16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

önce psikolojimi düzeltmem lazım canım,bugün aşırı gergin ve sinirli hissediyorum
karar verirsem yarın başlarım bende

seni çok kıskandımm haftaya bende 62 ucundan görecemmm görürsün sennnnn

önce psikolojimi düzeltmem lazım canım,bugün aşırı gergin ve sinirli hissediyorum
karar verirsem yarın başlarım bende

al bende gergininm sabah uyanamadımm işe geldiğimde saat 09

oğlana yersiz atarlandım çocuğun birde sınavı vardı bugunnnnn

onu okula nasıl bıraktığımı bilimiyorumm son suratt gittimmm

görürsün tabii neden görmeyesin ki

kız olabilir çok normal geç kalman

sen takılma paşa unutmuştur bile senin atarlanmanı

sakın öyle düşünüp kendini üzme

öğlen konuşursun oğluşunla

akşam anca konuşurzz teli çıkışta veriyorlarrrr

Teşekkür ederim begumcum peki kaç günlük bu 4 gün mu

Bugünkü menü
Sabah
2 kaşık bal
2 lokma ekmek
1 bardak turk kahveli sut
(yedim ictim)

Ogle
keçi boynuzu
Brokoli zeytinyagli salata

Aksam
Yoğurt bol ye
1 adet ayva
Keçi boynuzu

Oo hırs yapmana çok sevindimmm bekliyorum diyemicem 59.3 hedefim işallahh

Oğluna takılma canım gönlünü alırsın. Herzaman ılımlı ve iyi anne olamıyoruz malsef ,bizde insanız değilmi

bazen bende oğlumdan çıkarıyorum sinirimi sonrada çok üzülüyorum ama neyseki bugün eşimden çıkardım üzgün değilim,az bile yaptım keşke daha çok söylenebilseydim, bazen hayatın beni çok yorduğunu düşünüyorum
bazen iyi bazen sinirliyiz napalım canım tek suçlu hormonlar

bazezn sorumluklarımız, yaşadıklarımız hepsi üst üste geliyor ve olduğundan daha yorgun hissediyoruz

sakın kendini suçlama bunun için insanız ve duygularımız var bizimde

bazezn sorumluklarımız, yaşadıklarımız hepsi üst üste geliyor ve olduğundan daha yorgun hissediyoruz

sakın kendini suçlama bunun için insanız ve duygularımız var bizimde
ben aslında sessiz sakinimdir,etrafımdakiler beni çileden çıkarıyorbazen hatta çoğu zaman hiçbirini görmeye tahammül edemiyorum,bazı insanlardan sonsuza kadar uzaklaşmak istiyorum

aynen benımde regll gerginliğiii vay arkadaş bahanemizde hazırrrrr

ben aslında sessiz sakinimdir,etrafımdakiler beni çileden çıkarıyorbazen hatta çoğu zaman hiçbirini görmeye tahammül edemiyorum,bazı insanlardan sonsuza kadar uzaklaşmak istiyorum

o zaman sana zarar verenlerde uzaklaş derim hakkaten çok iyi oluyor ben hep öle yaptımmmmmmmm

aynen benımde regll gerginliğiii vay arkadaş bahanemizde hazırrrrr

o zaman sana zarar verenlerde uzaklaş derim hakkaten çok iyi oluyor ben hep öle yaptımmmmmmmm
uzaklaşmak istiyorum ama ben kaçtıkça onlar geliyo sanki,ben cuma bekliyodum dün akşamdan geldi birisi,cuma akşamıda 2 si geliyor, 1,5 ay kadar misafirim olacaklar,tam bir sinir harbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…