Ben dry in bir hayranıyım arkadaşlar kim ne derse desin.
Masallah
Dry cim zaman daralıyor kizlar bana acıdı gece az yedim diye yorum yapmadilaraksam yemegi için ne yapsam ki midem dehşet genislemis bende şu an dehşet açım ama korkuyorum da artık
Pekmezden once çorba içseydin ya kız. Pekmez kan şekerini aniden yukseltebilir. Bende pekmez yiyebilsem keşke annem yapıyor duttan misgibi organik ama sevemedim gitti3 bardak ılık su
3 lokma ile pekmez bandım bekliyorum ana yemeye geçmek için
Waoww helal kızBen birkaç lokma kıymalı saç kavurma yedim. Eskisi gibi dibini görüp çatlayana kadar yemedim tadına baktım gibi oldu
Maşallah ya sana huc bisey yemiyorsun . Evde ben yemegi azaltinca bile yemek duzenimiz bi tuhaf oldu. Kizim ve esimi yalniz birakiyorum gibi geliyor onlarla oturup kalkıyorum sofraya öyle olunca da insan yiyor . Ben de 10 bin adım attım bugün tek artım olduSlm kızlarrr
Çok yoğun ve yorucu bir gundu öldüm bittim
3 kere okula gidip geldim
Bu arada 2 misafirim oldu ki biri misafir degil candan en sevdiğim arkadaşım hergun geliyor :) ben kahveye emrivaki yaptılar komşuya gittim
Çok saglıksız beslenmeli ve bol kalori harcamalıydı benim için. 7000 adım atmışım uzun zamandan sonra..
Kilomsaaa 62.2 kızlarrrdun 63.3 düm işallah pazartesi 61.9 da olsa 61lere inecem
Menum çok az ama kurufasulye yiyemediğim ve açlıktan zor durduğum için hemen hazırlancak şeyi yaptım o yuzden saglıksız demeyin
Sabahtan sonra yediğim
Toplantı çıkışı 2si 1 arada kahve
1 gibi şekersiz türkkahvesi
3.kez okula gittim donuşte;
1 saat kadar önce 1.5 dilim çavdar ekmeği
Cay
zeytin
Domates
Peynir
Bu arada bu akşam yemeği yerine geçti çünkü 5 i geçirmiyorum
Geçmişe bakacam şimdi umarım sizde frenler bozulmamıştır:)
Sagol canım..Maşallah ya sana huc bisey yemiyorsun . Evde ben yemegi azaltinca bile yemek duzenimiz bi tuhaf oldu. Kizim ve esimi yalniz birakiyorum gibi geliyor onlarla oturup kalkıyorum sofraya öyle olunca da insan yiyor . Ben de 10 bin adım attım bugün tek artım oldu
Ay benim sıpa 1 buçuktan once uyumazdi şimdi zorla 11 de hep beraber yatağa geçiyoruz. Uyumamak için sürekli bahane uydurur. Eşimde 5 buçukta geliyor 7 gibi istiyor yemeği genelde. Ben de yemeği o saate göre yapıyorum soğumasın diyeSagol canım..
Eşim 9 gibi evde oluyor ve çocukları 9 da yatırdığım için erken yediriyorum. Eşimede tepside hazırlayıp salona getiriyorum.
İlk başlarda diyet yapmama karşıydı ama şimdi tam destek bana sen ozenme bakna yada yanımda durma diyor ama dayanıyorum valla mis gibi :))
Eğer erken gelirseki 1 ay oncesine kadar oyleydi. O donemlerdede onlarla sofraya oturuyodum çünkü ben çocukları oyle yetiştirdim aile sofrası ozeldir. Yoğurt veya boş yağsız salata yıyorum ailecek oldugumuzda
Uyku yonunden çok çektim 2 çocuktanda. Oğlum 8 ,kızım 4 yaşında ve bu sene duzene girdiler. Bundan bikaçay oncesine kadar 4 kişi 1 yatakta yatıyoduk yani halim içler acısıydı ama çok şükür maşallah insan gibi yatagımda kocamla ıkımız uyuyoruz..Ay benim sıpa 1 buçuktan once uyumazdi şimdi zorla 11 de hep beraber yatağa geçiyoruz. Uyumamak için sürekli bahane uydurur. Eşimde 5 buçukta geliyor 7 gibi istiyor yemeği genelde. Ben de yemeği o saate göre yapıyorum soğumasın diye
Öyle değil canım ya şimdi su ve pekmez 3 lokma ekmek yedim onlar beynime tokluk sinyallerini gönderdiler 1 saat sonra ana yemeğe geçtim böylelikle fazlaya kaçmadım kendime nasıl plan kurmusumPekmezden once çorba içseydin ya kız. Pekmez kan şekerini aniden yukseltebilir. Bende pekmez yiyebilsem keşke annem yapıyor duttan misgibi organik ama sevemedim gitti
ana yemekte ne yedin?? bide saat kaçta yedin?Öyle değil canım ya şimdi su ve pekmez 3 lokma ekmek yedim onlar beynime tokluk sinyallerini gönderdiler 1 saat sonra ana yemeğe geçtim böylelikle fazlaya kaçmadım kendime nasıl plan kurmusum
Maşallah ya sana huc bisey yemiyorsun . Evde ben yemegi azaltinca bile yemek duzenimiz bi tuhaf oldu. Kizim ve esimi yalniz birakiyorum gibi geliyor onlarla oturup kalkıyorum sofraya öyle olunca da insan yiyor . Ben de 10 bin adım attım bugün tek artım oldu
benimki aktar kadar olmasada kendi çapımda 1 çekmeceyi doldurdumbenim çekmecede aktar gibiii
Günaydın kızlarrrrrr
dry_ik bende senin gibi çok zor kilo veriyorum ama inatlada devam etmeye çalışıyorum biliyorum salarsam daha fazla olucammmmmm
begum75 cnm wafle olmamış diyecem ama yemişsin artık yapacak birşey yokkkk
ben dün 5,5 km yürüdüm yinee
akşam menü:
3 yk kıymalı makarna
1 kepçe yoğurt çorbası +salata
ara: 1 bardak süt
sabah kahvaltı
2 dilim t.b ekmeği arası peynir +ceviz+biber+beyaz çay ,
olmadı olmadıyerkende vicdan yaptım ama ilk defa yedim (gerçi evde yaptığımız krebin azcık şekerli olanı üstündekilerde bildiğimiz tadlar öyle aman amanda farklı bişey değilmiş)
maşallah sendede çeşit çeşit çaylar var,seviyosun farklı çayları
sporun süperakşam yemeğinde gayet makul,afiyet olsun
bende başlayamadım gitti,yarın akşamda arkadaşlar yemeğe gelcek,belki bu akşam yaparımben siyah çay pek içmiyorum doktor bir yasakladı ondan sonra içmedim çok nadır içerim hafta 1-2 bardak ancaa
o yüzdem tercihim beyaz çay+yeşilçay+adaçayı+mistik başka da yokkk
valla spora sürüne sürüne gidiyorum sonra da iyi ki gitmişim diyorummmm
bende başlayamadım gitti,yarın akşamda arkadaşlar yemeğe gelcek,belki bu akşam yaparım
bende siyah çayı pek bi severim ama demir hapına başlayalı azalttım,gündüz içip akşam içmiyorum ama dün akşam içtim misafirliktehapıda sabah 5,30 da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?