Begüm sadece az yemekle olmuyor. Hem sıkılaşmak hemde fazladan kalori harcamak için alternatif neyse uygulamaya çalışıyorum. -7.000 cal =1kg canmvayy çok iyisin nasıl attın kız o kadar adımı
hedefler tuttukça küçültmeye devam diyosun
Benimde 5. Günü ve 5 gün daha var bitmesine. Kim demiş regliyken kilo verilmez diye. Az yiyince odem bile yamadım maşallah banaDESENE gözüm doymuyorrrrrrr
evet ve ben regl 1 günü yarın ne olur durum bakalımmm
at senin de olur adımmmmm
Benimde 5. Günü ve 5 gün daha var bitmesine. Kim demiş regliyken kilo verilmez diye. Az yiyince odem bile yamadım maşallah bana
sabah bende zor kalktım,artık hava karanlık oluyo kendime gelemiyorumya benimde markete uğramam lazım ama hiç içimden gelmiyorr bugun eve gitsemmm uyusam modundayımmmmmmmm
gel kız uğra kahve yaparım sanaaaaa
çok güzel yapıyosun seni tebrik ederim canımBegüm sadece az yemekle olmuyor. Hem sıkılaşmak hemde fazladan kalori harcamak için alternatif neyse uygulamaya çalışıyorum. -7.000 cal =1kg canm
sabah bende zor kalktım,artık hava karanlık oluyo kendime gelemiyorum
tamam canım uğrarım,zaten varya bugüne kadar sürdüğüm eliptikleri toplasan antalyaya gider gelirdim
çok güzel yapıyosun seni tebrik ederim canım
1 kg ın kilo alırken 100000000000000 calori verirkende 100 calori olmasını isterdim
ayy teşekkür ederim canım, bende buralara beklerim inşallah,gelin misafirim olun,size balık ve kestane yapayımbenim sabah kalkışlarda sıkıntı yoktu ama bugun bende zor kalktımmmmmm
beklerimmmmm başımın üstünde yerin varrr
kız olur neden olmasınnnnnn
ayy teşekkür ederim canım, bende buralara beklerim inşallah,gelin misafirim olun,size balık ve kestane yapayım
güneş sabah 7,30 da doğuyo,aralıkta 8 de doğacak, haliyle karanlıkta kalktığımdan kalkmada artık sıkıntı yaşamaya başladım,normalde bende şıp diye kalkardım
sorma sorma eşim kestaneye gitmedi pazardanda o kadar çok yüküm oluyoki ona sıra gelmedi,ama cuma gününden itibaren yatılı misafirlerim var o zaman kesin yaparız gibime geliyokestane için gelirim dermişimm
kestanelerden ne haberrr bugunlerde göremiyorum menüdeeeeee
aman bugunlerde gelir geçer bi bakmışın bahar geldi biz hal burda çebeleşiyoruzdurrr
sorma sorma eşim kestaneye gitmedi pazardanda o kadar çok yüküm oluyoki ona sıra gelmedi,ama cuma gününden itibaren yatılı misafirlerim var o zaman kesin yaparız gibime geliyo
geçen sene ben öyle oldum ramazana kadar verdim verdim yoksa veremem dedim,dediğim gibide oldu, haziranda belli kiloda aldım sonra üstüne 2,5 kilo aldım1,5 uğunu verdim şimdi kaldığım yerden devam o yüzden ramazana kadar vaktim var elbet vericem kalan 4 kilomu
aynen canım benimde kilodan ziyade aynadaki görüntüyü biraz daha toparlamayı düşünüyorum, basenleri biraz daha toparlamak istiyorum hele bi 59 lara ineyim plates te yapıcam inşallahtüh kestaneye çok üzüldümmmmmmmm
boşver canım yaza kadar veririzzz merak etme sen ben böyle halimden memnummmmm
aynen canım benimde kilodan ziyade aynadaki görüntüyü biraz daha toparlamayı düşünüyorum, basenleri biraz daha toparlamak istiyorum hele bi 59 lara ineyim plates te yapıcam inşallah
EVT plates çok güzel inceltiyor(geçen sene hep yaptımm) ama ben tercihim yürüşşş
Kıs inmek için yapsana niye inince yapıyonaynen canım benimde kilodan ziyade aynadaki görüntüyü biraz daha toparlamayı düşünüyorum, basenleri biraz daha toparlamak istiyorum hele bi 59 lara ineyim plates te yapıcam inşallah
Kiz onca kişiyi nasıl takıp ediyorsun beni atlar diye düşünmüştüm yakalandık yineYarın tartı günü ama kayıplardayız
Baharı ciddi ciddi merak ediyorum çünkü hiç giriş yapmıyor siteye
İlksevdamda sadece beğeniyor ve yine başka diyet araştırmalarında
Madem ki dry da bunu yapıyor bende yapacağım o zaman yarın bu listeye başlıyorum.teşekkürler begumcumdiğer grupta arkadaşları bunu yapıcakmış,sanada bi fikir olur belki
İlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
benim yürüyüş imkanım yok,aslında birgün eliptik bir gün plateste yapabilirim,sıkıcı olmayan aktif ve etkili bir video biliyomusun (ebru şallı çok konuşuyoya ondan sordum )
Kıs inmek için yapsana niye inince yapıyon
Plates aslında çok güzel sıkılaştırıyo ama Ebru Şallıdan bikaç hareket yapayım dedim , kadın beni ğlatesten soğuttu
Neffesss all veeerrnerde alıp vereceğimi şaşırıyorum bide ses tonu itici
aa ni demek inşallah fayda eder canımKiz onca kişiyi nasıl takıp ediyorsun beni atlar diye düşünmüştüm yakalandık yinevuran ellerin dert görmesin hakettim
O yazdığım arkadaşta beste beş diyeti uygulamıyor yalniz kalmistida arkadaş oluverdim bendende iyi diyet arkadaşı olur da neyse ama güzel veriyor her gıdadan yiyor.
Madem ki dry da bunu yapıyor bende yapacağım o zaman yarın bu listeye başlıyorum.teşekkürler begumcum
sessiz mod güzel fikirişte kış iyice yüzünü gösterdimi bende netten değişik videolar yapıyom en az hafta üç günnn
aman ebru şallı yaparken sessiz moda geçiyommmm
al işte bir tane daha zaten nefe işini heç halledemedim bennnnn
ya plates zayıflatmıyo zayıflamak için kardio yapılmalı,plates sıkılaştırıyoKıs inmek için yapsana niye inince yapıyon
Plates aslında çok güzel sıkılaştırıyo ama Ebru Şallıdan bikaç hareket yapayım dedim , kadın beni ğlatesten soğuttu
Neffesss all veeerrnerde alıp vereceğimi şaşırıyorum bide ses tonu itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?