdi zayıflamayım diye. Galibiyeti ben kazandım ve ozume dondum. Hergun ne giyecem diye kilolarımı gizlemeye çalışıp ağlıyodum. Şimdi ise magazada beden sormaktan çekinmiyorum ve istediğimi giyip kendimi izliyorum zevkle.. kiloluyum diye resim bile çekilmezdim mesela hep çocuklarımın tek resmi var yada belden yukarı kendimi gizleyip. Kendi kendime eşim mutlu oldun diye nekadar kötülük etmişim. Küllerimden doğdıium diyorum
Sıra sende , eşin için degil kendin için birşeyler yap. Erkekler nankör sen nekadar versen okadar isterler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…