16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kızlar 1 aralıkta rebiülevvel ayına girecegiz. Peygamber efendimiz (s.a.v) bu ayda dünyaya gelmiştir. 11 aralık pazar günü mevlit kandilidir. Peygamber efendimiz buyuruyor ki: ''kim bu aya girildiğini birbirine haber verirse onu cennetine alması için kıyamete kadar Allaha dua edeceğim...''

cnm ben tartılmıyorumm ama görüntümü beğeniyorummm 36 beden kot pantolona girebiliyorumm o derece inceldimmmm ve küçüldümmmmm tartıya takılmıyorum kesinlikle

allah razı olsun canımmmmmmm

rabbim dularımızı kabul etsinnnnn

cnm ben tartılmıyorumm ama görüntümü beğeniyorummm 36 beden kot pantolona girebiliyorumm o derece inceldimmmm ve küçüldümmmmm tartıya takılmıyorum kesinlikle
Yediklerimden eminsem ve kıyafetlerimde fark varsa bende takılmıyorum. En son aldığım kot 28 bedendi yaz ortasında almıştım. Yıkanmış hali bile çok bol. Taytla evdekilerle idare ediyorum şu son 2 kiloyuda vereyim güzel bir alışveriş yapacam. Senelerdir bugunlerin hayalini kuruyodum çeşit çeşit kıyafet almak istiyorum buna alyansımda dahil çünkü elimi aşağa indirince direk düşüyor:) gümüş yüzükle idare ettim eşim kızıyor alyansın yeri başka diye

Allah razı olsun , hiç farkında degilim unutmuşum

evet menü paylaşma saatim geldi,yazayımda şöyle bi kenarda dursun

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı

kızlar dün evde misafirlerim vardı,çayın yanına gofret,bisküvi, ve tam 2,5 kilo kestane yaptım,koca 1 tabak meyva koydum, ama hiçbirinin 1 lokma tadına bile bakmadım bugün sabah yine 61,0 geldim ama olsun

havalar soğudu diye kadife pantolon giyeyim dedim,3 tane kadifem var hangisini elime aldıysam olmadı o kadar bollamışki,terziye uğramam lazım

yediklerimin farkındayyımmmmmmm

bundan sonra zayıflamasam daa korusam yeterrr gerçi artık bu işi geç de olsa öğrendimmm

çünkü neden hepsini tadını biliyorsunnnnnnnnnnnnn

Yolun sonuna geldik ve hepimiz bedenimize ne iyi ne kötü geliyor öğrendik

Sabah
Canım uzun zamandır tost istiyordu kaşarı damlayan yarım tost yedim yani 1 dilim tost ekmeğini bolerek..
Cay

Ara
Yeşil üzüm

Öğlen
Ispanaklı yumurta ve ayran

Akşamada mercimek çorbası düşünüyorum

Hayirli geceler herkese
Dry pantolon bedenin çok iyi 28 en küçük beden sayılır. Etek bedenin kaç acaba merak ettim.

İnşallah canım cennette komşu olmayı rabbim nasip etsin bütün mûmin kardeşlerimizle. Allah razı olsun senden

1. Slm herkese bugünki menüm
    Sabah limonlu ılık su
    Bir kupa sütlü kahve şekersiz
    Bir dilim kızarmış ekmek yani şu kur olanlar
    10 gr tere yağı
    1 çay kaşığı bal

Öğlen
    2 kaşık pilav
    5 kaşık nohutlu kabaklama yemeği

Ara 3 dilim mandalina 2 dilim hurma

Akşam 3 tane tavuk incik ( baget)
    Bol salata
    3 litreden fazla su
    15 bin adım

Dünün menüsü
Sabah
4 yk yumurta salatası
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar peyniri
Öğle
2 çatal kek
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
Beslenmem pek iyi değil ama sporum ve suyum iyi.
3 lt su + 1 lt limonlu tarçınlı su
1 saat zumba + 45 dk pilates

Günaydın Kızlarrrrr

Dünün Menüsü:

Sabah: yarım simit+bitki çayı

öğle : yarım simit+bitki çay

ara: 1 elma

akşam: 1 kepçe mercimek çorbası +salat+haşlama kırmızı et+2 yk pilav

spor: dün burda hava oldukça kapalı idi 45 dk anca yürüyebildimmmmm

bugunde yağışılıııııı

günaydın kızlar
yerken anlamıyoda yazınca anlıyo insan, ne çok şey yemişim
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı

Ara Öğün (saat 13:45)
* 2 kuru incir
* 1 ceviz

Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 elma
* 1 mandalina

Akşam (saat 18:30)
* 2 kepçe mercimek çorbası
* yarım porsiyon pırasa yemeği
* salata

Son Öğün (saat 22:00)
* 1 kivi

sabah ve öğlen simidin yanında peynir zeytin olsaymış süper olurmuş
yürüyüşünde iyi,45 dakika gayet güzel
dün ve bugün burasıda yağışlı, hatta yarın karla karışık yağmur diyo (ama genelde yağmur yağar )

Hayirli geceler herkese
Dry pantolon bedenin çok iyi 28 en küçük beden sayılır. Etek bedenin kaç acaba merak ettim.
Etek m beden bol geliyor ama lcw nin. Lcw biliyosunuz biraz daha geniş oluyor kalıpları. Dün ablam 36 beden kumaş pantolon almış bana, beli bol geldi biraz ama bacaklarım tam oldu. Defactonun m beden montuda buyuk geliyor. Kotonda haftadonu s beden deri uzun kaban tarzı birley denedim oda tam oldu.sanırım benim basenimden dolayı altım 1 beden oynuyor üstüm s beden.
Eski bedenim 44 /46 dı kalıba göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…