Kızım seneye anaokuluna başlayacak. İşallah ozaman yapacam bende. Sadece zayıflamak için degil dediğin gibi sağlık için. Çalıştığım donemde otobuse binmezdim bayılıyodum müzik dinleyerek yurumeye.İNAN canm ben bu yürüşü tam 1 ile 2 yılda oturtuum bazen gidiyordum bazen gidemiyordummm ama şimdi kesinlikle aksatmıyorum çünkü ruhuma iyi geliyorrrrrr ben yürüşümü ilerki hayatıma yatrım(sağlığım içn )olarak yapıyorum
2 gün yaptım tam olarak. Dün sadece akşamı yapabildim bugunde malesef olmadı. Tartıda aynıyım 59.6 ile 60.04 arası gidip geliyorum4 günlük diyet bittimi canım? sonuç nasıl tartıldın mı bugün?
ben bugün 61,1 geldin inşallah inişe geçtim heralde
diyetisyen ayda 2 kere yapın demiş çok yüklenme kendine tamam mı2 gün yaptım tam olarak. Dün sadece akşamı yapabildim bugunde malesef olmadı. Tartıda aynıyım 59.6 ile 60.04 arası gidip geliyorum
Bence guzeldi tam yapabilseydim..haftasonu annemde kalcam orda başlayamam ama eve donunce yeniden deneyecem. Eşim ve çocuklar kereviz yemiyor. Annemde harika yapar . Canım çok istiyor kereviz yicem :)
,seni tebrik ederim insanın kendine değer vermesi çok güzel,bu şekilde etrafınada fayda sağlıyosun
Kızım seneye anaokuluna başlayacak. İşallah ozaman yapacam bende. Sadece zayıflamak için degil dediğin gibi sağlık için. Çalıştığım donemde otobuse binmezdim bayılıyodum müzik dinleyerek yurumeye.
2 gün yaptım tam olarak. Dün sadece akşamı yapabildim bugunde malesef olmadı. Tartıda aynıyım 59.6 ile 60.04 arası gidip geliyorum
Bence guzeldi tam yapabilseydim..haftasonu annemde kalcam orda başlayamam ama eve donunce yeniden deneyecem. Eşim ve çocuklar kereviz yemiyor. Annemde harika yapar . Canım çok istiyor kereviz yicem :)
diyetisyen ayda 2 kere yapın demiş çok yüklenme kendine tamam mı
kerevizin salatasına bayılırım,yoğurtlu,cevizliama yemeğini hiçyemedim bilemiyorum
Aa ayda 2 mi ,bilmiyodum..diyetisyen ayda 2 kere yapın demiş çok yüklenme kendine tamam mı
kerevizin salatasına bayılırım,yoğurtlu,cevizliama yemeğini hiçyemedim bilemiyorum
sen bana gel ben sana bol cevizli,z.yağlı yapayımda sen o zaman karar veray bayırlırım kerevizee her öğün olsa yerimmmmmm allahtan oğlanda severrrr
bende salatasını pek sevmedimmmmmmm
Salatasını bende okadar çok sevmiyorum. Yencek kadar iyi ama yemeği başka..ay bayırlırım kerevizee her öğün olsa yerimmmmmm allahtan oğlanda severrrr
bende salatasını pek sevmedimmmmmmm
sen bana gel ben sana bol cevizli,z.yağlı yapayımda sen o zaman karar ver
Salatasını bende okadar çok sevmiyorum. Yencek kadar iyi ama yemeği başka..
Ayyy canım iyice istedi acıktım zatenn(
Ay ne tuhafız :)))yarın bende alam yapammmmmmmm geçen hafta yemiştimmmmmm
ooo dün akşam bitti kereviz salatam
bana kalsa yemeğini daha çok seviyorum
evdekiler salatasını seviyor
bazen köklerinden salata
yapraklarından da yemek yapıyorum enfes enfes ben her türlü yerim
Kemiksuyu kaynatırken yapraklarını atıyorum içine ve oyle buzluğa atıyorum . Mis gibi oluyor bulyona 10 basar.ooo dün akşam bitti kereviz salatam
bana kalsa yemeğini daha çok seviyorum
evdekiler salatasını seviyor
bazen köklerinden salata
yapraklarından da yemek yapıyorum enfes enfes ben her türlü yerim
Ay ne tuhafız :)))
Kebap lahmacun degilde kerevize aşerdik :))))
İlk diyete başladığımda gorumcemle diyetisyene gidiyoduk. 1.ayda 5kg verdim ve diyetisyen dediki bugun ödül günün olsun serbest bırakıyorum.. hastaneden çıktık caddede ne ararsan var tabi biz heyecan yaptık ne yesek diye:)
Mcde menumu yesek, lahmacunmu, iskendermi diye yarımsaat düşünüp yok onun şukadar kalorisi var yok bunun yanında kolasız olmaz oda çok olur diye diye eve gelip normal öğünümüzü yemiştik. 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde bize sordu ve anlattık .. zaten boyle yapacağınızı bildiğim için serbest bırakmıştım dedi. Yani insan bisüre sonra sağlıklı yaşama alışıyor insan. Ben kolayı her yemekte içerdim resmen su gibi içerdim. 1 yılı geçti eve sokmuyoruz ve artık çok kötü geliyor tadı nasıl içiyormuşum o kimyasalı. Çoğu şeyi bilinçlenip hayatımızdan çıkarttık zaten saglıksız ne varsa hepsi kilo aldırıyor
Ay ne tuhafız :)))
Kebap lahmacun degilde kerevize aşerdik :))))
İlk diyete başladığımda gorumcemle diyetisyene gidiyoduk. 1.ayda 5kg verdim ve diyetisyen dediki bugun ödül günün olsun serbest bırakıyorum.. hastaneden çıktık caddede ne ararsan var tabi biz heyecan yaptık ne yesek diye:)
Mcde menumu yesek, lahmacunmu, iskendermi diye yarımsaat düşünüp yok onun şukadar kalorisi var yok bunun yanında kolasız olmaz oda çok olur diye diye eve gelip normal öğünümüzü yemiştik. 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde bize sordu ve anlattık .. zaten boyle yapacağınızı bildiğim için serbest bırakmıştım dedi. Yani insan bisüre sonra sağlıklı yaşama alışıyor insan. Ben kolayı her yemekte içerdim resmen su gibi içerdim. 1 yılı geçti eve sokmuyoruz ve artık çok kötü geliyor tadı nasıl içiyormuşum o kimyasalı. Çoğu şeyi bilinçlenip hayatımızdan çıkarttık zaten saglıksız ne varsa hepsi kilo aldırıyor
ELLERİNE SAĞLIKKKKKKKKK
Kemiksuyu kaynatırken yapraklarını atıyorum içine ve oyle buzluğa atıyorum . Mis gibi oluyor bulyona 10 basar.
Yaprakları donates çorbasına çok yakışıyor. Kaynamaya başlayınca atıp 5 dk sonra çıkarıyorum.
bir an var ya kendimi gördüm sende o serbest günde
bende diyetisyenin ilk ayı bana dedi ki
gidin istediğinizi yiyebilirsiniz bugün dedi
ben de deli gibi eşime anlatıyorum
onu mu yesek bunu mu yesek şuraya mı gitsek diye benim aklıma acayip şeyler gelmişti
ve karar verememiştim
sonra eve gidip evde yemiştik
eşim dalga geçmişti benimle de
gel kızı beraber yiyelim
yapraklarını bende kemik suyuna atıyorum
da domates çorbasını bilmiyordum
bir daha ona da yapayım senin yaptığın gibi
kızlar bugünkü menüm,akşama tarhana çorbası,kuru fasulye,pilav (ama ben yemiycem) salata+turşu+ayran var
benim misafirler tamamlanmış hasta çıkmış cümbür cemaat evdeler
çorbayı dünden fazlaca yapmıştım bugüne kalsın diye kuruyuda sabah ıslattım k.v. ben gidene kadar pişirirbide pilav için pirincide koydum masaya,ee ben gelene kadar çalışsın biraz demi ama
Sabah (saat 07:45)
* 3 kuru incir
* 4 ceviz
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:55 )
* 1 büyük bardak ayran (yoğun yaptım)
* yarım porsiyon makarna
* yarım porsiyon bezelye yemeği
OFFF erken deseydim gelirdim bura musaittiiiii şimdi kızdım sana
ama ben gelirsem kereviz salatası istiyom sendennnn
şimde sen dedinya ben yemicemmm beyne yanlış sinyal verdin eğer yiyesin yoksa bilinçaltın öle demicek ufak birşeye atarlancan belki sinirini yemeden alacaksın kendini akşama odaklamaaaaaa
allahım nefisme hakkim olmamı eyle diye telkin et kendiniii
hadi yaa tamam öyle demiyorum, öteki türlü diyorum (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?