16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Ben dry in bir hayranıyım arkadaşlar kim ne derse desin.
Masallah

Dry cim zaman daralıyor kizlar bana acıdı gece az yedim diye yorum yapmadilar aksam yemegi için ne yapsam ki midem dehşet genislemis bende şu an dehşet açım ama korkuyorum da artık

Sagol canımmmm
Ben oruçlu olsam canım ne istiyorsa onu yerdim
Mesela gunluk 3 dilim ekmek hakkım var onu geçmeden karşılığı olarak ne düşüyosa yerdim(pilav makarna dahil )

Abartmadan
Az yaglı
Az porsiyon

Başta çorbayla başla ve 2. Yemege hemen geçme, kalkıp 5 dk oyalan oyle otur 2.yemegini ye bak nasıl iştahın kırılacak

Maşallah ya sana huc bisey yemiyorsun . Evde ben yemegi azaltinca bile yemek duzenimiz bi tuhaf oldu. Kizim ve esimi yalniz birakiyorum gibi geliyor onlarla oturup kalkıyorum sofraya öyle olunca da insan yiyor . Ben de 10 bin adım attım bugün tek artım oldu

Sagol canım..
Eşim 9 gibi evde oluyor ve çocukları 9 da yatırdığım için erken yediriyorum. Eşimede tepside hazırlayıp salona getiriyorum.
İlk başlarda diyet yapmama karşıydı ama şimdi tam destek bana sen ozenme bakna yada yanımda durma diyor ama dayanıyorum valla mis gibi :))
Eğer erken gelirseki 1 ay oncesine kadar oyleydi. O donemlerdede onlarla sofraya oturuyodum çünkü ben çocukları oyle yetiştirdim aile sofrası ozeldir. Yoğurt veya boş yağsız salata yıyorum ailecek oldugumuzda

Ay benim sıpa 1 buçuktan once uyumazdi şimdi zorla 11 de hep beraber yatağa geçiyoruz. Uyumamak için sürekli bahane uydurur. Eşimde 5 buçukta geliyor 7 gibi istiyor yemeği genelde. Ben de yemeği o saate göre yapıyorum soğumasın diye

Uyku yonunden çok çektim 2 çocuktanda. Oğlum 8 ,kızım 4 yaşında ve bu sene duzene girdiler. Bundan bikaçay oncesine kadar 4 kişi 1 yatakta yatıyoduk yani halim içler acısıydı ama çok şükür maşallah insan gibi yatagımda kocamla ıkımız uyuyoruz..

7 ideal bir saat aslında. Çocuk kaç yaşında bilmiyorum. Ufaksa ona yedirirken oyalanabilirsin böylece eşin yemegini bitirene kadar sende yemiş olursun. Birde yemeği az yapmaktaakıllıca çünkü eşin ,çocuk ve kendin için bi miktar 5apınca istesende 2.yi yada fazlasını yiyemiyorsun

Ay bende alternatif çok ☺☺

Pekmezden once çorba içseydin ya kız. Pekmez kan şekerini aniden yukseltebilir. Bende pekmez yiyebilsem keşke annem yapıyor duttan misgibi organik ama sevemedim gitti
Öyle değil canım ya şimdi su ve pekmez 3 lokma ekmek yedim onlar beynime tokluk sinyallerini gönderdiler 1 saat sonra ana yemeğe geçtim böylelikle fazlaya kaçmadım kendime nasıl plan kurmusum

kızlar günaydın,dünkü tam liste yemek menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
1 incir
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* roka/maydanoz

Ara Öğün (saat 09:50)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* 2 dilim rosto köfte
* cacık
* 1 yemek kaşığı patates püresi

Ara Öğün (saat 15:45)
* 4 ceviz

Akşam (saat 18:30)
* tarhana çorbası
* kabak yemeği
* yeşillik salata

Son Öğün (saat 22:00)
* waffel

bu son öğün olmadı biliyorum ama eltim çağırdı,size waffle yapıyorum gelin diye,davete icap etmek gerekir diye bizde gittiktabi iyi halt ettik yedik waffle ları geldik

Öyle değil canım ya şimdi su ve pekmez 3 lokma ekmek yedim onlar beynime tokluk sinyallerini gönderdiler 1 saat sonra ana yemeğe geçtim böylelikle fazlaya kaçmadım kendime nasıl plan kurmusum
ana yemekte ne yedin?? bide saat kaçta yedin?

bende spor yaparken eşimi yanlız bırakıyorum diye vicdan yapıyorum hep,sanırım bu dönem o yüzden spora başlayamadım, pek bi düşünceliyim canım

Günaydın kızlarrrrrr

dry_ik bende senin gibi çok zor kilo veriyorum ama inatlada devam etmeye çalışıyorum biliyorum salarsam daha fazla olucammmmmm

begum75 cnm wafle olmamış diyecem ama yemişsin artık yapacak birşey yokkkk

ben dün 5,5 km yürüdüm yinee

akşam menü:

3 yk kıymalı makarna
1 kepçe yoğurt çorbası +salata

ara: 1 bardak süt

sabah kahvaltı
2 dilim t.b ekmeği arası peynir +ceviz+biber+beyaz çay ,

olmadı olmadı yerkende vicdan yaptım ama ilk defa yedim (gerçi evde yaptığımız krebin azcık şekerli olanı üstündekilerde bildiğimiz tadlar öyle aman amanda farklı bişey değilmiş)
maşallah sendede çeşit çeşit çaylar var,seviyosun farklı çayları
sporun süper akşam yemeğinde gayet makul,afiyet olsun

ben siyah çay pek içmiyorum doktor bir yasakladı ondan sonra içmedim çok nadır içerim hafta 1-2 bardak ancaa

o yüzdem tercihim beyaz çay+yeşilçay+adaçayı+mistik başka da yokkk

valla spora sürüne sürüne gidiyorum sonra da iyi ki gitmişim diyorummmm

bende başlayamadım gitti,yarın akşamda arkadaşlar yemeğe gelcek,belki bu akşam yaparım
bende siyah çayı pek bi severim ama demir hapına başlayalı azalttım,gündüz içip akşam içmiyorum ama dün akşam içtim misafirliktehapıda sabah 5,30 da aldım

başlarsın canım aceleye gerek yokk

kızlar şimdi show tv de zahide yetişin programına karatay hoca katlıyor,haydi tv başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…