aynen kudurdum bende faceye giremiyorum diye
ama burada sıkıntı yok
sadece sosyal sitelerde var
Kızlar slm.
Toparlanamadım. Çocukları yedirp yatıyorum okadar . Çay dışında bişeyde yiyemiyorum. Dun giremedim bugun bi bakayım dedim. Aman sizde dikkat edin çevremde herkes hasta , fena salgın var. Diyetten kasmayın vitamin alın bolca
Günaydınlar bende kavaltim yaptım kızımı kreşe götürdüm dışarda kahvemi içtim geldim 1 mil lesli yaptım şimdide duşa girecem size göre 2 saat gerideyiz ondan daha geriden takip ediyom
Ben de anlamadım nerde bu milletKimse yok mu
Netiniz mi yok arkadaslar
Günaydın cnm.Ben de anlamadım nerde bu millet
Günaydın.Ben Ankaradayım canım sennerdesin pekiMerak ettim sen nereden yazıyorsun hangi şehir tabi sakıncası yoksa Sidelya95
burdayım canım,geldim geldimbegum75 nerdesinnnnnnnnnnn
burdayım canım,geldim geldim
cuma günü işlerim vardı giremedim nete
doktora gitmişsin çokta iyi etmişsin,20 gün sonra sonucun çıkması biraz uzun bir zaman değil mi canım
ay merak ettim seni canım
evet valla doktor öyle dedi bir kısmı çıktı ama hepsi çıkınca gel dedi ona göre tedaviye başlarızzz dediiii
dün piknikteydim,açık havanın etkisiyle baya kaçırdımGünaydın Kızlarr iyi haftalarınız olsunnnn
nasıl gidiyor sağlıklı beslenmelerinizzz
önemli bişey yok canım işle ilgili şeyler vardı onları hallettim
doktor çek-up gibi ayrıntılı bakıyo demek,seni baya incelemeye aldı sanırım ama iyi olmuş çok şeye bakması güzel bişey,inşallah sonuçların gelincede güzel güzel tedavini olursun
dün piknikteydim,açık havanın etkisiyle baya kaçırdımbugün kaldığım yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?