TEŞEKKÜRLER CNMo menü ney kız,tam bir kaçamak olmuş haftaya kadar başka kaçamak olmasın
sabahları salçadan vazgeçemiyosun heeafiyet olsun
afiyet olsun canımGünaydın kızlar
Sabah 8.00
1 bardak alkali su
8.30
Okula gitmeden 2 zeytin 1 lokma ekmek
1 bardak çay
Şimdide kahvaltımı yapıyorum
Domates
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Çay
İşallah hadi bakalımBundan sonra daha sıkı yapmaya karar verdim inşallah. Birkaç gündür çok yediğimi düşünüyorum
Ayy migren bendede var 5 senede 1 tutup haftalar suruyor hastanede yatmıştım en sonuncusunda..geçmiş olsun cnmkızlar günaydın dünkü tam liste menümü paylaşmak istiyorum
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 4 dilim peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 1 yumurta
Ara Öğün (saat 09:50)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* nohut yemeği
* 2 dilim ekmek
* kayısı kompotosunun tanelerinden 3 tane
Ara Öğün (saat 15:15)
* 2 kepekli galeta
Akşam (saat 19:00)
* tarhana çorbası
* kabak yemeği
* yeşillik salata
dün gece migrenimin ağrısı tavan yaptı,ilk defa ağrıdan ağladım,öyle bir ağrıki kafayı kesip atsan ruhum duymayacak aksine rahatlayacam gibiydi.bazen böyle şiddetli oluyodu ama bu sefer nedense çoştu,sabah 6 da ağrıyla uyandım hala geçmemiş başımşuandada sersem gibiyim ensemden doğru bir ağrı hala devam ediyo,Allahım birdaha yaşatmasın
Çok olmuş gerçekten ne diyimgünaydın herkeseeee
ben dün akşam gene diyeti bozdum
annem misafirliğe çağırdı arkadaşımla beni
2 patlıcan dolması
1 kase patates salatası
1 kurabiye
1 dlm pizza
1 dlm pasta
boşanıp ta semerimi yiyimm
ama bu hafta başka kaçamak yokkkk
sabah :
şekersiz çay
salata domates
bir dlm peynir
5 zeytin
2 dlm çavdar ekmeği
1 kaşk salça
sanki hiç yemek yemiyorsun maşallah ya imrenmelerdeyim
Ben inatçıyım cnm açlıktan karnım yarıldı gece ama bozmadım verecem kiii sabah çok iyi çıktım tardıda midemde çekilmiş sırtımda :))
Kızlar okuldan kahvaltı için geldim tekrar gitcem veli toplantımız var o yuzden hemen çıkmam lazım opuyorum hepinizi
Yumurta eklemeyi unutmuşum. Haşlanmış yumurtaGünaydın kızlar
Sabah 8.00
1 bardak alkali su
8.30
1 bardak çay
Domates
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Çay
Ekmekle beraber beğenmiyorum :) niye beğenmeyim oh misgibikolay gelsin canım,menümdeki nohutu neden beğenmedin?
tamam anladım canım sağolEkmekle beraber beğenmiyorum :) niye beğenmeyim oh misgibi2si aynı grup oldugu için cnm
akşamı çok güzel geçirmişsin,kaç gibi yiyiyosun yemeğini?bide yedikten sonra yeme isteğin geliyomu hala?nasıl durduruyosun kendini?
günaydın herkeseeee
ben dün akşam gene diyeti bozdum
annem misafirliğe çağırdı arkadaşımla beni
2 patlıcan dolması
1 kase patates salatası
1 kurabiye
1 dlm pizza
1 dlm pasta
boşanıp ta semerimi yiyimm
ama bu hafta başka kaçamak yokkkk
sabah :
şekersiz çay
salata domates
bir dlm peynir
5 zeytin
2 dlm çavdar ekmeği
1 kaşk salça
Kızlar okuldan kahvaltı için geldim tekrar gitcem veli toplantımız var o yuzden hemen çıkmam lazım opuyorum hepinizi
Günaydın kızlar
Sabah 8.00
1 bardak alkali su
8.30
1 bardak çay
Domates
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Çay
bende dün akşam yemeği yer yemez yattım yoksa bende dayanamıyorum yaaofffbegum75 hiç sormaaa dört dönüyom evin içindeeeee
akşam 18,00 gibi yiyiorum 18,30 gibi yürüşe çıkıyorum 19,30 gibi eve geliyorumm
kendimle zor savaşıyorum bitki çayı içiyom su içiyom soda içiyomm
sonra şişiyomm hali ileee ama baya zor geçiyorrr desemmm
bakalım kaç gün devam eder heran şeytana uyacam pazar günü dışarda azcık uydum ama yine toparladımm
dengelemesini öğreneCEĞİZZ
bende dün akşam yemeği yer yemez yattım yoksa bende dayanamıyorum yaa
ama bu kadar dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor on sinir oluyorumm
ama bu sefer yarıda bırakmıcammm
bende yürüşe çıkmazsam raydan çıkarımm kesinnnnn
Kiz ikisi bir arada dediğinin ama gerçekten dün doydumhayırdır kendine kastın mı vardı,işkencemi yapmak istedin ???sanırım sona dence bi yiyeyim tiksineyim dahada aramam diye mi düşündün?
canım pes etme,ben ilk diyetimde 1 ay gram oynamadığımı biliyorum,hatta ikincide 2 ay veremedim üstüne 2 kilo bile aldım ama ondan sonra başlıyo patır patır gitmeye,azcık sabret
Allah kabul etsin canım,sahurda az yemişsin amaSelamlar canlarr
Hasta olanlara geçmişler olsun
Yoğun olanlara kolaylıklar
Bana eleştiri yapanlara çok teşekkürler ben yiyecek konusunda çok simarigimdir bogazim güçlüdür iyi oluyor fren atıyorum.
Kiz ikisi bir arada dediğinin ama gerçekten dün doydum
Arkadaşlar bu hafta en az birer kilo vermeye çalışalım yerimiz saymak hiç iyi değil insan sıkılıyor haftada bir Kilo ayda 4 kilo eder anacıgım
Bugün oruç tuttum
Gece
1 yumurta
1 bardak sade süt
1 bardak 1 yk kasigi pekmez katılmış su
2 bardak su içtim
Oh iyi oldu rahatım aksamda planlanmış bir menü yiyeceğim menu değilde menünün içindekileri
Sagol canim ama dun çok yedim vücudumu zehirledim bedenim ve ruhum arınsın istiyorumAllah kabul etsin canım,sahurda az yemişsin ama
akşama menünün içinde ne var bakalım ??
benim açımdan haftada 1 kilo imkansız,daha önceki tecrübelerimden yola çıkarak söyliyim ayda maksimum 1,5 kilo veriyorum
Sagol canim ama dun çok yedim vücudumu zehirledim bedenim ve ruhum arınsın istiyorum
Demek zor kilo veriyorsun işin zor ben bogazimi kıstım mi kolay kilo veririm işime gelmiyordu daaksama çok var canim daha belirlemedim ama çok yemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?