ayy en güzelini yapmışsın canım,çok eşya çok eziyet
haklısın ev işi nankör![]()
cnm allahtan bizim sıpalar büyük öyle fazla dağınıklığımız olmazzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy en güzelini yapmışsın canım,çok eşya çok eziyet
haklısın ev işi nankör![]()
ayy evet küçükken daha zor oluyo,ama bizimde yaşımız yerinde durmuyoki onları dağınıklığı azaldıkça bizim tahammülümüzde azalıyo,sonuç yine eşitleniyocnm allahtan bizim sıpalar büyük öyle fazla dağınıklığımız olmazzz
ayy evet küçükken daha zor oluyo,ama bizimde yaşımız yerinde durmuyoki onları dağınıklığı azaldıkça bizim tahammülümüzde azalıyo,sonuç yine eşitleniyo![]()
Çok erken çıkıyorum evden çocugu da bakiciya bırakıyoruz derken fırsat olmuyor ama fazla yememeye çalışıyorum. Bugün yediğim börek çok inceydi ve sadce bir dilim yedim. öğle de kahvaltılık yemek zorunda kaldım bir kaç lokma sucuklu yumurta yedim bıraktım. Akşam çok hafif bir şeyler planlıyorumbütün kızlar toplandık,toplandık
afiyet olsun,sende evde kahvaltı yapamayanlardan mısın?
aslında ekmek arası bişeyler hazırlasan yada sütlü gereklerden falan yapsan?
sorma benim oğlan işine geldimi ben liseli oldum
işine geldimi ben daha çocuğum diyor
bende karar ver büyüdün mü çocukmusun diyorum
oda yerine göre diyor![]()
Çok erken çıkıyorum evden çocugu da bakiciya bırakıyoruz derken fırsat olmuyor ama fazla yememeye çalışıyorum. Bugün yediğim börek çok inceydi ve sadce bir dilim yedim. öğle de kahvaltılık yemek zorunda kaldım bir kaç lokma sucuklu yumurta yedim bıraktım. Akşam çok hafif bir şeyler planlıyorum
Allah kolaylık versin canım,insan kendini işe kaptırınca açlığı çok aklına gelmiyor ama tersi olunca ne yesem diye aklın yarısı midede oluyo,zaten bi yerde okumuştum insanın 2.yönetici organı mideymişÇok erken çıkıyorum evden çocugu da bakiciya bırakıyoruz derken fırsat olmuyor ama fazla yememeye çalışıyorum. Bugün yediğim börek çok inceydi ve sadce bir dilim yedim. öğle de kahvaltılık yemek zorunda kaldım bir kaç lokma sucuklu yumurta yedim bıraktım. Akşam çok hafif bir şeyler planlıyorum
Unutmazsam bir de onu deneyeyim. Fırsat bulur muyum yemeye onu da bilmiyorumaslında fırsatın olursa akşamdan hazırlasan olur
ben genelde akşamdan hazırlıyorum
ya normalde evde kahvaltı hergün hazırlanıyor ama bugunler de yiyesim gelmiyor bende işyerinde yiyiorum arada
Benim mide kesinlikle yönetici konumundaaAllah kolaylık versin canım,insan kendini işe kaptırınca açlığı çok aklına gelmiyor ama tersi olunca ne yesem diye aklın yarısı midede oluyo,zaten bi yerde okumuştum insanın 2.yönetici organı mideymiş![]()
kızlar, 15,30 da ara öğünüm geliyo ve sanırım migrenim tutacak yoğurt sanırım dahada tetikliyodu onun yerine kepekli galeta çubuklarım var ondan yesem olur demi?
İstikrarlıyım hep burda olacam diyosan tabiki hoşgeldin diyoruz:)merhaba bende inatcı son kilolarımla uğraşıyorum size katılabilirmiyim?
istikrarlıyım hep burda olcam boş vakitlerimdeİstikrarlıyım hep burda olacam diyosan tabiki hoşgeldin diyoruz:)