16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

ayy evet küçükken daha zor oluyo,ama bizimde yaşımız yerinde durmuyoki onları dağınıklığı azaldıkça bizim tahammülümüzde azalıyo,sonuç yine eşitleniyo :KK70:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: sorma benim oğlan işine geldimi ben liseli oldum

işine geldimi ben daha çocuğum diyor

bende karar ver büyüdün mü çocukmusun diyorum

oda yerine göre diyor :cool::cool::cool:

bütün kızlar toplandık,toplandık :rapci:
afiyet olsun,sende evde kahvaltı yapamayanlardan mısın?
aslında ekmek arası bişeyler hazırlasan yada sütlü gereklerden falan yapsan?
Çok erken çıkıyorum evden çocugu da bakiciya bırakıyoruz derken fırsat olmuyor ama fazla yememeye çalışıyorum. Bugün yediğim börek çok inceydi ve sadce bir dilim yedim. öğle de kahvaltılık yemek zorunda kaldım bir kaç lokma sucuklu yumurta yedim bıraktım. Akşam çok hafif bir şeyler planlıyorum

Çok erken çıkıyorum evden çocugu da bakiciya bırakıyoruz derken fırsat olmuyor ama fazla yememeye çalışıyorum. Bugün yediğim börek çok inceydi ve sadce bir dilim yedim. öğle de kahvaltılık yemek zorunda kaldım bir kaç lokma sucuklu yumurta yedim bıraktım. Akşam çok hafif bir şeyler planlıyorum

aslında fırsatın olursa akşamdan hazırlasan olur

ben genelde akşamdan hazırlıyorum

ya normalde evde kahvaltı hergün hazırlanıyor ama bugunler de yiyesim gelmiyor bende işyerinde yiyiorum arada

Allah kolaylık versin canım,insan kendini işe kaptırınca açlığı çok aklına gelmiyor ama tersi olunca ne yesem diye aklın yarısı midede oluyo,zaten bi yerde okumuştum insanın 2.yönetici organı mideymiş :KK57:

kızlar, 15,30 da ara öğünüm geliyo ve sanırım migrenim tutacak yoğurt sanırım dahada tetikliyodu onun yerine kepekli galeta çubuklarım var ondan yesem olur demi?

merhaba bende inatcı son kilolarımla uğraşıyorum size katılabilirmiyim?

Slm kızlar
Okuldan sonra arkadaşımla oturduk o yuzden giremedim

Kahvaltıdan sonra ayakustu okula gitmeden oğlen sayılır;
Yarım dilim çavdar ekmeği
Yarımdan az domates
4 zeytin yedim

Akşamıda 4 olmamıştı yaptım;
1 kutu ortaboy tonbalığı
1 domates
1 dilim çavdar ekmeği
2si 1 arada nescafe
Bugunude 828 cal ile tamamladım . Akşam acıkırsam 9 gibi yoğurt yerim