16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

ama işyerindeyim yanımda bi elma var

çay içiyorum o bitsin onu yemeği düşünüyorum

birde adet dönemimdeym fenalardayım
hee o başka özel dönem deyince dağlar duramaz karşımızda :KK70:
bide tabi işyeri faktörü,ben tuzluklarda birine tarçın koyup işyerime getirdim,arada yoğurda süte koyup yiyiyorum

Slm kızlarrr
Çok yoğun ve yorucu bir gundu öldüm bittim:ruh:
3 kere okula gidip geldim
Bu arada 2 misafirim oldu ki biri misafir degil candan en sevdiğim arkadaşım hergun geliyor :) ben kahveye emrivaki yaptılar komşuya gittim
Çok saglıksız beslenmeli ve bol kalori harcamalıydı benim için. 7000 adım atmışım uzun zamandan sonra..
Kilomsaaa 62.2 kızlarrr:rapci:dun 63.3 düm :oha:işallah pazartesi 61.9 da olsa 61lere inecem:dua:

Menum çok az ama kurufasulye yiyemediğim ve açlıktan zor durduğum için hemen hazırlancak şeyi yaptım o yuzden saglıksız demeyin:dondurma:

Sabahtan sonra yediğim
Toplantı çıkışı 2si 1 arada kahve
1 gibi şekersiz türkkahvesi

3.kez okula gittim donuşte;
1 saat kadar önce 1.5 dilim çavdar ekmeği
Cay
zeytin
Domates
Peynir
Bu arada bu akşam yemeği yerine geçti çünkü 5 i geçirmiyorum

Geçmişe bakacam şimdi umarım sizde frenler bozulmamıştır:)

O kadar paket gıda yedikten sonra tabi zorlanacagim canım ama göze aldim..
Yumurta Protein vitamin
Süt protein kalsiyum
Pekmez vitamin beynin yakıtı glikoz iceriyordu gece yedigim.
Allah kabul etsin canım

kızlar bugünkü ilk yarı yemek listem

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 1 incir
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* roka/maydanoz

Ara Öğün (saat 09:50)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* 2 dilim rosto köfte
* cacık
* 1 yemek kaşığı patates püresi

akşama dünden kalan tarhana çorbam ve kabak yemeğim var,yanınada bol yeşillikli salata yaparım
evdekilere ek olarak belki bişeyler daha yapabilirim:KK64:
Bence çok iyi akşama ilave yapma:super:

Slm kızlarrr
Çok yoğun ve yorucu bir gundu öldüm bittim:ruh:
3 kere okula gidip geldim
Bu arada 2 misafirim oldu ki biri misafir degil candan en sevdiğim arkadaşım hergun geliyor :) ben kahveye emrivaki yaptılar komşuya gittim
Çok saglıksız beslenmeli ve bol kalori harcamalıydı benim için. 7000 adım atmışım uzun zamandan sonra..
Kilomsaaa 62.2 kızlarrr:rapci:dun 63.3 düm :oha:işallah pazartesi 61.9 da olsa 61lere inecem:dua:

Menum çok az ama kurufasulye yiyemediğim ve açlıktan zor durduğum için hemen hazırlancak şeyi yaptım o yuzden saglıksız demeyin:dondurma:

Sabahtan sonra yediğim
Toplantı çıkışı 2si 1 arada kahve
1 gibi şekersiz türkkahvesi

3.kez okula gittim donuşte;
1 saat kadar önce 1.5 dilim çavdar ekmeği
Cay
zeytin
Domates
Peynir
Bu arada bu akşam yemeği yerine geçti çünkü 5 i geçirmiyorum

Geçmişe bakacam şimdi umarım sizde frenler bozulmamıştır:)
hiç yemek yok gibi bugünde
sağlığı da geçtim de nasıl ayakta duruyorsun bu tempoda ağzım açık :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

hiç yemek yok gibi bugünde
sağlığı da geçtim de nasıl ayakta duruyorsun bu tempoda ağzım açık :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Ben inatçıyım dedim cnm. İstediğim zaman açlıktan ölsemde dayanıyorum ve vermeye kilitleniyorum. Sizin menulerde bana çok geliyor yani sizin diyet menuleriniz benim normal yemem gibi.. benim metobolizmam çok yavaş çalışıyor bunu diyetisyenimde soylemişti o yuzden diyetimi haftada 1 degiştirşp değişik tarifler veriyodu bitkisel.. çok kısmadan veremiyorum bunu ilkk de biliyor önceki topikten

Ben inatçıyım dedim cnm. İstediğim zaman açlıktan ölsemde dayanıyorum ve vermeye kilitleniyorum. Sizin menulerde bana çok geliyor yani sizin diyet menuleriniz benim normal yemem gibi.. benim metobolizmam çok yavaş çalışıyor bunu diyetisyenimde soylemişti o yuzden diyetimi haftada 1 degiştirşp değişik tarifler veriyodu bitkisel.. çok kısmadan veremiyorum bunu ilkk de biliyor önceki topikten
anladım normalde bu menülerle ben spor la destekleyebilsem verririm rahatlıkla
benim metabolizma hızlı çalışıyor
ama spor yapamıyorum

anladım normalde bu menülerle ben spor la destekleyebilsem verririm rahatlıkla
benim metabolizma hızlı çalışıyor
ama spor yapamıyorum
2 aya yakın arkadaşımla salonda spor yaptık ve benim kilo vermem durdu bu donemde :)) çok enteresan bi bunyem var :)) mesela ben çok sık hasta olurum geçen aydı sanırım hem ishal hem kusma 2 gun surdu ve su bile içmedim çünkü bardak görünce bile çıkartıyodum tiksinip . Sonuç 2 gun sonunda tartıldım ve 3 kilo fazla geldim:))))) hem içim boşalmış hem yememişim verdim derken almışım:)

Ben dry in bir hayranıyım arkadaşlar kim ne derse desin.
Masallah:KK68:

Dry cim zaman daralıyor kizlar bana acıdı gece az yedim diye yorum yapmadilar :KK48:aksam yemegi için ne yapsam ki midem dehşet genislemis bende şu an dehşet açım ama korkuyorum da artık :KK64:

Back