16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

canım nasılsın?hastalar nasıl oldu?
benimde basenlerden dolayı alt beden tam olunca bel kısmı bol gelir,bildim bileli böyleyim

Günaydın kızlar
Kahvaltım
1 dilimden az çavdar ekmeği
Yarım dilim tost kaşarı
1 salatalık
1 yumurta beyazı
Çay

Yine grip oldum o yuzden birazdan tarçınlı zencefilli ve ballı süt içecem

Begüm senin instagramdaki resimlerin gayet zarif ve fit duruyor canım

Yasemin seninde aynı şekilde son resmin

Sidelya seninde menün güzel

Seda sen nerdesin
Bahar zaten yok

canım nasılsın?hastalar nasıl oldu?
benimde basenlerden dolayı alt beden tam olunca bel kısmı bol gelir,bildim bileli böyleyim
Eltimin kızı dün çok öksürüyodu. Kızımın kreminden sürdüm bide hava verdim iyiydi fakat gece ateşlenmiş getirmediler bugün. İreminde keyfi yok ya yalnız kaldı diye bilmiyorum burnu ve balgamı çok yoğun. Doktorlar salgından şikayetçi bu seneki gripler çok uzun sürüyor dedi gerçektende oyle. Geçen sene çok iyi atlatmıştık bu sene dokuluyoruz

Merhaba beni de aranıza alır mısınız Cumartesi itibari ile diyetisyene gitmeye başladım. Hem onun önerilerini aktarıp fikir olması açısından diyet listemi paylaşırım hem de sizden fikir alırım. Geçen sene 83 kilo ile başladığım diyetime şuan 68 kilo ile devam ediyorum. Hedefim 60 Sadece diyetisyende her cumartesi tartılarak kilo bildiriminde bulunacağım. Öncelikle bu haftaki menümü hiç aksatmadan uyguladım. Hergün ortalama 1 saat spor yapmaya başladım(3gün oldu)
Kalkar kalkmaz ılık su ve 2 adet kuru kayısı
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 dilim beyaz peynir (light ürünler önermiyor), domates, salatalık, bol yeşillik
Ara öğün : 1 hurma, şekersiz türk kahvesi
Öğle : 5 yemek kaşığı etli sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmek, 3 yemek kaşığı yoğurt
Ara öğün : 1 bardak süt, 1 meyve
Akşam : 2 kepçe kremasız çorba, 5 yemek kaşığı etli sebze yemeği, bir kase salata
Yatmadan 1 saat önce 3 yemek kaşığı yoğurt. İçine limon ve pul biber ilave edilecek.

evet bu senekiler uzun sürüyor ben 3 haftada ancak kendime geldim
senin vücut direncin düştü sanırım,beslenmen yetersiz zaten o yüzden toparlanman geç olur,hem kızın hem kendin için tavuk suyu çorba yapıp bol limonlayıpta için,bide ıhlamur falan demle

Yok canım gayet iyi besleniyorum sadece porsiyonlarım az. Mesela pazar günü bol sarımsak, zencefil ve karabiberli tavuksuyu içtim, bugün balık yicem beni hasta eden yorgunluk ,uykusuzluk. Günde 5 saat bile uyumuyorum oda hep kesik kesik, bütün gün ayaktayım vücut dinlenmiyor bide temiz havaya çıkamıyorum. Hep evin içindeyim ve evde birimiz hastaysa donuşumlu gidiyoruz. Ben ilacıda çok sevmedipim için hep bitkiselden gidiyorum bu yuzden tedavi geç sürüyor.

Hoşgeldin
Menün güzel ve iyi kilo vermişsin. Kalıcıyım dersen tabiki aramıza gelebilirsin. Bubaralar topic boş kaldı kilo veremeyen kaçıyor :)))benim zaten 2 kilom kaldı eğer 2 kgda kendimi iyi hissedersem bisüre diyet lafı duymak istemiyorum:))korumaya geçip kafamı toparlamak istiyorum.

bugünkü menüm

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kivi
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 3 ceviz
* 2 fındık
* 1 dilim ekmek

Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon et sote
* salata

Ara
1 çay bardağı sütün içine;
Zencefil, zerdaçal,tarçın ve bal katıp şifa niyetine içtim.

Şimdide t.kahvesi ve fındık

cnm dün yanıma bir şey almadan çıktımm en mahsumu da bunlardı aç kalmayam dedimmmmmm

sana da aafiyet olsunn

topik kış sezonu olunca sesizleşti baya

kızlar diğer gruplarda sordum size sormazsam olmaz
alümünyum folyonun ısı ile temasında verdiği zararlar tv lerde bolca yayınlandı,buna göre aklıma bişey takıldı,malum markaların içi alüminyumdan olan cezveleri var ya sonuçta kahve yaparken oda ısı ile temas oluyor o zaman bu cezveden kahve içmek zararlı mıdır? (arkadaşlar ısı ile temas eden alüminyumun vücuda sinsi sinsi girerek evlerden ırak alzaymır ve kan kanseri yaptığı sölenmişti)

bu konuda bilginiz varmı?

afiyet olsunnnn canımmm
Sağol canım

A bak ben bunu hiç düşünmedim oda aliminyum mu oluyo kafam karıştı zaten bi zıkkımın kökü kaldı onada kusur bulacaklar. İçtiğimiz sudan ekmeğe kadar en temel besinlerimiz zararlı olabildiğince kendimizi korumalıyız..bu konuyu araştırmak lazım çünkü bende makinede yapıyorum hep

Öğlen
5 kaşık kıymalı karnıbahar
1 dilim çavdar
1 kase yoğurt

Yoğurt uykumu getiriyor ama yağ yakımını hızlandırdığı için yiyorum. Artık bütün gün esnerim zaten bitkinim

hiç böyle düşünmedimmm inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…