Sağolun kızlar.
Sizler naptınız ? Kaçamak yada artış yoktur işlh :)
Kvalidemin ziyaretine gelenler ondan çok benim nasıl kilo verdiğimle ilgilendiler:) eltimle kaynımda başladı diyete. Herkes yaşam koçu gibiymişim davrandı bi hoş oldum:) bu hafta yine duraklamadayım hebuz eksim yok ama olsun totelde bol eksim var :)) aslında az ama çok düzensiz yedim biyandan uykusuzluk ve koşturma. Eşimle konuştuğum şeyleri hatırlamıyorum artık dalga geçiyor benimle sarhoş gibi dilin dolanıyor diyor:)
kızlar 1 aralıkta rebiülevvel ayına girecegiz. Peygamber efendimiz (s.a.v) bu ayda dünyaya gelmiştir. 11 aralık pazar günü mevlit kandilidir. Peygamber efendimiz buyuruyor ki: ''kim bu aya girildiğini birbirine haber verirse onu cennetine alması için kıyamete kadar Allaha dua edeceğim...''
Yediklerimden eminsem ve kıyafetlerimde fark varsa bende takılmıyorum. En son aldığım kot 28 bedendi yaz ortasında almıştım. Yıkanmış hali bile çok bol. Taytla evdekilerle idare ediyorum şu son 2 kiloyuda vereyim güzel bir alışveriş yapacam. Senelerdir bugunlerin hayalini kuruyodum çeşit çeşit kıyafet almak istiyorum buna alyansımda dahil çünkü elimi aşağa indirince direk düşüyor:) gümüş yüzükle idare ettim eşim kızıyor alyansın yeri başka diyecnm ben tartılmıyorumm ama görüntümü beğeniyorummm 36 beden kot pantolona girebiliyorumm o derece inceldimmmm ve küçüldümmmmm tartıya takılmıyorum kesinlikle
Allah razı olsun , hiç farkında degilim unutmuşumkızlar 1 aralıkta rebiülevvel ayına girecegiz. Peygamber efendimiz (s.a.v) bu ayda dünyaya gelmiştir. 11 aralık pazar günü mevlit kandilidir. Peygamber efendimiz buyuruyor ki: ''kim bu aya girildiğini birbirine haber verirse onu cennetine alması için kıyamete kadar Allaha dua edeceğim...''
havalar soğudu diye kadife pantolon giyeyim dedim,3 tane kadifem var hangisini elime aldıysam olmadı o kadar bollamışki,terziye uğramam lazımYediklerimden eminsem ve kıyafetlerimde fark varsa bende takılmıyorum. En son aldığım kot 28 bedendi yaz ortasında almıştım. Yıkanmış hali bile çok bol. Taytla evdekilerle idare ediyorum şu son 2 kiloyuda vereyim güzel bir alışveriş yapacam. Senelerdir bugunlerin hayalini kuruyodum çeşit çeşit kıyafet almak istiyorum buna alyansımda dahil çünkü elimi aşağa indirince direk düşüyor:) gümüş yüzükle idare ettim eşim kızıyor alyansın yeri başka diye
Yediklerimden eminsem ve kıyafetlerimde fark varsa bende takılmıyorum. En son aldığım kot 28 bedendi yaz ortasında almıştım. Yıkanmış hali bile çok bol. Taytla evdekilerle idare ediyorum şu son 2 kiloyuda vereyim güzel bir alışveriş yapacam. Senelerdir bugunlerin hayalini kuruyodum çeşit çeşit kıyafet almak istiyorum buna alyansımda dahil çünkü elimi aşağa indirince direk düşüyor:) gümüş yüzükle idare ettim eşim kızıyor alyansın yeri başka diye
evet menü paylaşma saatim geldi,yazayımda şöyle bi kenarda dursun
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı
kızlar dün evde misafirlerim vardı,çayın yanına gofret,bisküvi, ve tam 2,5 kilo kestane yaptım,koca 1 tabak meyva koydum, ama hiçbirinin 1 lokma tadına bile bakmadımbugün sabah yine 61,0 geldim ama olsun
Hayirli geceler herkeseYediklerimden eminsem ve kıyafetlerimde fark varsa bende takılmıyorum. En son aldığım kot 28 bedendi yaz ortasında almıştım. Yıkanmış hali bile çok bol. Taytla evdekilerle idare ediyorum şu son 2 kiloyuda vereyim güzel bir alışveriş yapacam. Senelerdir bugunlerin hayalini kuruyodum çeşit çeşit kıyafet almak istiyorum buna alyansımda dahil çünkü elimi aşağa indirince direk düşüyor:) gümüş yüzükle idare ettim eşim kızıyor alyansın yeri başka diye
İnşallah canım cennette komşu olmayı rabbim nasip etsin bütün mûmin kardeşlerimizle. Allah razı olsun sendenkızlar 1 aralıkta rebiülevvel ayına girecegiz. Peygamber efendimiz (s.a.v) bu ayda dünyaya gelmiştir. 11 aralık pazar günü mevlit kandilidir. Peygamber efendimiz buyuruyor ki: ''kim bu aya girildiğini birbirine haber verirse onu cennetine alması için kıyamete kadar Allaha dua edeceğim...''
sabah ve öğlen simidin yanında peynir zeytin olsaymış süper olurmuşGünaydın Kızlarrrrr
Dünün Menüsü:
Sabah: yarım simit+bitki çayı
öğle : yarım simit+bitki çay
ara: 1 elma
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası +salat+haşlama kırmızı et+2 yk pilav
spor: dün burda hava oldukça kapalı idi 45 dk anca yürüyebildimmmmm
bugunde yağışılıııııı
Etek m beden bol geliyor ama lcw nin. Lcw biliyosunuz biraz daha geniş oluyor kalıpları. Dün ablam 36 beden kumaş pantolon almış bana, beli bol geldi biraz ama bacaklarım tam oldu. Defactonun m beden montuda buyuk geliyor. Kotonda haftadonu s beden deri uzun kaban tarzı birley denedim oda tam oldu.sanırım benim basenimden dolayı altım 1 beden oynuyor üstüm s beden.Hayirli geceler herkese
Dry pantolon bedenin çok iyi 28 en küçük beden sayılır. Etek bedenin kaç acaba merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?