Zayıflarken sıkılaş işte sende. Sarkop niye sıkılaşıyon :)))ya plates zayıflatmıyo zayıflamak için kardio yapılmalı,plates sıkılaştırıyo
sessiz mod güzel fikir
sanırım bu nefes işini bende anlamıyorum
Zayıflarken sıkılaş işte sende. Sarkop niye sıkılaşıyon :)))
Bak benim kol ve bacak içi acaip sarktı aynı hataya düşme
ayy şu bacak içleri gerçekten sorunZayıflarken sıkılaş işte sende. Sarkop niye sıkılaşıyon :)))
Bak benim kol ve bacak içi acaip sarktı aynı hataya düşme
ayy şu bacak içleri gerçekten sorun, plates halkası mı deniliyo çember gibi bişey var ondan mı alsam ki diyorum bide kelebek diye bişey var hankisi daha etkili olur ki?
kız ben kursa bile gittimm hareketleri yapmaktan nefese sıra gelmedi
zaten bir şekilde nefes alıyom sanki onların demesi ile nefes alacammm
Bende ladtik var onunla yapıyorum fena etkisi var ,resmen yanıyor bacaklarım. Keşke başında yapsaydım. İlk başta bukadar yoktu, krem kullanıyordum baya işe yaradı. Krem bitince kilo artışı artınca e az değil 20 kilo sarktımayy şu bacak içleri gerçekten sorun, plates halkası mı deniliyo çember gibi bişey var ondan mı alsam ki diyorum bide kelebek diye bişey var hankisi daha etkili olur ki?
aa bende lastik var onu kullanayım o zaman,düğüm atıp yapıyosun demi, ama sanki çember daha mı kastırırki bilemedim bak şimdiBende ladtik var onunla yapıyorum fena etkisi var ,resmen yanıyor bacaklarım. Keşke başında yapsaydım. İlk başta bukadar yoktu, krem kullanıyordum baya işe yaradı. Krem bitince kilo artışı artınca e az değil 20 kilo sarktım
Kızlar kusura bakmayın ben gruptan ayriliykrum. Ben buraya bir çok şeyden fedakarlık ederek yazıyorum iki çocuk çalışma hayatı ev işleri... bahaneM yoğunluğum değil maalesef herkesin aynı özeni göstermemesi.. ben yaptığım harcadığım zamanın herkes tarafından yapılmadığını görüyorum. Özendik takım kurduk iki gün oldu ne sonuç var ortada ne liste. O yüzden lafın kısası benden yana hakkım helal olsun sizler de helal edin.. herkes hedefine ulaşır umarım. Sağlıkla kalın canlarımm...
kız ben kursa bile gittimm hareketleri yapmaktan nefese sıra gelmedi
zaten bir şekilde nefes alıyom sanki onların demesi ile nefes alacammm
Canım sabah çok güzel başlamışsın öğle de güzel ama akşam fazla kaçmış biraz. Sen de biliyorsun zaten. Keşke dışarıda yenebilecek daha az kalorilibbişey tercih etseydinTekrardan merhaba herkese
Bugünki menüm
Sabah bir bardak limonlu ılık su
Kavallti
16 gr cevizli bademli peynir
1 yumurta
7 zeytin
Yarım salatalık
20 gr ekmek
Öğlen
Çok az zdytin yağlı kabak
2 kepçe yoğurt
Ara 1 mandalina
İşte geldik günün en berbat anına 16:30 da kızımı aldım mağazaya gidecektim kızın bezi bitmişti mağazaya gitmem gerekiyordu çok acikmis tim gidip gelmeyi bekleyemedimrestoranta gitim döner istedim tabi geldi tabak dolu döner pilav patetes kızartması salata pilav bide pide ete salataya ağırlık verdim iki dilim ekmek yedim patetes 10 tane kadar yedim tabi restoranta çıkınca sismistim tramvaya bindim mağazaya gitim gitimi mağaza uçmuş yerinde yok yıkılmış bende eve kadar yürüdüm biraz eritiriz diye
Akşam yemeğine kadar 4 500 adım akşam yemeğinden sonra 3 000 adım toplam 7 500 adım
2 litreden fazla su
yaa yasemin moralim,sinirlerim çok bozuk, bu sabah 61,4 geldim,veremiyorum veremiyorum çıldıracamgünaydın kızlarr ilk bildirim benden olsunn
geçen hafta 64 kg
bu hafta 63,90kg
yaa yasemin moralim,sinirlerim çok bozuk, bu sabah 61,4 geldim,veremiyorum veremiyorum çıldıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?