16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Kestane fazla olmuş şeker çok var içinde bide nişastalı e bide aburcubur ama telafı edersin

Bende bugun aile kahvaltısı oldugu için yedim ama ara oğun ve akşamı telafi edecem pzrt işallah küsüratsız 62 olurum :dua:
Ben çok zor kilo veriyorum ya ben 62 net olmasam bile 62 yi görsem inanılmaz mutlu olurum. 3 aydır bir şey yemiyorum daha iki haftadır gram gram gitmeye başladı. Yrni 3 kilo verdim. İnşallah bundan sonra hep eksi olsun da miktarına üzülmem yani

Bugün çok sağlıksız gidiyorum. Öğle yemeğim 2 kaşık çorba 1 tane küçük parça çikolata 4 lokmalik da karnabahar kızartması. Birazdan elma yiyecegim. Akşam için de bir parça haşlanmış veya ızgara tavuk göğsü ve bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum

Bundan 4 yıl kadar önceydi galiba belki o kadar da olmamıştır Mehmet Öz dedi diye paylaşmışlardi. " bir insan haftada iki gün diyet yaparak( bu bir gün de olabilir belki yanlış hatirliyorumdur) bir yılda 12 ile 24 kilo arasında verebilir " demişti. Tabi bu diyet protein diyeti olmalı seçtiğiniz iki gün sadece protein yenilecek. Haşlanmış yumurta et balık tavuk yogurt sut gibi. Bugün birden geldi aklıma kendime uygun iki gün secsem ve o günler sadece saf protein yesem tabi yeşillikle beraber yerim fayda sağlamaz mi acaba?

Ya ben bugün saçmaladım resmen :kızgın: önce bir güzel 1 saat tempolu yürüyüş yaptım geldim yemesem diye düşünürken eşime tavuk bonfile sote kendime de ızgara tavada yqg koymadan yaptım. Ne bileyim tavuğun en yağsız yeri bir de çok yedim az önce baktım 700 kalori yoğurtla beraber 800 kalorilik akşam yemeği yedim:oha::olamaz: çok pişmanım coookkk :mad::kızgın:

Kahvaltımı yaptım telefondaki egzersizimi yaptım fakat çaylak olmasına rağmen çok zorlanıyorum ve sadece tün vücut olanı yapıyorum kol batın ve kaba için olanları hiç yapmıyorum. Bu programı kullanan arkadaşlar siz hangilerini yapıyorsunuz ve hangi seviyeyi uyguluyorsunuz ? Program : 30 günde zorlu fitnees gorevi

Ilk bildirim benden olsun : 63.5. Hafta sonları bana yaramıyor.Kaç gündür daha az çıkıyordum oysa

günaydın kızlar,hafta sonu kimseler gelmiyo anlaşılan h.içi daha aktifiz
bende yavaş yavaş almaya başladım sanırım:skandal: bugün tam 62 geldim :oha::oha::oha:
kaptanım dry_ik dry_ik bildirimimi yapmış olayım

günaydın kızlarrr iyi haftalarınız olsunnnn

begum75 begum75 bende sendenim bende 70kg olmuşumm o_O

yok yok kesinlikle pes etmek yok,aksine üstüne gidicez ve yaza kadar başarıcaz bu işi :sampiyon:

günaydın kızlar

60,4 kilom
hafta sonu yediklerimi saymak istemiyorum aşırıya kaçtımm

Kızlar gunaydınn herkese
Bende sizdenim cuma günü 62.04 geldim yani tam tamına 2 kilo vermiştim ve 400gr ı atıp düz 62 olurum diyordumkiiii busabahki tartım 63.03 geldi. 1.100gr vermişim ama bunun sebebini haftasonu kvalidemde kaldım ve annemde bile olsam ben wcye çıkamıyorum bugun çıkmazsam 3 gun olcak :olamaz:oğlen bidaha tartılacam..

Sizde canınızı sıkmayın daha yeni başladık ve ben 3 ay diyeti aşırıya kasmama ragmen durakladığımı biliyorum.. moral bozup pes etmeyecegez olur böyle herzaman eksiler olmaz , almayalım stebil kalalım yeter bize

Hatalarınızı biliyosanız ki biliyosunuz onları yapmamakla başlayalım bu haftaya :KK19:bu hafta en az 500gr eksi bekliyoruz ok:KK25:

Evett @Ilksevdam dışında bildirimlerimizi yazdım

begum75 begum75 cnm senin hedef ve başlama kg nu girmemişim

Uzulmek yok gayet iyi sonuçlar pes etmek yerine dahada hırs yapıyoruzz başkanınız olarak beni örnrk alın ben 4 ayda verdiğim 16 kiloyu nasıl verdiysem kalan 7 kiloyuda verdirtecem hepinize ve dahada yuklenecem hatalarınızda ona göre alınganlık yapmak yokk herkes uyaracak ve tavsiyede buluncak anlaştıkmı kızlarr

Üye AdıHedef KgBaşlangıç Kilo26.09.201603.10.201610.10.201617.10.201624.10.2016
dry_ik dry_ik 57.00 64.0463.03...........
@Ilksevdam55.0064.5...............
T Tombulgelin 55.0064.0063.5...........
begum75 begum75 .....62...........
F frenzy80 60.0069.5070...........
bahar616 bahar616 52.0060.0860.04...........

[Tr]

[/Tr]
Yaaa ilk sayfadan alıntı yapacam diye yazdıgım hersey gitmiş:KK42:

günaydın kızlar

60,4 kilom
hafta sonu yediklerimi saymak istemiyorum aşırıya kaçtımm

dünbende biraz saçmaladım düzensiz beslendim geç uyudum vs vs vs

kızlar hafta sonu bende dahil çoğumuz aşırıya kaçtık gibi görünüyor,ama şu var ailece birlikte olunan günler kaçamaklar oluyo o yüzden kendimizi suçlu hissetmeyelim,ama ona görede h.içi daha dikkatli olmalıyız,kaçamak haklarımızı h.sonuna saklamak daha iyi gibi görünüyor

Evett @Ilksevdam dışında bildirimlerimizi yazdım

begum75 begum75 cnm senin hedef ve başlama kg nu girmemişim

Uzulmek yok gayet iyi sonuçlar pes etmek yerine dahada hırs yapıyoruzz başkanınız olarak beni örnrk alın ben 4 ayda verdiğim 16 kiloyu nasıl verdiysem kalan 7 kiloyuda verdirtecem hepinize ve dahada yuklenecem hatalarınızda ona göre alınganlık yapmak yokk herkes uyaracak ve tavsiyede buluncak anlaştıkmı kızlarr

Üye AdıHedef KgBaşlangıç Kilo26.09.201603.10.201610.10.201617.10.201624.10.2016
dry_ik dry_ik 57.00 64.0463.03...........
@Ilksevdam55.0064.5...............
T Tombulgelin 55.0064.0063.5...........
begum75 begum75 .....62...........
F frenzy80 60.0069.5070...........
bahar616 bahar616 52.0060.0860.04...........

[Tr]

[/Tr]
Yaaa ilk sayfadan alıntı yapacam diye yazdıgım hersey gitmiş:KK42:

hedefim 57 canım, başlangıç kilomda 61,8 yazabilirsin
anlaştık kaptan :KK5:o zaman menü paylaşmaya devam edelim,birbirimize hatalarımız söyleyelim,ve kalan kiloları en kısa sürede verelim hepberaber :sampiyon:

kızlar hafta sonu bende dahil çoğumuz aşırıya kaçtık gibi görünüyor,ama şu var ailece birlikte olunan günler kaçamaklar oluyo o yüzden kendimizi suçlu hissetmeyelim,ama ona görede h.içi daha dikkatli olmalıyız,kaçamak haklarımızı h.sonuna saklamak daha iyi gibi görünüyor
Ben niye tartı gununu pzrt yaptım :)) pzrt tartılacağız korkusundan az yiyelim dikkat edelim diye.. haftaortası yapsaydım toparlarız çarşambaya kadar düşüncesiyle daha relax takılacaktık. Benim kaçamağım olmadı çok şükür , telafi edebildim

Back