16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Y
Oh mis gibi koktu adiyaman pidesi gibi sabahları adiyamanda pide almaya giden muhakkak biberden götürür frinda köleniz kavaltidayiz pide biber ve ayran mis mis ama kilosu olan uzak dursun iştah acicidir..
Aynen cnm buralar böyle biber ve patlıcan kozletiriz kahvaltıda olmazsa olmazimiz

Neyse ben yine koşturmaca bankaya gidecem kağıt eksikti onları goturecem felaket yağmur var sabahtan beri hiç durmadi şemsiyeye yok evde hasta olmasam iyi...

Yaa bunu bilmiyordumBen de vücuttaki ödem atıldığından dolayı kilo kaybediliyor diye biliyordum.
kaybedilen kilo yağdır ödemdir bilmem ama regl dönemi metabolizma her zaman daha hızlı çalışır ve regl sonunda (tabi diyet ve spor yapılıyosa) kilo kaybı normal döneme göre daha fazla olur.bizzat kendi tecrübelerimle sabittir.

+1000000000000000000

Bugünlerde biraz motivasyonumun düştüğünü hissediyorumTelaşa kapılıyorum.Bir hafta sabredip kendimi bununla motive etmeliyim.

ay ben 59 görürmüyüm acabaaaaaaaaaa hiç görmedim ne zaman gördüğümü de hatırlamıyommmmm

ay ben 59 görürmüyüm acabaaaaaaaaaa hiç görmedim ne zaman gördüğümü de hatırlamıyommmmm
görersin görersin,senin hedef 60 dı dimi?aslında 59 yapsan 50 lerde olmak güzel bir hisben ramazandan önce 59,5 a kadar inmiştim sonra aldım yeniden bu sefer 57 ye kadar inecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…