canım dikkat et,1 mandalina falan ye,sıcak tut kendini,evi güzel havalandır,bide başka iş yapma bugün yorma kendiniGripmi olcam bilmiyorum bi kırgınlık var. Canım bişey istemiyor ..ara çay içtim içim ısınsın diye. Çok uşuyorum ya hava bırden degişti ..
Yatsam yatarım ama salmayım kendimi dedim ve çocukların kışlıklarını ayarladım , dolabı boşalttım. Sıra bizimkinde ama bugunluk yeter artık. Ustume bişey olmuyor uzun surecek ayarlamam. Zayıflamakta bi yandan kötü kıyafet alamıyorum. Hedefim daha var alsam bollaşcak , dar alsam şuan kasacak.. ama olsun ya herseye deger..hele denedikçe eskileri bol geldikçe nasıl mutlu oluyorum
ya sorma evde kalsam süper bir menü olcaktıda eltim işi bozdugerçekten enterasan bünyen var mış2 gün yememeğe 2 kilo kesin giderdi benim
benim yemek yemem bir hobi
yemek yemeğe aşığım
waffle ohhh mis afiyet olsun kaçamak iyidir iyi
afiyet olsun
ekmeği biraz fazla kaçırmışsın, bende sabah ekmek yemiyim ceviz yiyim diye dün 10 kilo kabuklu ceviz aldımgünaydınlar
kahvaltımı da yazayım ;
sabah : şekersiz çay
3 dlm çavdar ekmeği
domates salata
5 zeytin
1 üçgen peynir
bugün yumurta haşlamadık yiyemedim
arada yapmadım daha
öğle hiç ekmek yemem normalde işyerinde yemek çeşidi bol ekmek yiyesim gelmiyorekmeği biraz fazla kaçırmışsın, bende sabah ekmek yemiyim ceviz yiyim diye dün 10 kilo kabuklu ceviz aldım
yumurtada aslında hergün yense iyi bişey de bazen bıkkınlıkta geliyo açıkcası,menün genel olarak güzel
öğle hiç ekmek yemem normalde işyerinde yemek çeşidi bol ekmek yiyesim gelmiyor
akşamda yemem heralde böylelikle dengeleyim
günlük 3 dlm ekmek yeme hakkım var
kim verdiyse bu hakkı bana
kızlar ben bu sabah tartıda 1 kilo fazla çıktım
ölüccem kahrıma adet günümdeyim ondan olabilir mi
kızlar bugünkü sabah ve öğlen menüm
Sabah (saat 07:45)
* 0,5 dilim ekmek
1 yumurta
* 3 ceviz
* peynir
* domates/salatalık
* maydanoz/roka
* bardak şekersiz çay
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* kapuska yemeği
* yoğurt
Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 4 kaşık yoğurt
* 1 çay kaşığı tarçın
* 1 elma
akşama yumurtalı ekmekli kahvaltı tarzı düşünüyorum,çünkü yarın yemeğe misafirim gelcek balık yapıcam yemekler ziyan olmasın diye
ben bugün sabah yarım dilim ekmek yedim,başkada yemedim, akşam 1 tane yumurtalı ekmek yesem olur mu?
olmaz mı ya olur tabi beyaz ekmek olmasın ama
öğün güzel bizimde yarın balık günümüz bende akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum
taze fasulkye yapasım varda kalır diye karar veremedim.
bu saçma yemek menüleri bizdede çıkıyor malesef bende makarna yerine kızartmayı seçiyorumöğle yemeğim:
yarım kase çorba
yoğurtlu kızartma
şimdide çayımı içiyorum
kızartma olmaması gerek biliyorum ama bide makarna vardı
onu yemesem onu yicektim
Bence bi dahakine makarnayı kızartmaya tercih etmelisin. Makarna sanıldığı kadar kötü değil hele ki kızartmaya göre hiç kötü değilöğle yemeğim:
yarım kase çorba
yoğurtlu kızartma
şimdide çayımı içiyorum
kızartma olmaması gerek biliyorum ama bide makarna vardı
onu yemesem onu yicektim
hadi yaa bende hep kızartmayı tercih ediyorumBence bi dahakine makarnayı kızartmaya tercih etmelisin. Makarna sanıldığı kadar kötü değil hele ki kızartmaya göre hiç kötü değil
bu saçma yemek menüleri bizdede çıkıyor malesef bende makarna yerine kızartmayı seçiyorumaslında hiç istemiyorum ama mecbur (aslında içimden geçende ohh nede güzeldi )
Bence bi dahakine makarnayı kızartmaya tercih etmelisin. Makarna sanıldığı kadar kötü değil hele ki kızartmaya göre hiç kötü değil
Kızlarr tartıldım 61.9 ummmben pzrt için hedef koymuştum ama hızlı gittim işallah boyle giderim 10 gunde 64.4 den 61.9a indim..2.5 kilo super
Oğlen yemedim iştahım yok
Kahvaltım hala yarım duruyor bitmedi.
Oğlene doğru türkkahvesi içtim.
4 gibide arkadaşım gelecek ondan bahsedeyimburayıda okuyor uye degil hiç sevmem kendisini :)) çalıştıgı için oğlunu ben alıyorum okuldan ,oda 4e doğru geliyor beraber yiyoruz. Akşamı onla yiyip bidaha yemiyorum.
Sagol canım.canım dikkat et,1 mandalina falan ye,sıcak tut kendini,evi güzel havalandır,bide başka iş yapma bugün yorma kendini
kıyafet alma sakın ben aldım,eskimeden vermek zorunda kaldımşimdi zaten kış pek bi yere çıkılmıyo çıkılsada üzerimizde montlar, accıcık idare etmek en güzeli hem sen maşallah azimlisin kısa sürede hedefe varırsın,ocakta kıyamet indirimler başlıyo o zaman alırsın bişeyler
Sagol canım.canım dikkat et,1 mandalina falan ye,sıcak tut kendini,evi güzel havalandır,bide başka iş yapma bugün yorma kendini
kıyafet alma sakın ben aldım,eskimeden vermek zorunda kaldımşimdi zaten kış pek bi yere çıkılmıyo çıkılsada üzerimizde montlar, accıcık idare etmek en güzeli hem sen maşallah azimlisin kısa sürede hedefe varırsın,ocakta kıyamet indirimler başlıyo o zaman alırsın bişeyler
derde gellllSagol canım.
Geçen senede mont almadım busenede idare etcem..ayaklarım bile ufaldı 37 giyiyordum 36 ayagımdan çıkıyor..alyanslarım olmuyor yururken bile duşuyor elimden :) zayıflamakta masraf ya:)
Valla en dayanamadıüım şey lahmacundur ki yanımda lahmavun yerlerken ben marul kemiriyodum:) bana uymayan bişey mi var karnım açda olsa yememeyi tercih ediyorum. Bıktım kilodan artık toptan bitsin şu diyet istiyorum. Koruma doneminde başarılıyım o yuzden korkmuyorum.vay bee 10 gündürde yerimde sayıyorum iyimi
sen baya erken kapatıyosun dükkanı ne güzel, ben işten eve gidesiye yemek yapıp sofra kurasıya 6,30-7 oluyo yemek
arkadaşına selam söyleafiyet olsun size ,yanlız ne güzel işi varmış öyle 4 e doğru evde oluyo demek
kendini nasıl hissediyosun biraz düzeldin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?