ama işyerindeyim yanımda bi elma varcanım tarçınlı sütte içebilirsin,yada elma+tarçın+yoğurt
hee o başka özel dönem deyince dağlar duramaz karşımızdaama işyerindeyim yanımda bi elma var
çay içiyorum o bitsin onu yemeği düşünüyorum
birde adet dönemimdeym fenalardayım
hee o başka özel dönem deyince dağlar duramaz karşımızda
bide tabi işyeri faktörü,ben tuzluklarda birine tarçın koyup işyerime getirdim,arada yoğurda süte koyup yiyiyorum
hee o başka özel dönem deyince dağlar duramaz karşımızda
bide tabi işyeri faktörü,ben tuzluklarda birine tarçın koyup işyerime getirdim,arada yoğurda süte koyup yiyiyorum
Şu şeker yiyen avatarında çok imalı oraya bakıp bakıp
önceden çekmecelerim çikolata ile doluydu
şimdiii boşaldı almıyorum
YOĞURTLU EKMEK nasıl oluyorBen çok açıktım aksam menüsü belli oldu Nohutlu kemik haşlama bayılırım yoğurtlu ekmekte yaptim kendim ne kadar yesem ekmek yesem mi
oda iyimiş ama ekmek ekmektirSutlu ekmek tadında bayatlamasi uzun sürüyor hem yani sut yerine yogurt koyuyorum bazen
Allah kabul etsin canımO kadar paket gıda yedikten sonra tabi zorlanacagim canım ama göze aldim..
Yumurta Protein vitamin
Süt protein kalsiyum
Pekmez vitamin beynin yakıtı glikoz iceriyordu gece yedigim.
Bence çok iyi akşama ilave yapmakızlar bugünkü ilk yarı yemek listem
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 1 incir
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* roka/maydanoz
Ara Öğün (saat 09:50)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* 2 dilim rosto köfte
* cacık
* 1 yemek kaşığı patates püresi
akşama dünden kalan tarhana çorbam ve kabak yemeğim var,yanınada bol yeşillikli salata yaparım
evdekilere ek olarak belki bişeyler daha yapabilirim
hiç yemek yok gibi bugündeSlm kızlarrr
Çok yoğun ve yorucu bir gundu öldüm bittim
3 kere okula gidip geldim
Bu arada 2 misafirim oldu ki biri misafir degil candan en sevdiğim arkadaşım hergun geliyor :) ben kahveye emrivaki yaptılar komşuya gittim
Çok saglıksız beslenmeli ve bol kalori harcamalıydı benim için. 7000 adım atmışım uzun zamandan sonra..
Kilomsaaa 62.2 kızlarrrdun 63.3 düm işallah pazartesi 61.9 da olsa 61lere inecem
Menum çok az ama kurufasulye yiyemediğim ve açlıktan zor durduğum için hemen hazırlancak şeyi yaptım o yuzden saglıksız demeyin
Sabahtan sonra yediğim
Toplantı çıkışı 2si 1 arada kahve
1 gibi şekersiz türkkahvesi
3.kez okula gittim donuşte;
1 saat kadar önce 1.5 dilim çavdar ekmeği
Cay
zeytin
Domates
Peynir
Bu arada bu akşam yemeği yerine geçti çünkü 5 i geçirmiyorum
Geçmişe bakacam şimdi umarım sizde frenler bozulmamıştır:)
Ben inatçıyım dedim cnm. İstediğim zaman açlıktan ölsemde dayanıyorum ve vermeye kilitleniyorum. Sizin menulerde bana çok geliyor yani sizin diyet menuleriniz benim normal yemem gibi.. benim metobolizmam çok yavaş çalışıyor bunu diyetisyenimde soylemişti o yuzden diyetimi haftada 1 degiştirşp değişik tarifler veriyodu bitkisel.. çok kısmadan veremiyorum bunu ilkk de biliyor önceki topiktenhiç yemek yok gibi bugünde
sağlığı da geçtim de nasıl ayakta duruyorsun bu tempoda ağzım açık
anladım normalde bu menülerle ben spor la destekleyebilsem verririm rahatlıklaBen inatçıyım dedim cnm. İstediğim zaman açlıktan ölsemde dayanıyorum ve vermeye kilitleniyorum. Sizin menulerde bana çok geliyor yani sizin diyet menuleriniz benim normal yemem gibi.. benim metobolizmam çok yavaş çalışıyor bunu diyetisyenimde soylemişti o yuzden diyetimi haftada 1 degiştirşp değişik tarifler veriyodu bitkisel.. çok kısmadan veremiyorum bunu ilkk de biliyor önceki topikten
2 aya yakın arkadaşımla salonda spor yaptık ve benim kilo vermem durdu bu donemde :)) çok enteresan bi bunyem var :)) mesela ben çok sık hasta olurum geçen aydı sanırım hem ishal hem kusma 2 gun surdu ve su bile içmedim çünkü bardak görünce bile çıkartıyodum tiksinip . Sonuç 2 gun sonunda tartıldım ve 3 kilo fazla geldim:))))) hem içim boşalmış hem yememişim verdim derken almışım:)anladım normalde bu menülerle ben spor la destekleyebilsem verririm rahatlıkla
benim metabolizma hızlı çalışıyor
ama spor yapamıyorum
Ben dry in bir hayranıyım arkadaşlar kim ne derse desin.Ben inatçıyım dedim cnm. İstediğim zaman açlıktan ölsemde dayanıyorum ve vermeye kilitleniyorum. Sizin menulerde bana çok geliyor yani sizin diyet menuleriniz benim normal yemem gibi.. benim metobolizmam çok yavaş çalışıyor bunu diyetisyenimde soylemişti o yuzden diyetimi haftada 1 degiştirşp değişik tarifler veriyodu bitkisel.. çok kısmadan veremiyorum bunu ilkk de biliyor önceki topikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?