biraz yoğunluk vardı bitti sayılırrrr artık
bu kadar kontrolu yiyorum fakat kendimi çok şiş hissediyorum yaaa
canım özel zamanından dolayıdır,bu kadar yemeye ve yürüyüşe,özel gününü kesin kilo vermiş olarak tamamlıycaksınazcık daha sabır
selam kızlar bugun biraz yoğundum şimdi bitti sayılır işlerrr
bende bugun
kahvaltı : 1 yumurta-1 lokma peynir-1 çay bardağı süt -yarım ceviz
ara: 1 hurma-4 badem-1 türk kahvesi
öğle -1 muz-1 şeftali-2 yk yulaf-4 yk kadar yoğurt
ara: süt-1 avuç kadar antep fıstığı
akşam - evde çorba ve etli patates yemeği var bakalım (sade patatesin etlerini yer bir kepçe çorba içerim) salata olur
begum75 bende turşuyu çok severim ama şimdilik yemiyorummm
bugunde yürüş yapıcam havalar güzel iken yürüş yapayım yağmur başaldımı evde yaparım birşeyle artıkımmm
ha günlük 3 ile 3,5 lt su içerim
2 fincan yeşil çay
1 ile 2 fincan türk kahvesi
birde sütün içine mistik çay ilave ederimm bilginiz olsunnn ,
oo çok iyisin,hele içtiğin su süperben sabahtan beri 1 litre ancak içtim ama 8 defa falan da wc çıktım ,iş performansımı çok etkiliyo o yüzden fazla içemiyorum,ortalama yarım saatte yada 45 dk bir tuvaletim gelir
o mistik çay neki ?
cnm ben de sabah iki şişe 1,5lt alıyorum akşama kadar içiyorum
evde cnm bişi istedimi önce su içiyomm şişiriyom karnımı sonra cnm bişi istemiyorrr
mistik çay doğuşun sallama çayı içinde siyah çay, tarçın, böğürtlen yapraklar,zencefil,karabiber,vanilya aroması var sütle de içiyliyor sıcak suylada oluyor sütlede tadı ve kokusu çok hoşuma gidiyorr r
maşallah yok yok içindebulursam bende alayım,akşam pazara çıkıcam markete bakarım
sütüde sıcak koyuyosun demi?
burda migros var ama teeeee şehrin öbür ucunda oraya gitmem çok zorcnm sıcak ta oluyor soğuktaaaaa oluyorr şimdi soğuk içiyom havalar az dahasoğusun sıcak yaparımm
marketlerde var kipa migros real
bim ve a101 yok ama
maşallah bugünde çok hafif çok güzel bir menüselam kızlar bugun biraz yoğundum şimdi bitti sayılır işlerrr
bende bugun
kahvaltı : 1 yumurta-1 lokma peynir-1 çay bardağı süt -yarım ceviz
ara: 1 hurma-4 badem-1 türk kahvesi
öğle -1 muz-1 şeftali-2 yk yulaf-4 yk kadar yoğurt
ara: süt-1 avuç kadar antep fıstığı
akşam - evde çorba ve etli patates yemeği var bakalım (sade patatesin etlerini yer bir kepçe çorba içerim) salata olur
begum75 bende turşuyu çok severim ama şimdilik yemiyorummm
bugunde yürüş yapıcam havalar güzel iken yürüş yapayım yağmur başaldımı evde yaparım birşeyle artıkımmm
Ben geçen yıl çok bakmıştım adese ve makroda yoktu. Ve diğer marketlerde de . Nedenini bilmiyorum marketci abla her markette bulunmaz büyük marketlerde olur demişti. Belki de avmlerde vardır sadeceburda migros var ama teeeee şehrin öbür ucunda oraya gitmem çok zor
pazarın ordaki yerel merketlerimize bakarım,artık şansıma
Öğle yemeğim ekmeksiz bir kaç çatal omlet. İki domates. Bir kase yoğurt ve azıcık dereotu . Akşam 7 buçukta toplantım var akşam yemeğimi de hafif bir şekilde yersem toplantıda erir zaten bugünü de güzel atlattigimi düşünüyorum :) bu grup iyi geldi bana
maşallah bugünde çok hafif çok güzel bir menü
Ben geçen yıl çok bakmıştım adese ve makroda yoktu. Ve diğer marketlerde de . Nedenini bilmiyorum marketci abla her markette bulunmaz büyük marketlerde olur demişti. Belki de avmlerde vardır sadece
afiyet olsun canımm
evet menüler güzel gidiyorrrr
sende götürüyon şekerleri demiiiii
Öğle yemeğim ekmeksiz bir kaç çatal omlet. İki domates. Bir kase yoğurt ve azıcık dereotu . Akşam 7 buçukta toplantım var akşam yemeğimi de hafif bir şekilde yersem toplantıda erir zaten bugünü de güzel atlattigimi düşünüyorum :) bu grup iyi geldi bana
Ben ilçedeyim o yüzden alamadım aslında unutmasam merkeze gidince birkaç kutu alsam ara öğünlerde güzel olur. Kullananlar çok beğeniyordubende hep avmlerden alıyorum özdilek kipa migros real hangisi enk gelirseee
daha bugün tatlı isteğim kabarmadı bakalım ne zaman kabaracak.
Teşekkür ederim. Çalışan veliler olunca akşam daha uygun oluyor toplantigüzel bir menü,omlet az olmuş gibi ama doyduysan sorun yok tabi
bende az önce ara öğünümü yedim, ancak yine ekleme yaptım 1 de armut yedim
akşam toplantımı, hemde 7,30 da,kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?