çok güzel,peyniri biraz daha artırabilirsin,afiyet olsunEki Görüntüle 1890539 kızlar gunaydın
Bugun geç kalıyoduk okula uyanamadım. Kahvaltım hazır şimdi ilk öğünümü yiyorum sadece su içtim 8.30 da.
Yazmaktansa boyle daha iyi geldi
Kahvaltıdan sonra bakacam geçmişe
Hadi afiyet olsun hepimize
Sagolmcanmçok güzel,peyniri biraz daha artırabilirsin,afiyet olsun
maşallah gerçekten hırslısın,sen tez zamanda hedefe ulaşıp bizi orda bekliycen bu gidişleSagolmcanm
Bitiremedim bile herseyin yarısını yedim,kalanıda oğlen yicem ayırdım
Guzel plan :) şeker var ama hurma gibi saf şeker oldugu için madum geldi bana . Peki sonra naptın yaz bakim :))Öyle değil canım ya şimdi su ve pekmez 3 lokma ekmek yedim onlar beynime tokluk sinyallerini gönderdiler 1 saat sonra ana yemeğe geçtim böylelikle fazlaya kaçmadım kendime nasıl plan kurmusum
Begüm tam son cumleyi görene kadar way irade saglamlaşmış bana rakip geliyor derken o kırmızı wafel gözümü yaktı valla simleyler çıkmıyo nolduysa ama sen merdaneli olanı anla :)kızlar günaydın,dünkü tam liste yemek menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
1 incir
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* roka/maydanoz
Ara Öğün (saat 09:50)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* 2 dilim rosto köfte
* cacık
* 1 yemek kaşığı patates püresi
Ara Öğün (saat 15:45)
* 4 ceviz
Akşam (saat 18:30)
* tarhana çorbası
* kabak yemeği
* yeşillik salata
Son Öğün (saat 22:00)
* waffel
bu son öğün olmadı biliyorum ama eltim çağırdı,size waffle yapıyorum gelin diye,davete icap etmek gerekir diye bizde gittiktabi iyi halt ettik yedik waffle ları geldik
Spor ve yemek güzel boyle devammGünaydın kızlarrrrrr
dry_ik bende senin gibi çok zor kilo veriyorum ama inatlada devam etmeye çalışıyorum biliyorum salarsam daha fazla olucammmmmm
Aynen canım salma çünkü zor verdiğim gibi hızlı alıyorum
begum75 cnm wafle olmamış diyecem ama yemişsin artık yapacak birşey yokkkk
ben dün 5,5 km yürüdüm yinee
akşam menü:
3 yk kıymalı makarna
1 kepçe yoğurt çorbası +salata
ara: 1 bardak süt
sabah kahvaltı
2 dilim t.b ekmeği arası peynir +ceviz+biber+beyaz çay ,
Ay ben okadına sadece gülüyorum yakızlar şimdi show tv de zahide yetişin programına karatay hoca katlıyor,haydi tv başına
maşallah gerçekten hırslısın,sen tez zamanda hedefe ulaşıp bizi orda bekliycen bu gidişle
anladım ben onuGuzel plan :) şeker var ama hurma gibi saf şeker oldugu için madum geldi bana . Peki sonra naptın yaz bakim :))
Begüm tam son cumleyi görene kadar way irade saglamlaşmış bana rakip geliyor derken o kırmızı wafel gözümü yaktı valla simleyler çıkmıyo nolduysa ama sen merdaneli olanı anla :)
Spor ve yemek güzel boyle devamm
Ay ben okadına sadece gülüyorum ya
agzından bal damlıyorr
kızlar şimdi show tv de zahide yetişin programına karatay hoca katlıyor,haydi tv başına
Guzel plan :) şeker var ama hurma gibi saf şeker oldugu için madum geldi bana . Peki sonra naptın yaz bakim :))
Begüm tam son cumleyi görene kadar way irade saglamlaşmış bana rakip geliyor derken o kırmızı wafel gözümü yaktı valla simleyler çıkmıyo nolduysa ama sen merdaneli olanı anla :)
Spor ve yemek güzel boyle devamm
Ay ben okadına sadece gülüyorum ya
agzından bal damlıyorr
ana yemekte ne yedin?? bide saat kaçta yedin?
Guzel plan :) şeker var ama hurma gibi saf şeker oldugu için madum geldi bana . Peki sonra naptın yaz bakim :))
Oo iyi gitmişsin hemde oruçluyken helall sanaDün yazmıştım ama arada kaçmış aksam ki menum Nohutlu kemik haşlama ve tursu .
Akşam hani su pekmez falan yemistim ondan bir saat sonra gayet makul miktarlarda yedim haslamayi eğer ilk onlarla baslasaydim etçil olan ben dunyayı indirirdim mideme iyı oldu.
Aşırı kaçmadım.
Canım ben aylarca durakladım ama pes etme biyerde kilit kırılıyor.ah herşeye uyuyorumda tartı gram oynamıyorrrrr
Canım ben aylarca durakladım ama pes etme biyerde kilit kırılıyor.
Birde kendimden ornek vereyim,
Benim ortalama kaldığım kilo hep 73 dü. Üstünü alsamda 73e inmem kolay oluyordu. 73 altına inmem çok zor oldu uzun süren duraklama yaşadım ve bi anda duraklamadan sonra hızlıca 70 e indim. Bu seferde 70 altına inemedim 69.9a razıydım. Bazen yıldım ama pes etmedim ve bi anda 67 oldum
Sonra ise 61 sınırım oldu. Diyeti bıraktım ve en fazla 3 kilo aldım ama onu kolay verdim. Şimdide 60.9 a razıyım bakalım nekadar surecek:)
Ozaman sende benim gibi 67 barajda zorlanıp birden ineceksin tatlım yeterki pes etmeBENDE nerdeyse bir bir bucuk yıldır 67 ile 70 arası gidiyorumm bakalım benimde kırılacak bir noktam var ozamannn
Ozaman sende benim gibi 67 barajda zorlanıp birden ineceksin tatlım yeterki pes etme
gerçekten enterasan bünyen var mış2 aya yakın arkadaşımla salonda spor yaptık ve benim kilo vermem durdu bu donemde :)) çok enteresan bi bunyem var :)) mesela ben çok sık hasta olurum geçen aydı sanırım hem ishal hem kusma 2 gun surdu ve su bile içmedim çünkü bardak görünce bile çıkartıyodum tiksinip . Sonuç 2 gun sonunda tartıldım ve 3 kilo fazla geldim:))))) hem içim boşalmış hem yememişim verdim derken almışım:)
kızlar günaydın,dünkü tam liste yemek menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
1 incir
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* roka/maydanoz
Ara Öğün (saat 09:50)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* 2 dilim rosto köfte
* cacık
* 1 yemek kaşığı patates püresi
Ara Öğün (saat 15:45)
* 4 ceviz
Akşam (saat 18:30)
* tarhana çorbası
* kabak yemeği
* yeşillik salata
Son Öğün (saat 22:00)
* waffel
bu son öğün olmadı biliyorum ama eltim çağırdı,size waffle yapıyorum gelin diye,davete icap etmek gerekir diye bizde gittiktabi iyi halt ettik yedik waffle ları geldik
Eki Görüntüle 1890539 kızlar gunaydın
Bugun geç kalıyoduk okula uyanamadım. Kahvaltım hazır şimdi ilk öğünümü yiyorum sadece su içtim 8.30 da.
Yazmaktansa boyle daha iyi geldi
Kahvaltıdan sonra bakacam geçmişe
Hadi afiyet olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?