regl biterken her zaman daha çok kilo verilir çünkü regl döneminde metabolizma çok daha hızlı çalışırGeçen haftalara göre az geldiAma tabi ilk haftalardaki gibi kilo vermeyi beklememem gerek .Ama ben reglin etkisi olduğunu da düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum
Aynen cnm buralar böyle biber ve patlıcan kozletiriz kahvaltıda olmazsa olmazimizOh mis gibi koktu adiyaman pidesi gibi sabahları adiyamanda pide almaya giden muhakkak biberden götürür frinda köleniz kavaltidayiz pide biber ve ayran mis mis ama kilosu olan uzak dursun iştah acicidir..
Yazın türkiye geldimi ne istersin diyorlar ben zebze verin fırına yanınada bide ayran yeter diyorum.Y
Aynen cnm buralar böyle biber ve patlıcan kozletiriz kahvaltıda olmazsa olmazimiz
Öyle ama çok güzel dimi hergün yesem bikmam.Yazın türkiye geldimi ne istersin diyorlar ben zebze verin fırına yanınada bide ayran yeter diyorum.
Sana kolay gelsin cnmNeyse ben yine koşturmaca bankaya gidecem kağıt eksikti onları goturecem felaket yağmur var sabahtan beri hiç durmadi şemsiyeye yok evde hasta olmasam iyi...
Yaa bunu bilmiyordumregl biterken her zaman daha çok kilo verilir çünkü regl döneminde metabolizma çok daha hızlı çalışır
kaybedilen kilo yağdır ödemdir bilmem ama regl dönemi metabolizma her zaman daha hızlı çalışır ve regl sonunda (tabi diyet ve spor yapılıyosa) kilo kaybı normal döneme göre daha fazla olur.bizzat kendi tecrübelerimle sabittir.Yaa bunu bilmiyordumBen de vücuttaki ödem atıldığından dolayı kilo kaybediliyor diye biliyordum.
kaybedilen kilo yağdır ödemdir bilmem ama regl dönemi metabolizma her zaman daha hızlı çalışır ve regl sonunda (tabi diyet ve spor yapılıyosa) kilo kaybı normal döneme göre daha fazla olur.bizzat kendi tecrübelerimle sabittir.
Bugünlerde biraz motivasyonumun düştüğünü hissediyorumkaybedilen kilo yağdır ödemdir bilmem ama regl dönemi metabolizma her zaman daha hızlı çalışır ve regl sonunda (tabi diyet ve spor yapılıyosa) kilo kaybı normal döneme göre daha fazla olur.bizzat kendi tecrübelerimle sabittir.
Eki Görüntüle 1909321
Bu haftaki kilom
Eki Görüntüle 1909352 kızlar düzenleme yapayım , sabah 61 çıkmıştım. Wc ye çıkınca :) 60.6 oldum yani giden 1kg yaşasın 60 a indim oleyy be
aciliyet yok, telaş yok,dert etmeKızlar misafirden giremiyorum. Tabloyuda aktifleyecem
kızlar kilolarımız aynı farkındamısınız
sen bu gidişle beni geçecen haberin yok,huyumdur kaplumbağa hızında ilerlerim benbenimde yetişmem lazımm sanaaaaaaaa bikeremmmmmmm
sen bu gidişle beni geçecen haberin yok,huyumdur kaplumbağa hızında ilerlerim ben
yanlız gruptakilerin kiloları üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynı,hepimizde 60 lardayız ilk 50 leri görecek olan sanırımbahar616
görersin görersin,senin hedef 60 dı dimi?aslında 59 yapsan 50 lerde olmak güzel bir hisay ben 59 görürmüyüm acabaaaaaaaaaa hiç görmedim ne zaman gördüğümü de hatırlamıyommmmm
görersin görersin,senin hedef 60 dı dimi?aslında 59 yapsan 50 lerde olmak güzel bir hisben ramazandan önce 59,5 a kadar inmiştim sonra aldım yeniden bu sefer 57 ye kadar inecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?