16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

en kötü durumda olan benim
okullarda da olurya sınavlarda genelde taban puan alan öğrenci aynı o gibi hissettim kendimi[/QUOTE]
kızım seni varlığın yeterrrrrr

kızlarrr günaydınn

dün giremedimm fazlaaa

hemen menüyü paylaşamm

kahvaltı: çavdar sanw.ekmeği aradı peynir zeytin biber+domatess

öğle: 2 salatalık+1 armut+5 badem+1 kaysı

akşam: 1 kepçe çorba+semiz salata+4 yk mantıı

spor dün yoktu oldukça yoğundummmmmm

oo mantılar yenmiş,afiyet olsun,sen hakediyosun bunu,hedefe az kaldı nede olsa

oo mantılar yenmiş,afiyet olsun,sen hakediyosun bunu,hedefe az kaldı nede olsa

cnm ben yediğimden hiç pişman olmuyorummmmm

çünkü ben diyet yapmıyorum kesinlikleeee

ben sağlıklı besleniyorumm vucuduma ihtiyacı kadar yiyiorum

kendine inan düşüncelerini değiştirrrr yemeğe odaklanmayalımmm

bak be şuan 2 haftadır yürüş aksıyor gerek işten dolayı gerek havadan dolya ama bu açığı bu haftasonu kapatacağımm

Gunaydin

İnşallah yasemin8085 bende senin gibi diyet yapmadan sağlıklı beslenebilseydim.
Ama gün içinde yeme miktarım az olunca gece hemen aclik bastırıyor baş edemiyorum midemle, nasıl yapmalıyım. Senin de öyle oluyor mu

bu konuda sana katılıyorum canım,listelerimden belli zaten bende diyet yapmıyorum,sağlıklı beslenmeyi,yediklerimi dengelemeyi,abartıya kaçamadan canımın istediğini yemeyi,kendimi bunlara alıştırmaya çalışıyorum

cnm ilk zamanlar bende karnım aç uyudumm su içtim soda içtim ama yemedim ha bak midem bulandı mI ne yemek istediysem elimin altında ne varsa onu tadını alarak yavaş yavaş yedimmm

ilk önce işe düşüncelerini değiştir sonrada kendine inan hergün kendini telkin et

şükür edecek o kadar çok şeyimiz var ki

inanın kendimi bildim bileli diyet yaparım spor yaparım akapunktur yaptırdım zayıflama ilaçları kullandım yok değerlerim düşük dedim sürekli kendime bahaneler ürettim ama hiç çözüme odaklanmadımmmmmmm

ınsgramda bir kaç sayfa da takip ediyorumm inan faydasını görüyüroumm müsait olunca sizde söyleyim takip edinnn

ne zamana kadar listelere bağımlı yaşıcazzz

al pazar gün açık büfe kahvaltıdaydımmm

yedim mi evet yedim pişmanmıyım hayır değilimm

ama naptım sabah yedim akşam sadece çorba içerek günü kapadımmmmm

1 saat yürümüşü yaptımmmm böyle böyle dengeliyrummm

Biraz önce bir bardak lahana suyu içtim.
Artık lahana suyuna başlıcm inşallah

işte burda yanlı yapıyorsun

lahana suyunu niye içiyorsun

yok ödem attırır yok yağ yaktırırr işte bırda düşüncelerin girecek devereye lahana suyu bana şifa olacak diyeceksin niyet çok önemliiiiiiiii

Evet çok teşekkür ederim. Aslında benim dusuncem de öyle çünkü doğumdan sonra 76 kiloydum. İkinci oğlumda. Emzirdigim için diyet yapamıyordum sağlıklı beslenerek 14 Kilo verdim ama uzun sürede 2 yıl gibi. Hala öyle devam ediyordum ama yerimde saydım Kilo gitmedi. Ondan diyete başvurdum ama diyetin hakkından da gelemiyorum. Yine istediğim seylerden yiyorum. Alışkanlık olmuş herhalde. Bu sekilde çok geç verdim kilomu halada yerimde sayıyorum.
Bakalım hayirlisi

Dry benim
hedef 55 kilo
Başlangıç 64.5 yaz
Öpüldünüz

Canim cok iyi yapmışsın böyle toplu ama benim başlangıç kilom 65.5
Yani eksi 400 gr ruhum cikmadi Eli sopalı olan kalsın yinede
Tamam canım 17. sayfada buldum 64.5 başlangıç ben yanlışım.o zaman ben yanmışım

Valla bu tabloya yanlış veri girme canımı sıkıyo diye baktım doğru yazmışım cnm 64.5 başlamışsın

Slm kızlar
Çok hastayım , bugun buralar size emanet
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…