önce psikolojimi düzeltmem lazım canım,bugün aşırı gergin ve sinirli hissediyorumKızlar ben bu hafta çok iyi verdim. Uzun zamadır boyle veremiyordum. İşi çözdüm:)
2 gün sadece 2 gün kıtlık seviyesinde yiyin. Yani porsiyonlar çok az olsun ve oğle yemeğinden sonra akşamı yok denecek kadar az tuketin. Kahve serbest..
2 gün sonra normal diyete donun. Vücut şaşırıp tepki veriyor ve metobolizma hızlanıyor. Önce kıtlık alarmı verip normal diyete donunce yakmaya başlıyor
İkincisiii
Spor yapın ben 90m2 evde 7.000 /10.000 adım atıyorum. Ve sabahları buyuk kısmını yapıp ustune egzersiz yapıyorum. Spordan sonra çokk araştırdım mutlaka şekersiz t.kahvesi ve ceviz yada fındık tüketin
Deneyin veremiyorum diyip pesetmek yerine yenilikleri deneyin. Begüm benim nekadar vereceğimi bekleme bak sen paylaştın ben denedim.
Kızlar ben bu hafta çok iyi verdim. Uzun zamadır boyle veremiyordum. İşi çözdüm:)
2 gün sadece 2 gün kıtlık seviyesinde yiyin. Yani porsiyonlar çok az olsun ve oğle yemeğinden sonra akşamı yok denecek kadar az tuketin. Kahve serbest..
2 gün sonra normal diyete donun. Vücut şaşırıp tepki veriyor ve metobolizma hızlanıyor. Önce kıtlık alarmı verip normal diyete donunce yakmaya başlıyor
İkincisiii
Spor yapın ben 90m2 evde 7.000 /10.000 adım atıyorum. Ve sabahları buyuk kısmını yapıp ustune egzersiz yapıyorum. Spordan sonra çokk araştırdım mutlaka şekersiz t.kahvesi ve ceviz yada fındık tüketin
Deneyin veremiyorum diyip pesetmek yerine yenilikleri deneyin. Begüm benim nekadar vereceğimi bekleme bak sen paylaştın ben denedim.
önce psikolojimi düzeltmem lazım canım,bugün aşırı gergin ve sinirli hissediyorum
karar verirsem yarın başlarım bende
seni çok kıskandımm haftaya bende 62 ucundan görecemmm görürsün sennnnn
al bende gergininm sabah uyanamadımm işe geldiğimde saat 09
oğlana yersiz atarlandım çocuğun birde sınavı vardı bugunnnnn
onu okula nasıl bıraktığımı bilimiyorumm son suratt gittimmm
görürsün tabii neden görmeyesin ki
kız olabilir çok normal geç kalman
sen takılma paşa unutmuştur bile senin atarlanmanı
sakın öyle düşünüp kendini üzme
öğlen konuşursun oğluşunla
akşam anca konuşurzz teli çıkışta veriyorlarrrr
MaşallahGünaydınlar herkese eksileri gören arkadaslar tebrikler
Başlangıç 84.4
Geçen hafta:83.6
Bu hafta:82.2
Giden 1400
Ben de başlayayım bu haftaKıs kaçkere dedim sana gormedinmi. Bak bende veremiyordum spora başladım ,listeyede başladım 1kg gitti
Teşekkür ederim begumcum peki kaç günlük bu 4 gün muT Tombulgelin liste şu şekilde canım
İlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
seni çok kıskandımm haftaya bende 62 ucundan görecemmm görürsün sennnnn
Oo hırs yapmana çok sevindimmm bekliyorum diyemicem 59.3 hedefim işallahh
Oğluna takılma canım gönlünü alırsın. Herzaman ılımlı ve iyi anne olamıyoruz malsef ,bizde insanız değilmi
bazen bende oğlumdan çıkarıyorum sinirimi sonrada çok üzülüyorum ama neyseki bugün eşimden çıkardım üzgün değilim,az bile yaptım keşke daha çok söylenebilseydimseni çok kıskandımm haftaya bende 62 ucundan görecemmm görürsün sennnnn
evet 4 günlük canım sonra normal beslenmene geç,tekrar yapmak istersen aradan birkaç gün geçirTeşekkür ederim begumcum peki kaç günlük bu 4 gün mu
bazen bende oğlumdan çıkarıyorum sinirimi sonrada çok üzülüyorum ama neyseki bugün eşimden çıkardım üzgün değilim,az bile yaptım keşke daha çok söylenebilseydim, bazen hayatın beni çok yorduğunu düşünüyorum
bazen iyi bazen sinirliyiz napalım canım tek suçlu hormonlar
ben aslında sessiz sakinimdir,etrafımdakiler beni çileden çıkarıyorbazezn sorumluklarımız, yaşadıklarımız hepsi üst üste geliyor ve olduğundan daha yorgun hissediyoruz
sakın kendini suçlama bunun için insanız ve duygularımız var bizimde
bazen bende oğlumdan çıkarıyorum sinirimi sonrada çok üzülüyorum ama neyseki bugün eşimden çıkardım üzgün değilim,az bile yaptım keşke daha çok söylenebilseydim, bazen hayatın beni çok yorduğunu düşünüyorum
bazen iyi bazen sinirliyiz napalım canım tek suçlu hormonlar
ben aslında sessiz sakinimdir,etrafımdakiler beni çileden çıkarıyorbazen hatta çoğu zaman hiçbirini görmeye tahammül edemiyorum,bazı insanlardan sonsuza kadar uzaklaşmak istiyorum
uzaklaşmak istiyorum ama ben kaçtıkça onlar geliyo sanki,ben cuma bekliyodum dün akşamdan geldi birisi,cuma akşamıda 2 si geliyor, 1,5 ay kadar misafirim olacaklar,tam bir sinir harbiaynen benımde regll gerginliğiii vay arkadaş bahanemizde hazırrrrr
o zaman sana zarar verenlerde uzaklaş derim hakkaten çok iyi oluyor ben hep öle yaptımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?