16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Ben hiç bu kadar çaresiz olduğumu hatırlamıyorum. karar verdiysem diyetimi yapar bir jac kilo da olsa verirdim. ama yazdan beri yemeği de azaltsam yuruyusumu de yapsam sonuç ya artıyor ya aynen kalıyor. gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım . merkezde olsam bir yerlere giderdim burda öyle bir şansım da yok maalesef

T Tombulgelin vücut diyet fikrine alışınca bırakıyor kendini kilo veremez oluyor insan. Direnci var inanmazdım ben ama gerçekten varmış. Ben 18 eylülde başladım diyete 1 ay içinde 4 kilo verdim neredeyse. Bak 2. ayimi dolduruyorum diyette 1 kilo veremedim daha gram gram ancak. Ama ben biliyorum ki bıraksam da sonuç değişmeyecek bir süre sonra yine başlayacağım diyete başa saracağım. Ben de aynada kendimi görünce mutlu olmuyorum ama olacağımı biliyorum en azından inanıyorum. Bir karar vermişsin sen. sen fikrini değiştirmeden kimse değiştiremez. Umarım rahatlamana yardımcı olur toparlarsın kendini.

Sanki beni anlattın şerife
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Menülerimi görüyosundur okadar iradeliyimki ama gel gelelim bigün 2 kilo az , bigün 1 kg eksik bi dengesiz çıkıyorum. Kilo vermemse durdu . Nerdeyse 1 aydır 1 kg verdim ama yine 1 kg fazla geldim dün. Bazıları çok şanslı çevremde çok var pilavla dolmayı yer üstüne koyup ve ona rejim der vede zayıflar gerçekten.. kimileri şanslı çabuk veriyor gerçekten, bizimde metebolizma yavaş. Ama gitmiyo kilolar diye salarsak geri gelecek bu aşikar..
Spor konusunda şartlarımızda eşit. Benim kızımda 4 yaşında ve tek başına olduğu için bütün gün evcilik oynayalım anne, onu yapalım anne , parka gidelim diye tutturuyo. Leslie yi akşamları haftada 2 gunde yapsan hiç yoktan iyidir. Sporsuz olmuyor.. ben her fırsatta hareket yapıyorum. Zaten egzersizler 15×2 set oluyo genelde birini tv izlerken ,diğerinide akşam çocuklar uyuyunca yapıyorum

Selam
Ayca kaya falan demissin canim
Yüksek kilolu olanlar diyet listelerini uyguladiklarinda bizlerden hızlı kilo veriyorlar. Bizler hepimiz yaklaşık kilo dayız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir deyim var ya işte tam o tıkanma noktasındayız bak dry da öyleydi ama asti hep yediklerini min.düşürdü kendini yipratmayacak sekilde
vücut belli bir yere gelince stok mu ne yapıyorsa kendini kilitliyor
Bizim yapacağımız bu dirence karşı bizimde direnç göstermemiz
BİZ iki gün aç kalıyoruz üçüncü gün aman olmuyor deyip yiyoruz
Vücut stokları eritemiyor devamli takviye geliyor biz pes ettikçe
Örnek vereyim geçen hafta iyice bi kısdım yemekten hakikaten kilo vermeye başladım sonra akşam bir tabak makarna yedim o gün kilo vermeyi bırak ikiyüzlü gr aldım demek ki o makarnayı yemezsem kilo verecektim ertesi gune
Minimum ama besleyici gida
Biz düşünüyoruz ki az yersem günü nasıl geçireceğim halsiz kalırım yiyoruz ama yok öyle birşey mesela sut ve yumurta sabah bir yumurta balli yada pekmezli süt iç. baya bir enerji verir içinde vücudun ihtiyacını karsilayasak vitamın protein mevcut
Aksamda bol salata yada sade yulaf ve yogurt
Yine çok güzel bir menü ara öğün yok mide zorlanmiyacak gittikçe küçülecek kilo verme kaçınılmaz
ömür boyu mu hayır istediğimiz kiloya düşene kadar o kiloya düşünce koruma programı o kolay olacak çünkü artık tecrubeliyiz..
Evet biliyorum ama yiyorum itiraf edeyim
Sonra kızıyorum pişmanlık oluyor tam orada irade devrede olsaydı bu yaşanmayacakti.
AMA care yok canım bizin reçete belli metobolizma yavaş az yemek besleyici yemek orta hallide olsa hareket
Birde senin çok hassas bir yapın var bende öyleyim ama senin bir derece altındayım.
Moral motivasyon lazım bu işlerde ben yemek yerken mutlu oluyorum yerine kilo verince kendimi güçlü görünce mutlu oluyorum de
Ha kendimede bu laflar

Günaydın kızlar
Hepimiz için bol iradeli , bol eksili güzel bi hafta olur işallah

Ben henüz kahvaltı yapmadım. Zorlama yiyorum hersabah ya acıkmıyorum . Benim patlama noktam 4 ve 6 arası. O saate kadar çok iyiyim ve mutluyum ama saat 5 e taklaşınca bir açlık ama sanki 3 gün aç kalmışım gibi halsizlik , uyku hali ..

seni çok iyi anlıyorum, aynı şey bana saat 3 le 5 arası oluyor,o yüzden 3,30 da ara öğün yapmaya çalışıyorum yoksa 5 de patlayıp saldırıyorum yiyeceklere

diğer grupta arkadaşları bunu yapıcakmış,sanada bi fikir olur belki
İlk 2gün .

Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt

3. Ve 4 günler

Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .

Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .

Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım

merhaba canım
senin yaşadıklarını belki 2 yıldır yaşıyorum bir ileri bir geri gidiyorum duyduğum diyeti yapıyorum ama sonuç hüsran bir insan -100gr vermez mi evet vermiyor yaptığım sporları hiç sorma en son artık ben diyet değil sadece sağlıklı besleniyorum diye kendime telkinler verdim kendimi kastıkça hiç bir şey elde edemiyordum

önce kendine inan
elinde olanlara şükür et şükretedeceğimiz o kadar şey varki hayatta
tartıya değil aynaya bak
kendini sevmezsen bu iş olmaz(bende sevmiyordum kendimi ne saçlarıma ne giymime dikkat ediyordum şu baştan aşağı yeniledim kendimi ki bu hayatta o kadar zorluklar çektim ki bu hayatta bende başka önemli kimse yokk sen iyi olacaksın eşin iyi olacak sen iyi olacaksın ki evladını iyi olacak sen iyi olacaksın ki öğrencilerin iyi olacaksın sen bırak bahaneleri lütfen çözüme odaklannn )
bir kişinin iyi olması için önce ruhunu iyi edeceki sonra bedenine faydası olacakkk

Canm bende senin gibi düşünüyordum ama instagramda bi bayanı takip ettiğimi söylemiştim, burdada sayfasını paylaşmıştımda.. kız 44 kilo verdi ama herhafta 1 kg 2 kg vermeye devam ediyor. Şuan sanırım 58 kilo.. o nasıl duraklamıyo diye bütün sayfasını inceledim , yeme şeklide benimkine çok benziyor. Şunuda yazayım hergün 2 saat bazen daha fazla yuruyor. Spor bence en önemli etken. Bide dediğim gibi metosu çalışan şanslılardan

Ayyçok sağol tatlım hemen deneyecem yarın. Eksiklerim var çünkü onları alayım bugunde başlayım. İşallah işe yarar sonucu burdan goruruz

Kahvaltı yapıldı
Evi toparladım
Kızımda tok şimdi biraz çizgifilm izlesin bende o durana kadar leslie yapayım

Benim ilk girdiğim gruptaki arkadaşlarla aynı anda yapardık bunu. Çalışanlar wcye gidip squat, makas yapardı
Hadi sizde kalkın bi bahaneyle 5 dk da olsa egzersiz yapın. Evdekilerde kalkın biraz evi toplayın vücudunuz ısınır peşindende bi 20 dk bile egzersiz yapsanız kardır.
Ben buraya yazmasamda çok yapıyorum bu sistemi hareket bereket hobaaa

dedikodu eşliğinde spor tamamdır
3mille lesli+ karın ve bacak egzersizi

3 mille 5.000 adım ölçtü ama lesli egzersiz ve yuruyuş içerdiği için daha fazla olacağına inanıyorum. Ben yine en az 7.000 e tamamlamaya çalışacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…