canım, hafta sonum güzeldi,cumartesi iş çıkışı kuzenime gittim,3 kuzen hasret giderdik,ordan da akşam annemde kaldım,pazar günüde döndüm,evde iş güç,ütü falan yaptımbegum75 görüşemiyoz nasıldı hafta sonuuuuu
canım, hafta sonum güzeldi,cumartesi iş çıkışı kuzenime gittim,3 kuzen hasret giderdik,ordan da akşam annemde kaldım,pazar günüde döndüm,evde iş güç,ütü falan yaptım
senin nasıl geçti hafta sonu?
afiyet olsun canım,menü az gibi geldi bana yanına 1 dilim ekmek yada 1 kase çorba içsenöğlenleri genelde yoğurt vs yiyordum. Bugün acıktım yedim. Akşama ya salata gibi hafif birşeyler düşünüyorumEki Görüntüle 1911293
oo bakıma girdin demek,güle güle kullan saçlarını,benimde kestirmem lazım fırsat bulup gidemedim bi türlübenimde fena değildiii ctesi sabahtan gittim saçlarımı kestirdim sonra 1 kadar evde iş güç yaptımmm 2 gibi oğlanı okula bıraktımmm (okul merkezde olunca )bende 2 saat oralarda kardeşimle gezdikk dün genel olarak evdeydim haa haftasonu yürüşümü yaptımm çünkü hafta içi zorlamaya başladı saatler geç kalıyorrrr
oo bakıma girdin demek,güle güle kullan saçlarını,benimde kestirmem lazım fırsat bulup gidemedim bi türlü
öğlenleri genelde yoğurt vs yiyordum. Bugün acıktım yedim. Akşama ya salata gibi hafif birşeyler düşünüyorumEki Görüntüle 1911293
afiyet olsun canım,menü az gibi geldi bana yanına 1 dilim ekmek yada 1 kase çorba içsen
benimde akşama karnıbahar yemeğim var
evet ya uzadıkça uçları kötü görünüyor bide demen gibi saç şekle girmiyorbir aynce upuzun saçımı kesitidim kısa ayda bir kesilecek artıkk değilse şekle girmiyor pek bi rahatladımmmmm
bilemem tabide,sebze yiyince insan çabuk acıkıyo hani akşam yeseydi bi diyeceğim yokta akşama kadar bol hareket ediyoruz,kalori harcıyoruz bide sebze çabuk sindiriliyor ondan dedimafiyet olsun canımmmmmmm
cnm demekki vucud o kadar istiyorrrr
bilemem tabide,sebze yiyince insan çabuk acıkıyo hani akşam yeseydi bi diyeceğim yokta akşama kadar bol hareket ediyoruz,kalori harcıyoruz bide sebze çabuk sindiriliyor ondan dedim
kesinlikle canı istemiyosa yemesinama ayran tok tutar şişir insanıııııııııııııı boşver canı istemiyorsa yemesinnnnnn
kesinlikle canı istemiyosa yemesin
ben bu öğlen ayran içtim ama büyük su bardaklarından ama ancak tadına kanabiliyorum hatta 2 de içerdimde tuttum kendimi
Cumartesi bende saçımı kestirdim. Ohh misgibi oldu rahatladım yaa
Hem çok dokuluyodu hem yıpranmıştı
yine iyi bişey mi demek istedin kötü bişey mi anlayamadımkız bayılıyorum ben sanaaa
bugun bende tatlı krızı var gibi hurma ve kayısı kurtarıcım oldu şimdilikkkkkk
benimde acıcık uykum geliyo arada da işyerinde camı açıyorum buzz gibi oluyo oda o zaman kendime geliyorum,bide arada koridordan patron bakış atıyo o zamanda kendime geliveriyorumBegüm valla yetmek zorunda. Eğer doymalık yesem ooo yine 80 olurum:)))
Ayranı bende çok seviyorum aslında zararıda yok ama çok uyku yapıyor bana. Cuma oğlen yoğurt yemiştim bütün gün eşim gelsede uyusam diye yolunu gözledim :))
ohhh sende güle güle uzat,güzel günlerde kullanın saçlarınızıCumartesi bende saçımı kestirdim. Ohh misgibi oldu rahatladım yaa
Hem çok dokuluyodu hem yıpranmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?