16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kızlar gunaydın
Bugun geç kalıyoduk okula uyanamadım. Kahvaltım hazır şimdi ilk öğünümü yiyorum sadece su içtim 8.30 da.
Yazmaktansa boyle daha iyi geldi

Kahvaltıdan sonra bakacam geçmişe
Hadi afiyet olsun hepimize

çok güzel,peyniri biraz daha artırabilirsin,afiyet olsun

Öyle değil canım ya şimdi su ve pekmez 3 lokma ekmek yedim onlar beynime tokluk sinyallerini gönderdiler 1 saat sonra ana yemeğe geçtim böylelikle fazlaya kaçmadım kendime nasıl plan kurmusum
Guzel plan :) şeker var ama hurma gibi saf şeker oldugu için madum geldi bana . Peki sonra naptın yaz bakim :))

Begüm tam son cumleyi görene kadar way irade saglamlaşmış bana rakip geliyor derken o kırmızı wafel gözümü yaktı valla simleyler çıkmıyo nolduysa ama sen merdaneli olanı anla :)

Spor ve yemek güzel boyle devamm

kızlar şimdi show tv de zahide yetişin programına karatay hoca katlıyor,haydi tv başına
Ay ben okadına sadece gülüyorum ya

maşallah gerçekten hırslısın,sen tez zamanda hedefe ulaşıp bizi orda bekliycen bu gidişle
agzından bal damlıyorr

anladım ben onu benden rakip olmaz,hiç sanmam
ben seviyorum karatay hocayı

ah herşeye uyuyorumda tartı gram oynamıyorrrrr

ana yemekte ne yedin?? bide saat kaçta yedin?

Guzel plan :) şeker var ama hurma gibi saf şeker oldugu için madum geldi bana . Peki sonra naptın yaz bakim :))

Dün yazmıştım ama arada kaçmış aksam ki menum Nohutlu kemik haşlama ve tursu .
Akşam hani su pekmez falan yemistim ondan bir saat sonra gayet makul miktarlarda yedim haslamayi eğer ilk onlarla baslasaydim etçil olan ben dunyayı indirirdim mideme iyı oldu.
Aşırı kaçmadım.

Oo iyi gitmişsin hemde oruçluyken helall sana

ah herşeye uyuyorumda tartı gram oynamıyorrrrr
Canım ben aylarca durakladım ama pes etme biyerde kilit kırılıyor.
Birde kendimden ornek vereyim,
Benim ortalama kaldığım kilo hep 73 dü. Üstünü alsamda 73e inmem kolay oluyordu. 73 altına inmem çok zor oldu uzun süren duraklama yaşadım ve bi anda duraklamadan sonra hızlıca 70 e indim. Bu seferde 70 altına inemedim 69.9a razıydım. Bazen yıldım ama pes etmedim ve bi anda 67 oldum
Sonra ise 61 sınırım oldu. Diyeti bıraktım ve en fazla 3 kilo aldım ama onu kolay verdim. Şimdide 60.9 a razıyım bakalım nekadar surecek:)

BENDE nerdeyse bir bir bucuk yıldır 67 ile 70 arası gidiyorumm bakalım benimde kırılacak bir noktam var ozamannn

Gripmi olcam bilmiyorum bi kırgınlık var. Canım bişey istemiyor ..ara çay içtim içim ısınsın diye. Çok uşuyorum ya hava bırden degişti ..
Yatsam yatarım ama salmayım kendimi dedim ve çocukların kışlıklarını ayarladım , dolabı boşalttım. Sıra bizimkinde ama bugunluk yeter artık. Ustume bişey olmuyor uzun surecek ayarlamam. Zayıflamakta bi yandan kötü kıyafet alamıyorum. Hedefim daha var alsam bollaşcak , dar alsam şuan kasacak.. ama olsun ya herseye deger..hele denedikçe eskileri bol geldikçe nasıl mutlu oluyorum

gerçekten enterasan bünyen var mış 2 gün yememeğe 2 kilo kesin giderdi benim
benim yemek yemem bir hobi
yemek yemeğe aşığım

waffle ohhh mis afiyet olsun kaçamak iyidir iyi

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…