GÜNAYDIN
akşam kestaneler meşhur sizin orda galiba
bizim oranın kestaneside gelmeye başlar yakında
benimde senden eksi yanım yok akşam
arkadaşıma gitiim hamsi ve bol salata yedim ekmeksiz
birde 4 sarma yedim
ondan önce işten geldiğimdede bahçeden koparılmış 2 incir yemiştim
Gece 1 i geçiyodu yattığımızda , eşim kurukaysı yiyordu banada sordu okadar açtımki yemekten sonra 7 saat geçmiş ve dünkü oğunlerim azdı yemedim. 50 kalori ne gerek var dedim direk yağa donuşuyor çünkü.. azcık sabır kilomuz çok degil istesek 1.5 ayda veririz.çok haklısın cnm ya akşam aslında önemli olan ama bizde akşam zıvanadan çıkıyoruz buna dur demek lazım
aslında çok değil ben 1 ay kendimi deneyeilsem bir
Günaydın kızlar
Akşam 5 deki paylaşımdan sonra birşey yemedim..
Sabah 8.00
Alkali 1 bardak su
8.15
1 kurukayısı
Yuruyuste tamam okuldan geldim şimdi kahvaltımı hazırlıyorum
Kızlar gun içindeki menuden ziyade akşamları çok önemli
Ben oğlen yemediğim halde akşam 1 dilim ekmekle çok basit geçiştiriyorum. Açlıktan karnım sallanıyor resmen ama acıkmadan diyet olmaz. 1 hafta deneyin 2. Haftada alışçak bunyeniz duzene. Bende kahvaltı hiç yapmazdım zaten kilo almamamın sebebi buydu çok duzensiz yerdim ne bulursam. Şimdi saatlerimde yemeye alışınca saatim gelene kadar idare ediyorum ama 4 demi yiyorum o saatte midem uyarı veriyor yada 9da kahvaltıya alıştığım için artık acıkıyorum yiyebiliyorum kahvaltımı. Akşamları çok acıkırsanız ıvır zıvır yerine 1 kase yoğurt yiyin yada sut ıçın tarçın serpip hem yağ yakımını hızlandırır hemde açlığınızı bastırır.
Bu aralar balık sezonu açıldığı için menulerinizde balık çok
Kızartma yapmadan fırında yapın istediğiniz kadar yiyin salatayla sakıncası yok ama kızartma olunca felaket kalorili oluyor ve balık kızartılınca omega degeri düşüyor
Küçük ayrıntılar aslında okadar onemliki
Gece 1 i geçiyodu yattığımızda , eşim kurukaysı yiyordu banada sordu okadar açtımki yemekten sonra 7 saat geçmiş ve dünkü oğunlerim azdı yemedim. 50 kalori ne gerek var dedim direk yağa donuşuyor çünkü.. azcık sabır kilomuz çok degil istesek 1.5 ayda veririz.
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
puf kötü olmuş bende dün kurabiye yedim
bu saate kadar neden bişey yemedin kendinimi cezalandırıyosun
Günaydın kızlar
Akşam 5 deki paylaşımdan sonra birşey yemedim..
Sabah 8.00
Alkali 1 bardak su
8.15
1 kurukayısı
Yuruyuste tamam okuldan geldim şimdi kahvaltımı hazırlıyorum
Kızlar gun içindeki menuden ziyade akşamları çok önemli
Ben oğlen yemediğim halde akşam 1 dilim ekmekle çok basit geçiştiriyorum. Açlıktan karnım sallanıyor resmen ama acıkmadan diyet olmaz. 1 hafta deneyin 2. Haftada alışçak bunyeniz duzene. Bende kahvaltı hiç yapmazdım zaten kilo almamamın sebebi buydu çok duzensiz yerdim ne bulursam. Şimdi saatlerimde yemeye alışınca saatim gelene kadar idare ediyorum ama 4 demi yiyorum o saatte midem uyarı veriyor yada 9da kahvaltıya alıştığım için artık acıkıyorum yiyebiliyorum kahvaltımı. Akşamları çok acıkırsanız ıvır zıvır yerine 1 kase yoğurt yiyin yada sut ıçın tarçın serpip hem yağ yakımını hızlandırır hemde açlığınızı bastırır.
günaydın canım
evet kestane meşhurdur,geçen sene eşimle 30 kg toplayıp yemiştik,pazardan aldıklarımızı saymıyorum bile,eşim çok sever, her akşam 1 kilo yapsan yemem demez
aman sorma yaaaaa
ama neyse normalde 1 saatte 5 km yürüyordum dün 6km yaptımm suç bastırdımm
aç değilim kahvaltım yanımdaa ama yiyesim yok gibii
hergün 1kg kastanemiii vay arkadaşş nasıl bu biz yılda bile 1kg yemeyizz
yiyesin yoksa zorlama o vakti gelince sana haber veriyo nasılsa
yaa öyle canım, sadece kestanede değil, kışın vazgeçilmezlerimizi sayayım;patlak mısır,meyva,kestane,balık bunların hastası her akşam çeşit çeşit meyva yemek ister, havalar azcık daha soğusun başlarım patlak mısır yapmaya, bitene kadar kestane ve balık evden eksik olmaz,yine iyi bile dayanıyorum ben
Paylaşımlarınla hergun burda olacaksan biz yonlendiririz :))kızlar günaydın
buraya da dahil olsam mı ki
yönlendirilmeye ihtiyacım var benim de
Ozaman daha masum şeylere yonel cnmdoğru söylüyosun,önemli olan akşamki menüler ama bizdede akşam gidip gelmeler çoktur, haftada 1 ya biri gelir ya biz gideriz,hal böyle oluncada ikramlardan kaçmak zorlaşıyor
Sen kimseyi dinleme canım, evde ufak guvecin yada borcamın yokmu hemen koy guvece , üstüne domates doğra tuz serp at fırına . Sen balığı kızartana kadar o pişer zatenbugün ne desen haklısın üstüne laf diyemem
dün akşam eşime dedim balığın birazını fırında yapayım diye,misafir gelcek ya bu seferlik de kızartalım kendimize yaparken sana fırına süreriz dedi
Ozaman oğunlerini böleceksin. Sık ve az ye canım saglık hersryden öndekaloriden ziyade ben hep şunu düşünürüm,yağ yakımını sağlayan leptin hormonu en son yedikten 4 saat sonra salgılanıyormuş ya bunun bozulmasını istemiyorum, çünkü ağzımıza bir lokma atınca leptin gidip yerine tekrar insülün salgılanıyomuş 1 lokma için tekrar 4 saat beklemek saçma olur diye düşünüyorum
ama bende mide sorunu var uzun süre açlıklarda reflümden dolayı yemek borumdaki yaram kanıyo ve ağzımdan kan geliyo, buna sebebiyet vermemek için çok uzun süreli aç kalmamam gerekiyo,yarada iyleşmedi idare ediyorum işte
Mısırı patlatırken minumum duzeyde yağla pişirirsen 1 bardak mısır =1 dilim ekmek. Akşam ekmek yemezsen rahatlıkla yiyebilirsinama düzen olmayınca saat geçtikçe başka şeylere saldırıyorummmmm
mısır patlamak bizim burda meşhurdur akşamları meyvede öyle ama hazırlamamaya çalışıyommm
çerez özellikle akşam oğlan hazırladı baya bakıştık yemememk için
Paylaşımlarınla hergun burda olacaksan biz yonlendiririz :))
Ozaman daha masum şeylere yonel cnm
Ceviz
Fındık
Gliserin gibi şeyler ..gittiğin yerde götür ben oyle yaptım , herkese diyette olduğumu soylediğim için bak diyette yiyor demesinler düşüncesiyle onlar ısrar ettikçe dahada kararlı oluyordum.hiç unutmuyorum diyetin ilkgünleri , kvalidemlerdeyiz ve oblar yemek yemeyi çok sever ne ararsan vardır evlerinde. Oyle bir yiyolarki doymayıp lahmacun soylediler. Benimde en dayanamadığım şeydir dokunmasa kahvaltıda bile yerim :)) ogun doymamıştım sadece salata yapmıştım ama yemedim. Kpederim dediki sen bu lahmacunu yemedinya gerçekten diyet yapıyormuşsun inandım vereceksin dedi. Sonuç 16 kilo verdimo an insanın yiyesi geliyot ama onlar yiyip bitirdikten sonra vay be mükemmelim 5 dakikalık damak zevki için bisürü kalori alacaktım diye teselli oldum hep..
Sen kimseyi dinleme canım, evde ufak guvecin yada borcamın yokmu hemen koy guvece , üstüne domates doğra tuz serp at fırına . Sen balığı kızartana kadar o pişer zaten
Ozaman oğunlerini böleceksin. Sık ve az ye canım saglık hersryden önde
Bendede reflü var ama tam tersi gece bişey yersem azıyor uyuyamıyorum. Erken yemeye başlayınca reflüde gitti. Seninki farklı yara varmış
Mısırı patlatırken minumum duzeyde yağla pişirirsen 1 bardak mısır =1 dilim ekmek. Akşam ekmek yemezsen rahatlıkla yiyebilirsin
Çerez olarak ;fındık , badem, ceviz üçlüsünü ara oğun olarak yiyebilirsin
Paylaşımlarınla hergun burda olacaksan biz yonlendiririz :))
Ozaman daha masum şeylere yonel cnm
Ceviz
Fındık
Gliserin gibi şeyler ..gittiğin yerde götür ben oyle yaptım , herkese diyette olduğumu soylediğim için bak diyette yiyor demesinler düşüncesiyle onlar ısrar ettikçe dahada kararlı oluyordum.hiç unutmuyorum diyetin ilkgünleri , kvalidemlerdeyiz ve oblar yemek yemeyi çok sever ne ararsan vardır evlerinde. Oyle bir yiyolarki doymayıp lahmacun soylediler. Benimde en dayanamadığım şeydir dokunmasa kahvaltıda bile yerim :)) ogun doymamıştım sadece salata yapmıştım ama yemedim. Kpederim dediki sen bu lahmacunu yemedinya gerçekten diyet yapıyormuşsun inandım vereceksin dedi. Sonuç 16 kilo verdimo an insanın yiyesi geliyot ama onlar yiyip bitirdikten sonra vay be mükemmelim 5 dakikalık damak zevki için bisürü kalori alacaktım diye teselli oldum hep..
Sen kimseyi dinleme canım, evde ufak guvecin yada borcamın yokmu hemen koy guvece , üstüne domates doğra tuz serp at fırına . Sen balığı kızartana kadar o pişer zaten
Ozaman oğunlerini böleceksin. Sık ve az ye canım saglık hersryden önde
Bendede reflü var ama tam tersi gece bişey yersem azıyor uyuyamıyorum. Erken yemeye başlayınca reflüde gitti. Seninki farklı yara varmış
kız seni gördükçe hırsım geliyo maşallah sana yaaKızlarr 61.5 im
11 günde 3 kilopazartesiye kadar stebil kalırım işallah..çünkü h.sonu annemde olacam duzenim bozulcak. Sabah yuruyusu bana çok iyi geliyordu..geçen haftasonuda kvalidemdeydim az yesemde bozulmuştu duzenim ve fazla gelmiştim
kız seni gördükçe hırsım geliyo maşallah sana yaa
fotoğrafın varmı?yüzünü/kafanı kapatıp burdan yada özelden paylaşırmısın?
Gönderdim cnmkız seni gördükçe hırsım geliyo maşallah sana yaa
fotoğrafın varmı?yüzünü/kafanı kapatıp burdan yada özelden paylaşırmısın?
Evet cnm, uyarı için yazıyoruzelbetteeeee
anladığım kadarıyla yediklerinizi saati ile birlikte toplu olarak yazıyorsunuz
akşam yemeğinden hemen sonra rapor vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?