Ben ilçedeyim o yüzden alamadım aslında unutmasam merkeze gidince birkaç kutu alsam ara öğünlerde güzel olur. Kullananlar çok beğeniyordu
Düzeltiyorum canım kilobaldırmayım sana :))
kafaya takma önce su iç geçmezse istek meyve ye
bende normalde meyve hiç yemezdim bu yaz meyveye alıştırdım kendim ha kesiyor mu tatlı isteğimi hayır
ama bende yememek için inatlaşıyorummmmm kendimleee
Teşekkür ederim. Çalışan veliler olunca akşam daha uygun oluyor toplanti
öğretmensiniz ne güzelTeşekkür ederim. Çalışan veliler olunca akşam daha uygun oluyor toplanti
ben 1 oturuşta 1 kilo elma yerdim,halada meyvayı çok severim kendimi zor tutuyorum yememek için, akşam geçe kalmasın diyede genelde 15,30 daki ara öğünümde yerim
Düzeltiyorum canım kilobaldırmayım sana :))
en azından 1 kere alıp tadına bakayım bende merak ettimbende çok sevdim
aslında kardeşim kızıyor(gıdacı kendisi paketleme vs ) kullanma böyle sallama çayları diyor bana ama kullanıyom işte
Bende meyve sevmiyorum bi kiraza dur diyemiyorumben 1 oturuşta 1 kilo elma yerdim,halada meyvayı çok severim kendimi zor tutuyorum yememek için, akşam geçe kalmasın diyede genelde 15,30 daki ara öğünümde yerim
Evet öğretmenim çok şükür. Bide norm fazlası olmasaydım iyiydi :) ben eskiden güvenmiyordum paket çaylara kendi çayımı yapıyordum elma kabuk tarçın kök zencefil zerdecal karanfil ve yeşil çay ile . Geçen yıl diyetisyene gittim o dogadanin 7 otlu çayı ile bi çayını önerdi ve benim yaptığımdan bir fark olmadığını söylemişti ve şaşırmıştım.oh negüzel valla çalışanlar içinn
öğretmensiniz herhaldee
Evet öğretmenim çok şükür. Bide norm fazlası olmasaydım iyiydi :) ben eskiden güvenmiyordum paket çaylara kendi çayımı yapıyordum elma kabuk tarçın kök zencefil zerdecal karanfil ve yeşil çay ile . Geçen yıl diyetisyene gittim o dogadanin 7 otlu çayı ile bi çayını önerdi ve benim yaptığımdan bir fark olmadığını söylemişti ve şaşırmıştım.
Evet öğretmenim çok şükür. Bide norm fazlası olmasaydım iyiydi :) ben eskiden güvenmiyordum paket çaylara kendi çayımı yapıyordum elma kabuk tarçın kök zencefil zerdecal karanfil ve yeşil çay ile . Geçen yıl diyetisyene gittim o dogadanin 7 otlu çayı ile bi çayını önerdi ve benim yaptığımdan bir fark olmadığını söylemişti ve şaşırmıştım.
Norm fazlası okulda gerekli öğretmenden fazlası demek. Ben sınıf öğretmeniyim geçen yıl iki sınıf mezun oldu ve bu yil tek şube sınıf açıldı hizmet puanı en düsuk ben olunca sınıfımı onlardan birine verdiler beni de anasinifina geçici olarak görevlendirdiler.norm fazlası ne demek?ne öğretmenisiniz?
bi arkadaşımda bu sallama çayları alıp poşetinden çıkarıp içiyodu,poşetide zararlı diyolar ya
İkisi bi arada kahveyi tercih ediyorum genelde okuldayken. Çok seviyorum benya evde yapılıyor sıkıntı olmuyorda iş YERİNDE zor oluyor o yüzden işte sadece yeşilçayı demle usulu
zaten paket bir mistik çay birde beyaz çay alırım
İkisi bi arada kahveyi tercih ediyorum genelde okuldayken. Çok seviyorum ben
hadi yaaa,bilmediğimiz neler var mışbende nescafe gold seviyordum günde koca bir fincanla 2-3 tane içerdim
öğrendimki bel kısmında yağlanamaya sebep oluyormuş (kardeşimin doktoru söyledi)
türk kahvesi daha faydalı imişş
Gerçekten mi aman Allahimmm oo zaman ben de içmeyeyim.bende nescafe gold seviyordum günde koca bir fincanla 2-3 tane içerdim
öğrendimki bel kısmında yağlanamaya sebep oluyormuş (kardeşimin doktoru söyledi)
türk kahvesi daha faydalı imişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?