16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

aynen kudurdum bende faceye giremiyorum diye
ama burada sıkıntı yok
sadece sosyal sitelerde var

bizde yavaştı nette şimdi iyiii

sosyal siteleri salla

cnm çok geçmiş olsunda artık doktora mı gitsennn

Günaydınlar bende kavaltim yaptım kızımı kreşe götürdüm dışarda kahvemi içtim geldim 1 mil lesli yaptım şimdide duşa girecem size göre 2 saat gerideyiz ondan daha geriden takip ediyom

selam canımmmm afiyet olsunnn

Hayirli aksamlar
Kahvaltım 2 dilim ekmek, kaşarlı menemen, marul
Ara bir ısırık muz, yarım çay bardağı. Kefir
Aksam 5 kaşık dünden kalan pilav, bir kase mercimek çorbası.
Çayın yanında bir dilim kek, 2 badem,2 kaju

Bugünki menüm
Sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
Küçük bir salatalık
1 yeşil biber
2 grisi ni

Öğlen
2 kaşık sebze yemeği
2 dilim ekmek
1 küçük salatalık
YARIM kk kadar beyaz peynir
1 acı biber yeşil soğan

Ara yarım elma
Akşam
Tavuk fajita
Salata
2 dilim ekmek

Ve ve gecenin kabusu 1 dilim kadayıf tatlısı
2 litre su
Gün boyu şekersiz çay kahve
10 000 adım yürüyüş 1 mil lesli

Herkese iyi geceler. Biliyorum ben çok geç yazıyorum menülerimi. Ama oğlum ve eşimi uyutmadan alamıyorum telefonu elime.Genel olarak güzel bir gündü.

Sabah: 2haşlanmış yumurta,bir kk beyaz peynir,3 zeytin,4 ceviz,turp,maydonoz,salatalık

Akşam: Yarım kase köfteli çorba,2 kaşık haşlanmış et,3 kaşık yoğurt,salatalık ve acı biber turşusu.

2 litre su+1 litre limonlu tarçınlı su.
200 ip atlama,20 mekik

Hayirli aksamlar net yok diye kimse girmiyor sanırım
Kahvaltim 1 dilim ekmek, 4 zeytin, bir çatal peynir
Ara bir kase ev yapımı yogurdun içine bir dilim elma ve çeyrek muz doğrayıp yedim
Aksam arkadasa gittim çiğkofteye yumurtalı yaptı bir porsiyon
Salatalık domts marul nane ve turşu
Bir b. Ayran

Merak ettim sen nereden yazıyorsun hangi şehir tabi sakıncası yoksa Sidelya95

Haftasonu menümü birlikte yazıyorum bayanlar dün yazamamıştım
Cumartesi sabah 11:30 : Menemen ,yarım kk peynir, 3 zeytin, salatalık, 4 ceviz
Öğle 15.30 : bir kase tarhana çorbası , 3 köfte,1 kaşık pırasa yemeği ,salata
Akşam 19.30 : çeyrek palamut ,salata.
2.5 lt su + yarım lt limonlu tarçınlı su
100 ip atlama + 1 saat yürüyüş

Pazar sabah 11.30: 2 kk kaşar peyniri ,10 çiğ badem,domates,yarım elma
Akşam 18.00: yarım kase yayla çorbası, 1 kașık bamya,2 kaşık taze fasulye, çeyreğin yArısı balık ,turşu,tere
2.5 litre su yarım lt limonlu tarçınlı su
1 saat yürüyüş, 100 ip atlama

burdayım canım,geldim geldim
cuma günü işlerim vardı giremedim nete
doktora gitmişsin çokta iyi etmişsin,20 gün sonra sonucun çıkması biraz uzun bir zaman değil mi canım

ay merak ettim seni canım

evet valla doktor öyle dedi bir kısmı çıktı ama hepsi çıkınca gel dedi ona göre tedaviye başlarızzz dediiii

ay merak ettim seni canım

evet valla doktor öyle dedi bir kısmı çıktı ama hepsi çıkınca gel dedi ona göre tedaviye başlarızzz dediiii

önemli bişey yok canım işle ilgili şeyler vardı onları hallettim
doktor çek-up gibi ayrıntılı bakıyo demek,seni baya incelemeye aldı sanırım ama iyi olmuş çok şeye bakması güzel bişey,inşallah sonuçların gelincede güzel güzel tedavini olursun

cnm şu an sağlık durumu çok iyi allaha şükürler olsun ama değerler düşük olunca bir yerde mutlaka kaçak var dedi ona bakacaz dedi bakıp görecez bakalımm

dün piknikteydim,açık havanın etkisiyle baya kaçırdımbugün kaldığım yerden devam

pişmanlık yokk kaldığımız yerden devam

dün bizde kahvaltıda misafir vardı evet yedimm ama ölçülü

sonra öğleden sonra dışardaydık orda tadımlık yedim akşam hiç bir şey yemeden yattımmmm

Günaydın kızlar
Baya iyiyim tam düzelemesemde dondum. Perşembe ve cuma çok kötüydüm çok şükür atlattım gibi. Yeme duzenim çok degişikti pek yemedim zaten iştahım kırıldı , genelde sabah meyve ve akşam zorla 1 tabak yemek yedim. Bugun tartıldım malesef bukadar az yemeye degişen birşey yok moralim bozuldu. Saglık herseyden once geliyor kıymetini hasta olunca anladım ve kafama çok takmıyorum. Belkide reglime 4 gun kaldı onun etkisi bilmiyorum ama onemli olan saglık.
Bugun bildirim yapmaya başlayım
Kahvaltı yapamadım hiç canım istemiyor. İlaç alacağım için zorlanarak bi iki lokma ekmek ve çeçil peyniri yedim ve vazgeçemediğim çay. Okadar oksuruyorumki anca rahatlatıyor çay

Sizler ne yaptınız geçmiş uzundur şimdi bakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…