afiyet olsun,bende birazdan öğlen yemeğimi yiycemSpor sonrası ara
Şekersiz t.kahvesi ve 2 ceviz
Canım benim bir iki aylık mesele değil bu . şubatta bi kilo almaya başladım ramazan bayramına kadar. sonra dikat ettim yine almaya devam ettim. bu defa dağa sıkı bir şekilde başladım 10 bin adim yürüdüm. diyetimi daha sıkı yaptım dondurma dahi yemedim bu defa kilo gitmek yerine durdu sadece.T Tombulgelin vücut diyet fikrine alışınca bırakıyor kendini kilo veremez oluyor insan. Direnci var inanmazdım ben ama gerçekten varmış. Ben 18 eylülde başladım diyete 1 ay içinde 4 kilo verdim neredeyse. Bak 2. ayimi dolduruyorum diyette 1 kilo veremedim daha gram gram ancak. Ama ben biliyorum ki bıraksam da sonuç değişmeyecek bir süre sonra yine başlayacağım diyete başa saracağım. Ben de aynada kendimi görünce mutlu olmuyorum ama olacağımı biliyorum en azından inanıyorum. Bir karar vermişsin sen. sen fikrini değiştirmeden kimse değiştiremez. Umarım rahatlamana yardımcı olur toparlarsın kendini.
İşte tam da moral ve motivasyonu tekrar yakalamak istiyorumSelam
Ayca kaya falan demissin canim
Yüksek kilolu olanlar diyet listelerini uyguladiklarinda bizlerden hızlı kilo veriyorlar. Bizler hepimiz yaklaşık kilo dayız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir deyim var ya işte tam o tıkanma noktasındayız bak dry da öyleydi ama asti hep yediklerini min.düşürdü kendini yipratmayacak sekilde
vücut belli bir yere gelince stok mu ne yapıyorsa kendini kilitliyor
Bizim yapacağımız bu dirence karşı bizimde direnç göstermemiz
BİZ iki gün aç kalıyoruz üçüncü gün aman olmuyor deyip yiyoruz
Vücut stokları eritemiyor devamli takviye geliyor biz pes ettikçe
Örnek vereyim geçen hafta iyice bi kısdım yemekten hakikaten kilo vermeye başladım sonra akşam bir tabak makarna yedim o gün kilo vermeyi bırak ikiyüzlü gr aldım demek ki o makarnayı yemezsem kilo verecektim ertesi gune
Minimum ama besleyici gida
Biz düşünüyoruz ki az yersem günü nasıl geçireceğim halsiz kalırım yiyoruz ama yok öyle birşey mesela sut ve yumurta sabah bir yumurta balli yada pekmezli süt iç. baya bir enerji verir içinde vücudun ihtiyacını karsilayasak vitamın protein mevcut
Aksamda bol salata yada sade yulaf ve yogurt
Yine çok güzel bir menü ara öğün yok mide zorlanmiyacak gittikçe küçülecek kilo verme kaçınılmaz
ömür boyu mu hayır istediğimiz kiloya düşene kadar o kiloya düşünce koruma programı o kolay olacak çünkü artık tecrubeliyiz..
Evet biliyorum ama yiyorum itiraf edeyim
Sonra kızıyorum pişmanlık oluyor tam orada irade devrede olsaydı bu yaşanmayacakti.
AMA care yok canım bizin reçete belli metobolizma yavaş az yemek besleyici yemek orta hallide olsa hareket
Birde senin çok hassas bir yapın var bende öyleyim ama senin bir derece altındayım.
Moral motivasyon lazım bu işlerde ben yemek yerken mutlu oluyorum yerine kilo verince kendimi güçlü görünce mutlu oluyorum de
Ha kendimede bu laflar
Sanki giydiğim hiç bir şey yakışmıyor gibi geliyor. sanki kilolu olduğum için eşim beni beğenmiyor. sağolsun o da hiç demez uğraşma ben seni böyle seviyorum diyemerhaba canım
senin yaşadıklarını belki 2 yıldır yaşıyorum bir ileri bir geri gidiyorum duyduğum diyeti yapıyorum ama sonuç hüsran bir insan -100gr vermez mi evet vermiyor yaptığım sporları hiç sorma en son artık ben diyet değil sadece sağlıklı besleniyorum diye kendime telkinler verdim kendimi kastıkça hiç bir şey elde edemiyordum
önce kendine inan
elinde olanlara şükür et şükretedeceğimiz o kadar şey varki hayatta
tartıya değil aynaya bak
kendini sevmezsen bu iş olmaz(bende sevmiyordum kendimi ne saçlarıma ne giymime dikkat ediyordum şu baştan aşağı yeniledim kendimi ki bu hayatta o kadar zorluklar çektim ki bu hayatta bende başka önemli kimse yokk sen iyi olacaksın eşin iyi olacak sen iyi olacaksın ki evladını iyi olacak sen iyi olacaksın ki öğrencilerin iyi olacaksın sen bırak bahaneleri lütfen çözüme odaklannn )
bir kişinin iyi olması için önce ruhunu iyi edeceki sonra bedenine faydası olacakkk
Birincisi metabolizma hızı. ikinci düzenli bağırsak çalışması ve üçüncüsü spor . ben de farkettim ben günde 10 bin selam değil en az 15 bin adım atınca kilo verebiliyorum bu da iki saat yürüyüş demek ve ben çok sevdiğim halde yürümeyi günler de kisalinca yapamıyorumCanm bende senin gibi düşünüyordum ama instagramda bi bayanı takip ettiğimi söylemiştim, burdada sayfasını paylaşmıştımda.. kız 44 kilo verdi ama herhafta 1 kg 2 kg vermeye devam ediyor. Şuan sanırım 58 kilo.. o nasıl duraklamıyo diye bütün sayfasını inceledim , yeme şeklide benimkine çok benziyor. Şunuda yazayım hergün 2 saat bazen daha fazla yuruyor. Spor bence en önemli etken. Bide dediğim gibi metosu çalışan şanslılardan
Bak cnm bende haftaya daha iyi başladım. Begümde güzel bi liste vermiş onu deneyecem sende bi dene istersen. Bskalım nolcak.Canım benim bir iki aylık mesele değil bu . şubatta bi kilo almaya başladım ramazan bayramına kadar. sonra dikat ettim yine almaya devam ettim. bu defa dağa sıkı bir şekilde başladım 10 bin adim yürüdüm. diyetimi daha sıkı yaptım dondurma dahi yemedim bu defa kilo gitmek yerine durdu sadece.
İşte tam da moral ve motivasyonu tekrar yakalamak istiyorum
Sanki giydiğim hiç bir şey yakışmıyor gibi geliyor. sanki kilolu olduğum için eşim beni beğenmiyor. sağolsun o da hiç demez uğraşma ben seni böyle seviyorum diye
Birincisi metabolizma hızı. ikinci düzenli bağırsak çalışması ve üçüncüsü spor . ben de farkettim ben günde 10 bin selam değil en az 15 bin adım atınca kilo verebiliyorum bu da iki saat yürüyüş demek ve ben çok sevdiğim halde yürümeyi günler de kisalinca yapamıyorum
Fırsat bulursam ben de gideceğim inşallah . çay tarifin nasıl acaba denemek isterim. ben geçen yıl elma tarçın zencefil karanfil ve Yeşilçay ile yapıyordum diyetle birlikte farkediyordu. şimdi ise ümitlerim kırıldığından bütün çayları bıraktım diyebilirimBak cnm bende haftaya daha iyi başladım. Begümde güzel bi liste vermiş onu deneyecem sende bi dene istersen. Bskalım nolcak.
Diyete 77 ile başladım aslında 80dim .. toplamda 19.5 kg vermişim. Geçmişe baktığımda okadar duraklamalar yaşadımki bazen 2 ay sürdü bu ama sonra bi anda hızlandım. Bazen yavaşlayıp bazen arttı. Bazen 1 gün azbuçuk fazla yesemki normalde diyet yapanlara bakarsan kaçamak bile sayılmaz ama hopp hemen 1 gunde arttışa çıktığım oldu. Biz zor veriyoruz yapımız bu.. kimi insan sarışındır kimi esmer. Kimi uzundır kimi kısa boylu.. bunun gibi baz alırsak bizimde metebolizmamız yavaş. İşte bunun için araştırma yapmamız lazım. Öncelikle saglık yonunden.. mesela d ve b12 eksikliği metobolizmayı yavaşlatıyor. B12 yediklerimizi enerjiye donuştururmuş.. yada troid vs olabilir. Bende b12 eksik zaten doktora gitmek istiyorum ama yalnızım ve hastane çok uzak. Oğlumun okul saatlerine göre kızımla gidip donmem lazım.. 15 tatilde annemde kalıp gidecem.
Sende git dahiliyeye ..eğer bi hastalık yoksa ki işlh yoktur ozaman alternatif içecek vs araştıralım. Benim bi çay tarifim var aslında 1.5 ay diyetisyene gitmiştim ozaman vermişti dr. İstersen onuda yapalım beraber ne dersin
Aynı çaydı sadece yeşilçay yoktuFırsat bulursam ben de gideceğim inşallah . çay tarifin nasıl acaba denemek isterim. ben geçen yıl elma tarçın zencefil karanfil ve Yeşilçay ile yapıyordum diyetle birlikte farkediyordu. şimdi ise ümitlerim kırıldığından bütün çayları bıraktım diyebilirim
Evet sen nerdeyse hiç bir şey yemiyorsun azmine hayranım. sabah 65 çıktım o kadar üzüldüm ki . bırakınca demekti tekrar alacağım birden. güya ruhum dinlensin istedim. en iyisi senin gibi bırakmamakEki Görüntüle 1911257 kızlarrr ne buldum .. daha öncesinede bakacam
Buda size umut olsun
Şerife bak benle burda 2 aydır varsın. Vere vere 3 kg verdim ama bak az azda olsa toplamda nasıl çoklaşıyor
Haftada 2 de verdim , bazen 1 kg bazen 100gr bazense ay sürdü veremedim. Ama pes etseydim belki 80 nide geçecektim.Nibe
Evet sen nerdeyse hiç bir şey yemiyorsun azmine hayranım. sabah 65 çıktım o kadar üzüldüm ki . bırakınca demekti tekrar alacağım birden. güya ruhum dinlensin istedim. en iyisi senin gibi bırakmamak
Muhtemelen aynı gün bitecektir. toz zencefil yerine kök daha iyi olur sanki. ben bir çubuk tarçın bir yada iki kök zencefil bir elma bir kaç karanfil atıp üzerine biraz su döküyorum elmalar yumuşayınca altını kapatıp bir tatlı kaşığı yesilcay koyuyordum . ben bunu deneyeyim ya iki litre içmesi de güzel olur su yerine içerim okulda. çok teşekkür ederimAynı çaydı sadece yeşilçay yoktu
*2 litre suya 2 elmayı kabuklarıyla beraber 4e bölüp ,2 çubuk tarçın, bi tutam karanfille koyup kaynat
*5 dk kaynayınca altını kapatıp 3-4 dilim yada 1çay kaşığı toz zencefil koyup kapağını kapatıp demle
*2 günmüydü işte onu hatırlamıyorum bitirceksin
Bana da oldum olası iyisin ne al ne ver diyorlar. 52 kilo iken de bu durum böyleydi şimdi de durum aynı . eşim zayıflamamı istiyor çok dile getirmez ama farkındayım. o da ben bu konuyu çok taktığım için artık ona da kilolu görünüyorumHaftada 2 de verdim , bazen 1 kg bazen 100gr bazense ay sürdü veremedim. Ama pes etseydim belki 80 nide geçecektim.
Ben geçen hafta 60.6 idim dünse 61.3 tartıyı parçalayasım geldi..ki bozmadığım guruldayan karnımla yani.
Ödem yapmışsındır sende bende çok ödem yapıyorum . Pes etme canım sen bozma diyeti elbet sonuç alacaksın.
Tabloya 65 gireyim seni bakalım 2 günde nolcak 100gr bile olsa bekliyorum ve inanıyorum vereceğine.
Dış etkenlere takılma. Eşler çok umursamaz gozukuyo ama içten içe farkediyorlar da yediremiyorlar. Benim eşimde hiç verdin ettin demez çünkü istemiyor. Eskiden okadar bakımsızdımki şimdi kaldıramıyor giyim tarzımı çok tartışıyoruz bu konuda. Bol kotlar bol tişortler giyip makyajsız gezerdim ,yakıştıramazdım kendime hiçbişeyi salmıştım. Açık ve dekolte giymiyorum ama daha özenli ve bakımlıyım. Topuklu giyorum,dar paça pantolon giyorum, üstüme oturan kıyafetler giyip makyajlı gorup beğenince bana senin zayıflaman hoşuma gitmiyor eğer boyle olcaksan zayıflama dedi..
Cmrt kuafördeydim. 6 kere bişey içermisiniz diye sordular. En son yanlış anlamayın tiksindiğim için degil diyet yapıyorum o yuzden saatimi bekliyorum kahve için dedim. Bana hadta olursunuz zaten çok zayıfsınız dediler ay ben bir mutlu oldum , uzun zamandır istediğim saç modelini kesip kırık fön çektirdim. Eve geldiğimde eşimin suratı asıldı. Arkadaşım vardı yanımda o gidince sordum nasıl olmuşum diye sadece olmuş dedi ve o gun bana sert davrandı. Ben anlıyorum neden bozulduğunu ve çok hoşuma gidiyor
Diyetisyen özellikle spor oncesi iç demişti sadece o aklımda kslmış. Bende eksiklerimi tamamlayıp başlayım. Tadıda fena degildi tiksinilcek gibi değildi yani. Hadi canım işallah faydasını goruruzMuhtemelen aynı gün bitecektir. toz zencefil yerine kök daha iyi olur sanki. ben bir çubuk tarçın bir yada iki kök zencefil bir elma bir kaç karanfil atıp üzerine biraz su döküyorum elmalar yumuşayınca altını kapatıp bir tatlı kaşığı yesilcay koyuyordum . ben bunu deneyeyim ya iki litre içmesi de güzel olur su yerine içerim okulda. çok teşekkür ederim
Ay banada 70 ken daha verme yeter diyorlardı. Şu klasik yuzun guzel olayı :) nesi guzelmiş ya şimdide beğenmiyolar yuzun daha guzeldi diye ama ben boyle mutluyum onemli olanda benim ne hissettiğim.Bana da oldum olası iyisin ne al ne ver diyorlar. 52 kilo iken de bu durum böyleydi şimdi de durum aynı . eşim zayıflamamı istiyor çok dile getirmez ama farkındayım. o da ben bu konuyu çok taktığım için artık ona da kilolu görünüyorum
Biliyorum çok hoş bir tadı var. ben leslie yapmadan önce içiyordum vücudum bir anda ısınıyor ve terliyordum . inşallah görürüz faydasını. eve gider gitmez hen bu gün hem yarin yapayım . inşallah en kısa zamanda sağlıkla hedef kilomuzda oluruzDiyetisyen özellikle spor oncesi iç demişti sadece o aklımda kslmış. Bende eksiklerimi tamamlayıp başlayım. Tadıda fena degildi tiksinilcek gibi değildi yani. Hadi canım işallah faydasını goruruz
ben yazışmalarınızı okuyorum kaptanım,ayrıca bi fikrim yok çünkü bu diyet çay olaylarını falan hiç bilmem benbahar616 canım sen nerdesin ya merak ediyorum
Kızlar siz nerdesiniz. Sabahtan beri neler yazdım ayıptır ya
Canım benim bir iki aylık mesele değil bu . şubatta bi kilo almaya başladım ramazan bayramına kadar. sonra dikat ettim yine almaya devam ettim. bu defa dağa sıkı bir şekilde başladım 10 bin adim yürüdüm. diyetimi daha sıkı yaptım dondurma dahi yemedim bu defa kilo gitmek yerine durdu sadece.
İşte tam da moral ve motivasyonu tekrar yakalamak istiyorum
Sanki giydiğim hiç bir şey yakışmıyor gibi geliyor. sanki kilolu olduğum için eşim beni beğenmiyor. sağolsun o da hiç demez uğraşma ben seni böyle seviyorum diye
Birincisi metabolizma hızı. ikinci düzenli bağırsak çalışması ve üçüncüsü spor . ben de farkettim ben günde 10 bin selam değil en az 15 bin adım atınca kilo verebiliyorum bu da iki saat yürüyüş demek ve ben çok sevdiğim halde yürümeyi günler de kisalinca yapamıyorum
bahar616 canım sen nerdesin ya merak ediyorum
Kızlar siz nerdesiniz. Sabahtan beri neler yazdım ayıptır ya
Süpersin ya ben hafta sonları daginigimSlm kızlar..
H.sonu uğranmadığına alıştık artık o yuzden kimse gelmiyor.
Bende bi bakayım dedim.. bende menüler gayet iyi gidiyor hiç haftasonu modunda değilim
Slm bence sen vucudunda demir vitamin değerlerine baktı onlar eksikse kilo verilmiyor ama şu büyük problem şu olmadan hiç bir diyet çözüm olmaz tm anlamıyla ben yılar önce 65 kiloya indim 4 yıl önceydi 5 yıl önceydi bir yıl sonra geri aldım 80 ler geldim sonra biryilda öyle ne aşağı ne yukarı gitik sonra kızıma 82 kilo ile hamile kaldım 93 kiloyla doğuma girdi ikinci sezaryanimi oldum çok kısa sürede 82 ye indim kızım 21 aylik hayla bu kilo dayım ortalama 4 yıldır bu civarda inmiyor bazen yükselişe geçiyor ne yaptıysam 80 nin altına düşmedim geçenlerde test yaptım demir vitamin kan alt seviyede şuan tedavi görüyor umarım faydası olur ama vazgeçmek istemiyomYa hiç giremez oldum buraya. kilo verememek o kadar çok sıkıyor ki canımı. alt tarafı bir haftadır bıraktım ve abartmadim o halde az önce çıktım 66 gördüm. 4 gün önce 63 tüm. bir insan bir anda 3 kilo alabilir mi. su zaten içebilen biri değilim okulda içsem zorlasam bu defa sürekli wc ye gitmem gerecek. ben tenefuslerde bile öğrenci ile ilgileniyorum zaman kaybı gibi geliyor diğer şeyler. merkezde olsam iyi bir hastanede tahlil yapar diyetisyene giderim. burda var mı yarın bir öğrenmek istiyorum. canım o kadar çok sıkılıyor ki ilk kez böyle bir şey yaşıyorum yazın aylarca bir şey yemedim eşim şahit oldu ama gram gitmedi. şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. ayça kayanın listelerine mi baksam diyorum yoksa bıraksam mi düşünmeyi şaşırdım kaldım . moral sıfır kendimi çok çirkin hissediyorum. ne bir elbise almak istiyorum nede dışarıya çıkmak. spor salonuna gitmek istiyorum eşim co illa ilgilenemem zaten çok yorgun geliyorum ben diyor . yürüyus yapmak için alan yok. yürüyüş bandı veya diğer aletlerden alsam hem evim küçük yer yok hem kızım çok yaramaz kendine zarar verebilir durmaz. leslie yaparken bile oyuna çevirip durduruyor beni . offf karmakarisigim cümlelerim gibi. gidip uyuyacsktim moralim bozuldu
Bende kavaltisi düzgün yapmasam akşam çok aç oluyorum kavaltidayiz önemli oluyor kalan günün dengeli gitmesini sağlıyor. ..Günaydın kızlar
Hepimiz için bol iradeli , bol eksili güzel bi hafta olur işallah
Ben henüz kahvaltı yapmadım. Zorlama yiyorum hersabah ya acıkmıyorum . Benim patlama noktam 4 ve 6 arası. O saate kadar çok iyiyim ve mutluyum ama saat 5 e taklaşınca bir açlık ama sanki 3 gün aç kalmışım gibi halsizlik , uyku hali ..
Guzelmi bende tonla tavuk değiştirip yapayım. ..diğer grupta arkadaşları bunu yapıcakmış,sanada bi fikir olur belki
İlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
merak etim ya bayanin instagram ismini verebilirmisin...Canm bende senin gibi düşünüyordum ama instagramda bi bayanı takip ettiğimi söylemiştim, burdada sayfasını paylaşmıştımda.. kız 44 kilo verdi ama herhafta 1 kg 2 kg vermeye devam ediyor. Şuan sanırım 58 kilo.. o nasıl duraklamıyo diye bütün sayfasını inceledim , yeme şeklide benimkine çok benziyor. Şunuda yazayım hergün 2 saat bazen daha fazla yuruyor. Spor bence en önemli etken. Bide dediğim gibi metosu çalışan şanslılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?